2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum 4 aylık ve hiç uyku rutini çalışmadık ö şimdiye dek nerde ne zaman nasıl isterse öyle uyuttum. Geldiğim noktada gündüz uyursa 2-3 kez yarım saat, gece 12-7 arasında birkaç kez uyanarak uyuyor ve hep yanına yatıp emzirerek uyutmak zorundayım. Tracy hogg yatır kaldır denedim az önce ve çok çok fena ağladı. 15 dk kadar sonra dayanamadım memede şimdi yine ve uyudu.
Bu yöntemden fayda gören var mı? Denemeye değer mi? Yoksa çocuğu boşa yıpratmayayım
Ben bi kere denedim normal duran bebeği 5 dakka içinde histerik şekilde ağlar hale getirdim üstelik belim koptu Tracy abla bu yönetem için bi kaç gece uykusuz kalmaya hazır olun sabırlı olun size biri yardım etsin kocanızla dönüşümle yapın falan fıstık diyor bana hiç uymayan şeyler ne yardım eden var ne de bebek azıcık da olsa yatkın belki küçük olduğu içindir bilemedim

Mama sandalyesi alan veya almayı düşünenler ikeanın klasik modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ayakları Çelik olduğu için sağlam ve pratik ama bana dezavantaj olarak boyunun ayarlanmıyor oluşu ve mindersiz oluşu geldi siz ne düşünüyorsunuz

Ben bi kere denedim normal duran bebeği 5 dakka içinde histerik şekilde ağlar hale getirdim üstelik belim koptu Tracy abla bu yönetem için bi kaç gece uykusuz kalmaya hazır olun sabırlı olun size biri yardım etsin kocanızla dönüşümle yapın falan fıstık diyor bana hiç uymayan şeyler ne yardım eden var ne de bebek azıcık da olsa yatkın belki küçük olduğu içindir bilemedim
Aynı durumdayım bebeğim hiç böyle ağlamamıştı. Kendimden nefret ettim nerdeyse yaparken

Mervikkkk Mervikkkk canım ameda nın sağım makinesini denedin mi Peki sonuç aynı mı? Bende arkadaştan aventi istedim bi deneyeyim diye. Fark olacak mı benimkiyle bakalım. Bi de valf kısmı eskiyse çekim gücü düşer yazıyordu nette. Yedek valf olıyormuş ya da yenisini alın yazıyor. Kutusunu bulursam bakıcam yedek var mıydı içinde diye.
Henüz elime ulaşmadı canım ulaşınca yazarım fark olup olmadığını. Bende avent var ama içinden yedek valf çıkmadı. Bir de Yıpranacak kadar fazla kullanmadım sanırım :) sende hangisi vardı

Sabah 7 de kalkıp sürekli çocukla uğraşan ben 8 de kalkıp yine güzellik uykusuna yatan eşim.... Aklımda hala temizlik yapma isteği. Erkekler niye bu kadar pis? Haftada bir temizlik bile çok geliyor bu nedir ya

IMG_20181208_144656_027.jpg
İnanmıyorum yaaa ben de diyorum ki bu çocuğa bı haller oldu. Ne oluyor napıyor bu bı değişti? Gece uyanıp kendi kendine konuşuyor öteye beriye atiyor kafasını oynuyor yatağın içinde sonra uyumaya çalışıyor olmuyor falan. Değişik değişik harfler çıkarmalar sürekli tukuruklu dudak hareketleri. D l m b harfleri... Meğer atak gelmiş catmis haberim yok :bicak:

Canım acaba sık sağım yaptığım için mi az oluyor sütüm anlamadım? Sonuçta 2saatte bir emiyor oğlum bende arkasından göğsümü boşaltayım diye sağıyorum. 5-10dk sağsam da 10cc çıkmıyor bile. Gerçekten sütüm mü az diyorum e bu çocuk nasıl emiyor boş olsa göğsüm emmez ağlar herhalde diyorum?ilk 2-3dk sonra hiç gelmiyor süt. Çıkarıp elimle sağıyorum geliyor biraz daha. Makineyi takıyorum yine boş çıkıyor.acaba 10-15dk öyle boş çekmesini beklemeli miyim? Göğsüm yara olacak artık boş çekip duruyor diye düşündüm sinir oldum zaten akşama kadar 60cc ancak çıkarıyorum

Millet bir sağımda nasıl 80-90-120cc filan çıkarıyorum maşallah diyorum yaa...
Hava almadığına dikkat et makinenin ama çok gelmeyebilir makineyle sağımda ben sadece emziriyorum ogün senden sonra sağıp bakayım dedim 50çıktı ee benim oğlan 50 ile doymuyordur herhalde daha önce 130 çıkmıştı. Hep aynı olmuyor ve sağımla emzirme aynı olmuyor demek ki. Ama eğer sağım yapacaksan düzenli yapman gerekiyor onu biliyorum yani günde 1 kere sağayımla 3 günde bir sağayımla olmuyor

Canım geçen gece 5saat kesintisiz uyudu oğlum. Sonra uyanınca bir göğsümü emdi uyudu geri. Diğeri dolu hissediyorum. Aşırı şiş ve dolgun. Normalde gün içinde göğüslerim hep yumuşak benim. Hadi dedim kalktım gece 3te süt sağıyım dedim. Yine 10cc ancak çıktı. Moralim ondan sonra bozuldu zaten. Bu kadar saat durdum ve uyudum. Göğsüm dolmuş olmalı neden böyle çıkıyor diye?? Gün içinde dediğin gibi 3saat dursam bile yine aynısı olur belki daha az.
Arkadaşta avent varmış bulabilirse vericek bi deniycem aynı anda. Bakalım makineden mi diye.
Sen 120 cc mama verip hiç emzirmeden 3saat duruyor musun?mama verdiğin öğün de sağım mı yapıyorsun? O öğünde de emzirsen mesela? Emzirmek sağımdan daha çok arttırıyor sütü diyorlar ya ondan dedim?

Onu düşünüyorum da yapabilir miyim bilmem. Emzirdikten sonra mı yapmam gerek onu yoksa 2-3 saat emzirmeden durunca mı?

Canım senin makinada sıkıntı var kesinlikle. 5 saatte 10 cc sağdığını doğru varsayarsak, oğlunun 60 cc ile doyması mümkün değil, ortalığı yıkar. Senin baya güzel sütün var bence maşallah. Ama sen sürekli sağmadığın için memelerin sağıma alışık olmadığından sağımda doğru sonuç vermeyedebilirmiş.

Ben normalde önce emzirip sonra mama veriyorum cnm, 120 cc bazen bitiriyor bazen hiç içmiyor, bazen ağlamadığı için hiç vermiyorum yani bizim öyle düzenimiz yok. Ben dışarı çıktığımda yada gece falan sağıyorum öyle görüyorum sütümü. Gündüz emziriyorum sürekli dediğin gibi.

Sadece suphe

Sadece şüpheli yaklaşıyoruz dedi dr.cok küçük oldugu için gaita ve kanda net sonuçlar alinamaz dedi deneme yanılma yoluyla gidicez cnm
Çok sıkıntılı bir süreç. Sadece laktoz intoleransı var diyip diyeti kesince mahvolduk biz de, sonra da tam 17 gün tekrar diyet yapıp kakası düzelince bilmeden yediğim yiyecek yüzüne bozuldu diyet. Şimdi tekrar yorgun argın ve çok zorlu geçiyor günler. Uyusa bile kıvrana kıvrana uyuyup uykusunu alamıyor yavrum :( biran önce şu 3 hafta geçse de rahatlasa istiyorum. Ikınıyor sürekli ama bir şey çıkartamıyor :(

Eki Görüntüle 2213455 İnanmıyorum yaaa ben de diyorum ki bu çocuğa bı haller oldu. Ne oluyor napıyor bu bı değişti? Gece uyanıp kendi kendine konuşuyor öteye beriye atiyor kafasını oynuyor yatağın içinde sonra uyumaya çalışıyor olmuyor falan. Değişik değişik harfler çıkarmalar sürekli tukuruklu dudak hareketleri. D l m b harfleri... Meğer atak gelmiş catmis haberim yok :bicak:
Kaçıncı hafta? Yakındı bizim ataklar, korkmaya başladım şuan, hemen atak mı geliyor yine ya :(

Apartmanda bi komsum doğum yapmis .Sut yapsin diye helva yaptim .Yanina da yemek yapip göndercem. Zira annem gittiğinde yapayalniz kalmıştım. Instagramda takip ettiğimyemek sayfalarından vazgeçmiştim. Lohusa halimle aserip durmustum .Esim alabildiklerini dışardan almisti.

Eki Görüntüle 2213455 İnanmıyorum yaaa ben de diyorum ki bu çocuğa bı haller oldu. Ne oluyor napıyor bu bı değişti? Gece uyanıp kendi kendine konuşuyor öteye beriye atiyor kafasını oynuyor yatağın içinde sonra uyumaya çalışıyor olmuyor falan. Değişik değişik harfler çıkarmalar sürekli tukuruklu dudak hareketleri. D l m b harfleri... Meğer atak gelmiş catmis haberim yok :bicak:
bu ne kadar suruyormus canim =) bismillah ya daha yeni upuzun ataktan cikiyorduk :deli:

Çok sıkıntılı bir süreç. Sadece laktoz intoleransı var diyip diyeti kesince mahvolduk biz de, sonra da tam 17 gün tekrar diyet yapıp kakası düzelince bilmeden yediğim yiyecek yüzüne bozuldu diyet. Şimdi tekrar yorgun argın ve çok zorlu geçiyor günler. Uyusa bile kıvrana kıvrana uyuyup uykusunu alamıyor yavrum :KK43: biran önce şu 3 hafta geçse de rahatlasa istiyorum. Ikınıyor sürekli ama bir şey çıkartamıyor :KK43:

Mama sandalyesi alan veya almayı düşünenler ikeanın klasik modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ayakları Çelik olduğu için sağlam ve pratik ama bana dezavantaj olarak boyunun ayarlanmıyor oluşu ve mindersiz oluşu geldi siz ne düşünüyorsunuz
bben 280 e suny baby taffy aldım geçen ay. Şimdi 340 olmuş yine .. Güzel kullanışlı..koltuk kısmı tabla kısmı kademeli . masaya göre de aşağı yukarıya kademesi var. Katlanabiliyor da. Umarım oturup güzelce yemeğini yerler :)

Back