- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.861
Cnm aynı şeyler benim kızımda vardı karnında elim kadar kızarıklık ve kuruluk vardı. Üni hastanesine götürdük 4 tane dr baktı. Bioderma intensive baume döküntü kremi aldik 2 günde gecti ve çok şükür 1 ay oldu hiç çıkmadı. Şuan bioderma nemlendiriciye gectim onu sürüyorum vücuduna.C cigdemmm26 bizimkinin fotosu canım. Çok belli olmuyor ama kizariklar geçti. Kuruluk alanları kalmış sadece. Boynundan kasiklara kadar kipkirmiziydi
Geldiğimden beri 100 kez susun sessiz olun dedim. Geleli yarım saat kız uyuyalı 15 dk oluyor. Bu iş yürümeyecek gibi geliyor bana
Ocean kullanıyorum benKilosuna gore demisti ebe canim onu kullanmadim drada ancak pazartesi sorarim bide ilcedeyim hangi markayi bulurum bilmiyorum d vitamini icin ne kullaniyorsunuz peki
Benim öyleydi bir ara yine başladı canım doktor kulaklarına bakmıştı dış ve orta kulak temiz kaşınıyordur dedi bir müddet sonra geçti şu sıralar yine yapıyor acaba saçlar değiyor da ondan mı oluyor diye düşünüyorumKızlar oğlumun elleri 5-6 gündür kulaklarında .giderek de artıyor çekmesi . Diş veya orta kulak iltihabı olabilir diyor nette . Doktor kontrolüne daha çok var , size danışayım dedim. Yaşayan , duyan, gören var mı?
Nefret ediyorum ama bizde de durum aynı bir de kv den sonra dayılara dedelere gittik Pert oldu çocukEn azindan hazırlanıp çıkabilmişsin. Esime bugun ne yapsak acaba diyorum hadi annemlere gidelim diyor .Ayyy cok guzel bir pazar etkinligi...
Bu ara diş etleri çok kaşınıyor bir de tam tur dönüyor artık gece de beşiğinde koyduğum yerde bulamıyorum sürekli dönmek istiyor dönerken de uyanıyor ve bu çok hoşuna gidiyor sanırım bu sebeplerden sık sık uyanıyorNeden olduğuyla ilgili bir tahminin var mı peki?
Gerçekten cokkkk haklısın ama bu kocalar neden böyle davranıyor anlamadim gitti...Kabus gibi bir gündü. Bir pazarım var banyo yapmak evi süpürmek tırnak kesmek hatta rahat rahat tuvalete gidebilmek için... ama ne yazık ki hiçbirini ğzar günleri yapamıyorum. Kocam sağolsun ana baba delisi bir insan ve ben artık bu durumu kaldıramıyorumhafta içi akşam yemeğe gidiyoruz yetmiyor beyimize bir de pazar gününü onlarla geçiriyoruz. Kendime ayıracak vaktim olmadığını anlatıyorum ama nafile ben onun ailesini istemiyormuşum olayına bağlıyor. Çocuk yokken haftada 3-4 giderdik ama çocuk olunca gerçekten istemiyorum. Uykusu geliyor çocuğun ne çabuk uykusu geldi derler, acıkınca ne çabuk acıktı ne çabuk mama istiyor. Sanki çocuğu kaçırıyorum gibi muamele. Bugün mesela çoçuğum memede uyuyor tam dalacak görümcem geldi Yok yok bunun uyumaya niyeti yok dedi Yüksek sesle çocuk açtı gözlerini geldi bir de konuşup duruyor. Her seferinde diyorum ki benim çocuğum seste uyumuyor. Sürekli gürül gürül odaya dalıp konuşmalar. Ben onlara fısıltıyla cevap veriyorum onlar bağırarak. Yemin ediyorum şaka gibi ya! Artık bu anlayışsızlıklara dayanacak gücüm kalmadı. Bir de kalktık akraba ziyareti yaptık koca gün.
Bunun karşılığında bana markete gitme ödülü verecekti bir de. Dedim ne marketi ya dışarı çıkabildiğm bir pazar günü var onun da içine ettin. Bir de salı günü bana gelecekler sülalecek. Dedim eşime git hazır birşeyler al evi de sen süpür. Umrumda değil evim pismiş yiyecek yokmuş falan. Yaparsa yapar yapmazsa da umrumda değil valla. Kusura bakmayın uzun yazdım ama gerçekten psikolojikman çökmüş durumdayım. Kaş bıyığı geçtim bacak macak fena haldeyim banyo yapamamaktan kokar hale geliyorum. Adamın umrunda değil ya!
Allah yardimcin olsun canim cok zor bir durumKabus gibi bir gündü. Bir pazarım var banyo yapmak evi süpürmek tırnak kesmek hatta rahat rahat tuvalete gidebilmek için... ama ne yazık ki hiçbirini ğzar günleri yapamıyorum. Kocam sağolsun ana baba delisi bir insan ve ben artık bu durumu kaldıramıyorumhafta içi akşam yemeğe gidiyoruz yetmiyor beyimize bir de pazar gününü onlarla geçiriyoruz. Kendime ayıracak vaktim olmadığını anlatıyorum ama nafile ben onun ailesini istemiyormuşum olayına bağlıyor. Çocuk yokken haftada 3-4 giderdik ama çocuk olunca gerçekten istemiyorum. Uykusu geliyor çocuğun ne çabuk uykusu geldi derler, acıkınca ne çabuk acıktı ne çabuk mama istiyor. Sanki çocuğu kaçırıyorum gibi muamele. Bugün mesela çoçuğum memede uyuyor tam dalacak görümcem geldi Yok yok bunun uyumaya niyeti yok dedi Yüksek sesle çocuk açtı gözlerini geldi bir de konuşup duruyor. Her seferinde diyorum ki benim çocuğum seste uyumuyor. Sürekli gürül gürül odaya dalıp konuşmalar. Ben onlara fısıltıyla cevap veriyorum onlar bağırarak. Yemin ediyorum şaka gibi ya! Artık bu anlayışsızlıklara dayanacak gücüm kalmadı. Bir de kalktık akraba ziyareti yaptık koca gün.
Bunun karşılığında bana markete gitme ödülü verecekti bir de. Dedim ne marketi ya dışarı çıkabildiğm bir pazar günü var onun da içine ettin. Bir de salı günü bana gelecekler sülalecek. Dedim eşime git hazır birşeyler al evi de sen süpür. Umrumda değil evim pismiş yiyecek yokmuş falan. Yaparsa yapar yapmazsa da umrumda değil valla. Kusura bakmayın uzun yazdım ama gerçekten psikolojikman çökmüş durumdayım. Kaş bıyığı geçtim bacak macak fena haldeyim banyo yapamamaktan kokar hale geliyorum. Adamın umrunda değil ya!
Ben 6 aydir kocaya söylüyorum sessiz ol sessiz diye. Ama ne fayda ogretemedim. 15 ay gecse, 25 ay geçse de bir sey degismeyecek sanırım. Ata, ayiya egitim versem daha hızlı öğrenirdi dedimGeldiğimden beri 100 kez susun sessiz olun dedim. Geleli yarım saat kız uyuyalı 15 dk oluyor. Bu iş yürümeyecek gibi geliyor bana
Kaşıntı aklıma gelmemişti hiç ama sebebin o olduğunu da sanmıyorum .çekiyor kulaklarını . Ha kulak arkası atopik dermatit yüzünden biraz soyuluyor, o yapıyorsa bilememBenim öyleydi bir ara yine başladı canım doktor kulaklarına bakmıştı dış ve orta kulak temiz kaşınıyordur dedi bir müddet sonra geçti şu sıralar yine yapıyor acaba saçlar değiyor da ondan mı oluyor diye düşünüyorum
Kabus gibi bir gündü. Bir pazarım var banyo yapmak evi süpürmek tırnak kesmek hatta rahat rahat tuvalete gidebilmek için... ama ne yazık ki hiçbirini ğzar günleri yapamıyorum. Kocam sağolsun ana baba delisi bir insan ve ben artık bu durumu kaldıramıyorumhafta içi akşam yemeğe gidiyoruz yetmiyor beyimize bir de pazar gününü onlarla geçiriyoruz. Kendime ayıracak vaktim olmadığını anlatıyorum ama nafile ben onun ailesini istemiyormuşum olayına bağlıyor. Çocuk yokken haftada 3-4 giderdik ama çocuk olunca gerçekten istemiyorum. Uykusu geliyor çocuğun ne çabuk uykusu geldi derler, acıkınca ne çabuk acıktı ne çabuk mama istiyor. Sanki çocuğu kaçırıyorum gibi muamele. Bugün mesela çoçuğum memede uyuyor tam dalacak görümcem geldi Yok yok bunun uyumaya niyeti yok dedi Yüksek sesle çocuk açtı gözlerini geldi bir de konuşup duruyor. Her seferinde diyorum ki benim çocuğum seste uyumuyor. Sürekli gürül gürül odaya dalıp konuşmalar. Ben onlara fısıltıyla cevap veriyorum onlar bağırarak. Yemin ediyorum şaka gibi ya! Artık bu anlayışsızlıklara dayanacak gücüm kalmadı. Bir de kalktık akraba ziyareti yaptık koca gün.
sizi çoook iyi anlıyorum Allah kolaylık versin. Benim de KV aynı aptmanda...2 gün görmese 3. Gün sesiniz çıkmadı der gelir; gece sabah fark etmez. Allah eksikliklerini göstermesin ama biraz da bizi bize bıraksalar da biz de onları özlesek !Gerçekten cokkkk haklısın ama bu kocalar neden böyle davranıyor anlamadim gitti...
Az önce uyuttum çıktı annesine 2 kat ustumde k.v msj atmis uyandiysa sende gel diye yok diye yazdim 5dk sonra yine msj atmış geliyonmu diyo şaka gibi ya!!! Bu sabah her pazarki kahvaltı etkinliğine gitmedim ya illa o boşluğu dolduracak hayret bişey yaaaa
Seninki yine sesiniz çıkmadı diye merak ediyor benimki h.ici küçük oğlumu okuldan almasam ugramayacak bile neredeyse geçen çocuk durmuyo çabuk gel diye 2 kez aradı gittiğim mesafe gidis dönüş 15 dk yani ertesi gün kendi gitti almaya bende durmuyor bu ağlıyor diyerek resmen 5 aylik bebeden kaçtı yahuuusizi çoook iyi anlıyorum Allah kolaylık versin. Benim de KV aynı aptmanda...2 gün görmese 3. Gün sesiniz çıkmadı der gelir; gece sabah fark etmez. Allah eksikliklerini göstermesin ama biraz da bizi bize bıraksalar da biz de onları özlesek !
Kizlar simdi muhendisoglunu inceledim evolviada glikoz surubu varmis cok uzuldumsimilac ve hipp oneriyor kullanan var mi ?
C cigdemmm26 bizimkinin fotosu canım. Çok belli olmuyor ama kizariklar geçti. Kuruluk alanları kalmış sadece. Boynundan kasiklara kadar kipkirmiziydi
:)))) hahah aynısı bana da oldu canım. İşim vardı az baksın diye bizdeylen verdim, ben de durmuyor bu kızım sana Allah kolaylık versin dedi çekti gitti :) ama sevmeye geliyor.Seninki yine sesiniz çıkmadı diye merak ediyor benimki h.ici küçük oğlumu okuldan almasam ugramayacak bile neredeyse geçen çocuk durmuyo çabuk gel diye 2 kez aradı gittiğim mesafe gidis dönüş 15 dk yani ertesi gün kendi gitti almaya bende durmuyor bu ağlıyor diyerek resmen 5 aylik bebeden kaçtı yahuuu
Bende hava alicam azıcık ama akıl edemiyor işte ne diyim
Ben hep evolvia kullandim ama ondada glikoz surubu varmis istemiyorum onu kucuk paket hipp alirim olmadi similacta iyiymis onu alir denerim icer insallahCanım ben doğduğundan beri hipp kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım. Ama her bebek aynı olmuyor. Kimisi içmiyor bile mamayı. Arkadaş almış hiç içmemiş hipp. Oğlum alıştı anlaşılan biberonu görünce ağzını açıyor direk heyecandan. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?