- 12 Haziran 2016
- 100
- 127
- Konu Sahibi ayprensesii
Yeni arkadaşlar hepinize burdan selamlar hoşgeldiniz aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan verdi bana nolur nolmaz diye bebek daha iyi tutunsun diye canimAnne adayları Doktorunuz folik asit dışında herhangi bir takviye önerdi mi?
Haber ver hemen canimİnşallah canım titreyek bekliorum-:)
Sağol canım benimHep unmadığın anda gelirler melekler o yuzdn endişelenme hayırlı olsun
İnşallah canım titreyek bekliorum-:)
Geldimmm :)gulayse6378 caniimmmm
Hos buldumYeni arkadaşlar hepinize burdan selamlar hoşgeldiniz aramıza
Hoşgeldin kuzum hamilelik takvimi yapsanaGeldimmm :)
Kızlar mide bulantınız var mı? Bende çok mu erken başladı anlamıyorum ama başımı ayakta zor tutuyorum, içim uyuyor sanki ve midem bulanıyor.
Bende de her zaman yok ama sulu yemek vs şimdiden midemi bulandırıyor. Sanırım benim ikiz gebelik olması ile alakalı daha erken başladı belirtiler.Bazen bende de oluyor ama her zmn deil bi koktaya sabit bakamıyorm midem akşmları hafif bulanıyo uyku herzmn yok
Maşallah hep böyle geçse keşke, bende dua ediyorum bu kadarla kalsın diye henüz çok başındayız çünkü.Ben de ne mide bulantısı, ne yorgunluk vs hiç bir şey yok. Kasıklarım hafif hafif sızlıyordu oda gitti. İkiz gebelik var bende bir de etkileri daha fazla hissedilir falan yazıyor anlamadım. Yani gerçi memnunum sonuçta rahat böyle giderse ama insan gene de korkuyor hiç belirti olmayınca da.
Ben de ne mide bulantısı, ne yorgunluk vs hiç bir şey yok. Kasıklarım hafif hafif sızlıyordu oda gitti. İkiz gebelik var bende bir de etkileri daha fazla hissedilir falan yazıyor anlamadım. Yani gerçi memnunum sonuçta rahat böyle giderse ama insan gene de korkuyor hiç belirti olmayınca da.
Nasl ikiz nsl anladıkarmı hemenBende de her zaman yok ama sulu yemek vs şimdiden midemi bulandırıyor. Sanırım benim ikiz gebelik olması ile alakalı daha erken başladı belirtiler.
Benim baslarda hafif vardi. Bi ara olmadi ama 6+0 dan beri basladi. Ama arada bulaniyor cok kotu oluyor. Yani tum gun olmuyor. Siz kacinci haftadasiniz?Kızlar mide bulantınız var mı? Bende çok mu erken başladı anlamıyorum ama başımı ayakta zor tutuyorum, içim uyuyor sanki ve midem bulanıyor.
Senin ne kdrlık hamilelik.hayırlı olsun
Nasl ikiz nsl anladıkarmı hemen
Benimde sürekli olmuyor hatta öğleden sonra daha çok oluyor, hep sabah bulantısı derlerdi ama sabah olmuyor bende. Ben 6. haftadayım.Benim baslarda hafif vardi. Bi ara olmadi ama 6+0 dan beri basladi. Ama arada bulaniyor cok kotu oluyor. Yani tum gun olmuyor. Siz kacinci haftadasiniz?
Senin ne kdrlık hamilelik.hayırlı olsun
Nasl ikiz nsl anladıkarmı hemen
Benim tüp bebekte iki embriyo transferi oldu. İlk testimde de değerim çok yüksekti ve geçen hafta doktor kontrolünde iki tane kese göründü. Cumartesi kısmetse kalp atışları için gideceğim.