- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.081
Aynen canım ah oldu bu sefer diyorsun ve atakla her şey sona eriyorKaranlıkta bakmalarına hastayım bu bebelerin maşallah hepsine ♡♡♡ Allah kolaylık versin canım. Uyku eğitimini atak bitince verym diyorum bende ama 2 3 hafta uğraşacağm yine atak gelecek tepe taklak olacağım diye korkuyorum bende.
Eşimde istiyor ama benÖyle ama geçen 6 ayı bile özlüyorum. Bu sipanin bebekliği bitti artık her şeyi anlıyor çocuk oldu
Beni de öyle kandırıyor borcumuz bitmiş olur doğuma kadar. 2 yıl ücretsiz. Hem de aynı anda büyümüş olurlar.
Evet eşim çok istiyor ben de istiyorum hatta korunmuyoruz ama biraz da nasılsa tedavisiz olmuyor düşüncesi var
2yaşına kadar atak var ki mecbur uyku eğitimine alıştıracağız hem uykı eğitimi alan bebeler diş dönemini daha kolay atlatıyormus inşallab bizlerde başarabiliriz. Kaç saat uyanık kalıyor bebeğin? Kaç saatte bir uyuyor?Aynen canım ah oldu bu sefer diyorsun ve atakla her şey sona eriyor
Ben tam olarak eğitim vermedim canım. Tek yaptığım kendi kendine uykuya dalmasını sağlamak ama çok uğraşıyorum bazen 1 saat bazen 15 dk. Gece 11 saat uyuyor arada 2 kere uyanıyor besleniyor. Bazen daha çok ağlıyor ne istediği belli değil hele şu atak döneminde gece uyuyup konuşuyor sallamak zorunda kalıyorum. Gündüz 2 saatte bir2yaşına kadar atak var ki mecbur uyku eğitimine alıştıracağız hem uykı eğitimi alan bebeler diş dönemini daha kolay atlatıyormus inşallab bizlerde başarabiliriz. Kaç saat uyanık kalıyor bebeğin? Kaç saatte bir uyuyor?
Yatıyor mu ve çift yönlü kullanım var mı canım? Ve bazalı fiyat neydi ?Canım ben römer trifix ı size aldım. Henüz kullanmadık ama araştırmalarımızda adac testinden geçen ve oturma kısmı konforlu olarak bu geldi.
2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
Ayyy resmen umut oldun bana canım ya :) hep uyku sayfalarında görüyorum millet yazıyor bebeğim kendi kendine uyudu filan diye. Nasıl oluyor aklım almıyor hiç?? Demek oluyormus:)
Canım peki uyku öncesi rutinlerde ne yapıyorsun? İlk Zaman bunları yapıp sonra mı eğitime başlasam diyorum? Aslında bi rutin oluyor bizde de. Yatak odasına geçiş mama içme emme alt değiştirme dandiniyi dinleme iyi geceler öpücüğü. Daha napıyım :)
beşiğe koydun elleri kolları nasıl durdu canım? Benimki kurtlu hiç durmuyor ki. Uyuturken dizimde battaniyenin kenarına sıkıştırıyorum kollarını. Beşikte bunu yapamam açar hemen kollarını.
Böyle hareket edip dururken sonra sakinleşip gözleri kapandı mı yani? Allahım hayali bile ne kadar güzel :)
Oğlum ateşler içinde geceden beri sanırım kızım okuldan mikrop getırdi
Ne yapacağımı bilmiyorum doktora götürsem ne verecek bu soğukta o kadar yolu götürdüğüme değer mı artık beynim yandı
Ben gecen altı ayı değil de hamileliği özlüyorum, bir de iki doğum arası iki yıl olmalı rahim ve vucudun onarımı içinÖyle ama geçen 6 ayı bile özlüyorum. Bu sipanin bebekliği bitti artık her şeyi anlıyor çocuk oldu
Beni de öyle kandırıyor borcumuz bitmiş olur doğuma kadar. 2 yıl ücretsiz. Hem de aynı anda büyümüş olurlar.
Evet eşim çok istiyor ben de istiyorum hatta korunmuyoruz ama biraz da nasılsa tedavisiz olmuyor düşüncesi var
Ateş varsa tek bildiğim calpol, çok geçmiş olsun cnmOğlum ateşler içinde geceden beri sanırım kızım okuldan mikrop getırdi
Ne yapacağımı bilmiyorum doktora götürsem ne verecek bu soğukta o kadar yolu götürdüğüme değer mı artık beynim yandı
Geçmiş olsun, çoraplarını limonu sıkıp suyuyla ıslatıp giydir. Etkisi oluyor. Ilık duş aldır. İnşallah düşer, çok yüksek değilse ateşi panik olma.Oğlum ateşler içinde geceden beri sanırım kızım okuldan mikrop getırdi
Deli misin kizilcik .Tam rahat edecegin dönem .Bundan sonrasi daha keyifli olacak .Emekleme,yurume,konusma .Ikiniz ne guzel zaman gecireceksiniz .2.ye hamile kalırsan bulantin va cok olur da agir gecerse bu bebeyle ilgilenemezsin .Keyfini cikar .Uykusuz gecelere hosgeldin deme2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
Gecmis olsun canim .Ilık dus aldır .Oğlum ateşler içinde geceden beri sanırım kızım okuldan mikrop getırdi
Öyle ama geçen 6 ayı bile özlüyorum. Bu sipanin bebekliği bitti artık her şeyi anlıyor çocuk oldu
2 kademe yatışı var ama bir ana kucağı yatışı kadar değil tabi. Çift yönlü kullanım dediğin arkaya bakması ise yok canım öne bakıyor ki ben zaten ön istedim, oğlum ana kucağında durmuyor çünkü, dışarı bakar önden diye.Yatıyor mu ve çift yönlü kullanım var mı canım? Ve bazalı fiyat neydi ?
bu unvana layik olmak icin elinden geleni yapacak, teyzesiSeninkini kusmuklu şirin ilan ediyorum :)
sezaryen hala kabuslarima giriyor. Ki, doktorum bana 3 yildan once tekrar gelme hamile olarak dedi.2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
dibine kadar yasiyorum canim maalesef. Hala sokulemedi, olmuyorumdur insallah, bir umutAdet dönemi stresini yaşıyomusun sende ? Bu dönemde gelmesi kötü olmuş ilk adetin sanırım. Anasonu dene istersen bir zararı yok bebeğe. 22atakta mısınız daha yeni çıkmadınız mı ayyy bizde bugun 19haftalık olduk atağı savuşturuyoruz inşallah
2. Çocuğu düşünen var mı? Biri beni kendime getirsin
Buna en güzel örnek benim:) 9 yıl tedavi gördüm çocuğum olsun diye:) 5. tüp bebeğimi kucağıma aldım 2015'te. Biz de hiiiç korunmayı bile düşünmedik. Çünkü 9 yıl zaten uğraşıp yapamamıştık:) kız kardeşim dalga geçiyordu artık :) siz bir yerde yanlış yapıyorsunuz diye. 2. bebeğimiz hiç beklemediğimiz bir anda bize sürpriz yaptı. Doğal yoldan hamile kalamıyacağıma o kadar inanmışım ki. Hamile olduğumu gördüğümde inanamadım. Allah büyük. Bana kaç tane doktor sen hamile kalamazsın dedi. Evlat edinmemi teklif edenler bile oldu. ama 39 yaşında 2. kez hem de doğal yoldan hamile kaldım. Bence bir kere doğum yapınca gerisi geliyor:) Umudunu kesme yani..Öyle ama geçen 6 ayı bile özlüyorum. Bu sipanin bebekliği bitti artık her şeyi anlıyor çocuk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?