2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagolun kızlar Allah razı olsun
Valla kendimi zor tutuyorum ağlamamak için hiç bir şeye yetişemiyorum sadece bir saat uyudum bugun tüm gece ayaktaydık zaten eşimin iş saatleri o kadar kötü ki hic bir seye faydası olamıyor sagolsun kahvaltıyı hazırladı yinede yapıyor elinden geleni ama sabah 11 akşam 9 arası yok tam lazım oldugu saatler yanı
Yoruldum

Tamam canım sağol çok :)

Gelemiyorum gelemiyorum karşı konulamaz bir bebek kokusu isteği var

Düşünmeden gözümü karartıp istiyorum zaten düşünsem vazgeçerim ama düşünemiyorum. Bebek teni okadar yumuşak ve güzel kokuyor ki. Şimdi bu sıpa bile fazla opulunce kendini çekmeye başladı artık. 1 yıl sonra kesin kaçmaya başlar

Şimdi hamile kalsak 9+6 olacak yani bebekler arasında 1 yaş en az. Öyle diyolar da eskiler 2 yıl mı beklemiş sanki
Eskilerin tıptan doktordan haberi mi varmış , eskiden cici bebe yediriyorlardı bebeklere biz en doğalı olsun, şunun içinde bu varmış olmaz kafasındayken arkadaşım,... Şimdi içindeki bebek isteğini yavaşça bir yere bırak, şaka bir yana bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz :)

Kuzenim ilkini dogurduktan sonra bir daha aslaaaa dedi. Yillar yıllar gecti gitti 3 cocuk daha dogurdu. totalde 4 bebe

Bizim "bey" de gitmis cicibebe almis. Bir de en buyugunden sanki iyilik yapiyor çocuk yesin diyor baktim içine seker de var tuz da var. Git bunu iade et dedim. Kafasina gore is yapmayi pek sever zaten. Size de iyilik yaramıyor diyor

Bizim "bey" de gitmis cicibebe almis. Bir de en buyugunden sanki iyilik yapiyor çocuk yesin diyor baktim içine seker de var tuz da var. Git bunu iade et dedim. Kafasina gore is yapmayi pek sever zaten. Size de iyilik yaramıyor diyor
İade etmeyin kuzum, tatlı yaparsın bi arkadaşım elmalı çikolata soslu toplar yapıyordu çok güzel oluyordu :)

Bizimde senin gibi canım rutinimiz. Ben sadece eğitime başlarken camdan bakıp onunla sohbet ettim. İşte benim kızım uyuycakmış kuşlara iyi geceler demeye geldi falan diye. Bide müzik açıyorum müzikte uyuyor arkadaki sesleri örtsün sakinleştirsin diye. Anlamıyordur ama dışarıyı izlemeyi seviyor. Sonra perdeyi kapatıyoruz birlikte. Valla ilk gün çok hareket etti. Hala ediyor aslında ama uyuyor bi süre sonra. Gözlerini ovuşturuyor sırf uyumamak için. Hatta beşiğin korumalıklarından ellerini sarkıtıyor bu aralar nedense. Bende hiç inanmazdım ama oluyormuş :)
Bence yapma yaa biraz dinlen ne çabuk unuttun yaşadıklarını ağlama krizlerini :)
oinone27 ay bu kadar çabuk mu oldu eğitim masallah. Peki gündüz uykulari da düzeldi mi?
Gündüz 3 kere kendisi uyuyor canım ama uykuları uzun sürmüor onu çözemedim. İlk 2 uykusu 45 dk sürüyor sallamadığım için tekrar dalmıyor 3.uykusu 1.5 saat kadar. Gece güzel uyuyor.
oinone27 uyku eğitiminde sadece yatağına koyup yanında oturup uyumasını mı bekledin yoksa pış pış ve sallama var mıydı ?
Sallamadım canım. Çok ağlarsa pışpışladım saçını gögsünü okşadım ama ne kadar az temas o kadar iyi diyorlar. Gözlerimi kapatıp yanında oturdum.

NasilYarDiyeyim yani 5-6 aylık oldu bebelerimiz çok şükür ama hala bebek kokuları var bence. Çocuk olmadan önce hep diyodum iki tane peşpeşe yapacam diye ama çocuk olunca vazgeçtim peşpeşe yapmanın ilk çocuğa biraz haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ne kadar dikkat etsende eşit davranılamıyor.

İkinci çocuk konuşulmuş benım kızım 4 yasında 4 sene sonra oldu tedavi gördük ama doğal yoldan oldu sonrasında üç aylık bir kaybım var ve şimdi bu sıpam Rabbim esirgesin herkesin evladını ama eğer yardımcı olacak birileri yoksa eş anne vs ikinci çocuk çok yoruyor insanı arasında 4 yaş olmasına rağmen kızım kıskanıyor cok zorluyor gercekten ama büyüyünce ıyı kı diyeceksin dıyo herkes umarım öyle olur :) :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Anladım canım aynı şekilde bizde de var mukus hep vardı. Doktor kaç kez hördü kakasını ama hep normal dedi yeşil olması kötüymüş sadece. Anne sütünde normal demişti her türlü kaka..

Canım uyku eğitimini nasıl veriyorsun? Yatır kaldır yaparak mı? Ben de geçen deniyim dedim ağlıyor çok Yatağa koyunca. Dizimde şş pat ile uyuyor sonra yatağa alıyorum ben.
Evet canım çok ağladı bende şşt patla uyutuyordum yatır kaldıra başladım.
Canım uyku eğitimi denemelerini bizle de paylaşsana seninki de mi memede uyuyordu eskiden ?
Yok canım benimki memede uyumaz hayatta bu zamana kadar 5i geçmemiştir memede uyuması. Başarılı olursam anlatırım tabi ama vazgeçecek gibiyim çok ağlıyor eşim ağlatma diyip duruyor
Maşallah canım. Uyku eğitimindendir muhtemelen. Benim kızımda eğitimden sonra uykuları düzene girdi ama ben uyumaya alışamadım hala :)
Onu yazdıktan 20dk sonra uyandı
2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
ben düşünüyorum ama psikolojim kaldırır mı tereddüt ediyorum

2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
Walla yukarıdaki kızlara katılıyorum ben de anacan değilmişim Allah bunlara uzuuuun ömür versin inşallah ama hala sezeryan hamilelik zorlukları şöyle dursun eski hayatının tamamen bir değişmesi özel hayatın bitmesi küçücük masum bi canlının tamamen sana bağımlı olması ve onun sorumluluğunu ölene kadar kimseye devredemeyecek olmak tırnağı acısa içinin yanması ve eşşek kadar olsalar da bunun böyle devam edecek olması gibi şeyler yani annelik bile benim şahsen hala tam sindiremediğim şeyler. Bi de fiziksel zorluklar var tabi. Tek bebek bakmanın zorlukları bizimkinin de babasından hayır yok anca akşamları seviyor bazen annem geliyor ama o da beni eleştirmekten sinirlerimi bozmaya yarıyor anca kv düşünemiyorum bile burada olmasını bana destekten çok köstek olur. Herkes iyi günde bebeği seviyor ama zor zamanda kimse yok geçen dişçiye giderken bebeği bırakacak kimse bulamadım ya da ne bileyim gecenin körü bebek uyandığında derin uykundan kalk ilgilen desen en seviyorum diyenler bile bi kaç gece dayanır herhalde

Ara verdiğimiz kocaları öpmeye başlarız o zamanda :) :)

Geçmiş olsun ya çok mu ateşi? Calpol verin diycem bir saat sonrası da bakarsınız ateşi düşmemisse 38 ve üzeri ise doktora götürün
Ara verdiğimiz kocaları öpmeye başlarız o zamanda :) :)
heh işte o zaman kızılcık 2. Bebek haberini verir bize :))

Yahu bu ne acele dur bakalım daha gençsin :) olur yine inşallah kalbinize göre NasilYarDiyeyim

Off çok çok katılıyorum gerçekten bebek bakımı dünyanın en zor işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…