2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben adetim bittikten 6 gün sonra yerleşme kanamam oldu yani ovülasyon günüme vardı daha. Yerleşme kanamasından 8 gün sonra tahlil yaptırdım 0 dı ama belirtiler vardı su renginde akıntı oluyordu ayağım yerden kesiliyordu. Doktor olsa kanda çıkardı yerleşme kanamasından 5 gün sonra çıkar dedi. Adetime 3 gün kala adet sancısı çektim orkitle gezdim bariz sancılıydı. Adetim geçti 3 gün. Evde test yaptım negatif çıktı tekrar bekledim 8 gün geçince kanda çıktı 5 haftalık dedi. Ben kan verdiğimde 3 haftalık oluyor ama kanda çıkmadı anlam veremedik sağlık ocağı doktorumla
 
Lekelenmemden dolayı canımı sıkmıyorum aslında doktor bebek sağlıklı dedi çok şükür .. Benim de ağrılarım gerilmelerim çekilmelerim oluyor ama bu adet sancısını ilk kez hissettim lekede olunca ister istemez panikledim .. Rabbim şifalar versin tüm mucizelerimize .. İnşallah seneye bu zamanlarda buraları hatırlar güleriz bu terelelli hallerimize
 
Büyük ihtimalle geç döllenmedir . Benimde son adet tarihime göre 8 haftalık falan olması lazım . Ultrason ölçümünde tam 7+3 bugün. Doktorum endişe edilecek bişey seğil olabiliyo işk zamanlar ileride kendini eşitler hatta bebek öne bile geçer dedi ..
 
O zaman da gelisimlerini takipte olacagiz endiselerimiz hic bitmeyecek ama hepsi tatli telaslar olcak :)
 
Bugün doktora gittim. Gitmeden biraz endişelerim vardı. Ama burada yazan şeylerin tam tersi. Ne bulantım var, yorgunluk, uyku hali , kasık ağrısı vs vs hiç bir şey hissetmiyorum. Ve ikiz benim daha fazla hissetmem gerekiyordu. Neyseki ikisi de iyi dedi. Hatta hareketlenmişler. Bir tanesi sürekli hareket halindeydi. :)

Yani belirtim yok diye benim gibi endişelenen varsa burada korkmayın. Haftaya perşembe gene çağırdı kan vermek için, genetik testi yaptıracağım.
 
Gözün aydın çok sevindim benimkilerinde biri çok hareketli biri daha yavaş hareket ediyordu, genetik testi için erken değil mi bize? Beni 14 aralıkta çağırdı 11. haftada oluyorum sanırım bir hafta sonrası tekrar ikili test için çağıracak. İkili testin sonucuna göre genetik test yapılacak diye anladım.
 
Çok saol :) Yabancıların noel tatiline denk geleceği için haftaya perşembe gidicem yoksa bir hafta daha sonra gidecektim. Kan yurt dışına gittiği için noel tatillerinde çok uzun sürüyor onların. Ben 2li test yapmam herhalde bu kan testi kapsıyor zaten hepsini bildiğim bahsetmedi hiç doktorda zaten.
 
Canim çok geçmiş olsun.ne desek boş.Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı bir bebek nasip eder
 
Anladım ama iyi yapmışsın zamanlama olarak, inşallah sonuçlar yüzümüzü güldürür. Ben biraz daha yavaş gideceğim gibi görünüyor.
 

Testi nerede yaptırıyorsun ve ne kadar fiyatı öğrenebilir miyim?
 


Bu başlıkta 2-3 ay içerisinde bizimkilere kardeş haberini vermesini en çok istediğim kişisin. Umarım bizi çok bekletmezsim..
 
Bilmiyorum cnn ne yaptıysam yazmadı valla telefonu elime alamıyorum ekrana baktıkça midem bulanıyor kusiyorum sürekli uyku halindeyim ama ınan artık gücüm kalmadı
 
Merhaba anneler. Bu mesajı cok zor bir psikolojide yazıyorum. En son Perşembe günü kanama alanı azaldı ve bebeğim 2cm olmuş diye yazmıştım ve mutluluğumu paylaşmıştım. Ne yazikki aynı gece inanilmaz bir ağrı ile uyandım ve anlatamayacağım kadar çok kanamam oldu, hemen acile gittik ve yatış yapıldı. Sabaha kadar kanadım bir çok parçada düştü. Sabah ultrason kontrolünde gündüz çok sağlıklı,kalp atışı çok iyi ve görüntüsü muhteşem olan bebeğim kesesi ile birlikte yok olmuştu. Düşük yapmışım. Kürtaj olmadım bir hafta sonra kontrole gidicem.4 gündür dünyadamıyım, yaşıyor muyum bilemiyorum. 5. Tüp bebek denememde ilk defa hamile kalmıştım. 20 gün az az kanamam vardı. Bir çok igne ve hap almama rağmen 8+3 Bebeğimi kayıp ettim. Şimdi tekrar sil baştan denemek ve acaba bir daha hamilelik şansını yakalayabilecek miyim diye düşünmek çok üzücü. Herşey Allahtan tabi. Ancak inanılmaz yıkım oldu. Psikolojimi nasıl düzelteceğimi bilemiyorum. Icimden hiç birşey yapmak gelmiyor. Sizleri de sıktım belki ama paylaşmak istedim. Dilerim hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Sağlıkla güzel günler diliyorum hepinize. Hoşçakalın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…