- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.201
amin ınşallahinsallah canim dikkat et yinede bak muzun prkmezin nesguigin gercekten faydasi oluyo allah kimseye evlat acisi yasatmasin cok zor cunku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin ınşallahinsallah canim dikkat et yinede bak muzun prkmezin nesguigin gercekten faydasi oluyo allah kimseye evlat acisi yasatmasin cok zor cunku
Ne kadar ilginc ya bu durumu yaşayan birçok kişi var aynı şeyi bana da dediler ve bir hafta sonra gittiğimde ikinci kese yoktu.doktor bazen kaybolabilir dedi kese.ama burada bu durumu yaşayan birkaç kişi daha okudumKızlar 16 Kasımda 1 kesem görünmüştü 1cm,21 Kasımda 2 kese göründü.Biri büyük diğeri daha küçük.Yarin doktor kontrolüm var çok heyecanlıyim.sat 12 ekimdi.sizce bebeği görüp kalp atışını duyarmıyız.sata göre 6h2g olacak yarın
Masallah duyarsin insallah :) benimde ikizlerim var :)Kızlar 16 Kasımda 1 kesem görünmüştü 1cm,21 Kasımda 2 kese göründü.Biri büyük diğeri daha küçük.Yarin doktor kontrolüm var çok heyecanlıyim.sat 12 ekimdi.sizce bebeği görüp kalp atışını duyarmıyız.sata göre 6h2g olacak yarın
o başka bir arkadaşın cnm ben Rabbime şükürler olsun 6. haftada duydum kalp atışınıAynen canım sen nasılsın sanırım bebeğin kalp atışı duyulmamış başka doktora gitsene
Sorun değilcanım cok ozur dılerım yanlis gordum ozaman196dıye okumusum
Ben önceki gebeliğimde kullanmıştım, şidi yine enfeksiyon var, daha jinekoloğa gitmedim, sağlık ocağındaki dr ilk 12 ay ilaç iyi değil dedi ama ben işk gebeliğimde monurol en az 4 defa kullandım, ilki 12 hafta içinde, hamilelikte enfeksiyon hiç bitmiyor zatenKızlar bugün kan idrar sonucu gösterdim doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol diye bi ilaç verdi bir kerelik suya koyulup içiliyormuş geceden onu kullanıcam henüz erken antibiyotik veremem dedi bu ilacı kullananınız var mı acaba
Benim gögüslerim ciddi büyüdü ya zaten biraz büyüktü normalde ama hormonlarla iki haftadır hem büyük hem de üstüne falan yatamıyorum acıyor bayaKızlar gogusleriniz büyüyor mu? Bir kup farketti benim ama daha çok başındayız yolun.
1,96 değerini idrar testi pozitif olarak görmez, zannetmem, testinizde 2. Çizgi koyu mu, hangi hastane sistemden siz bakamıyor musunuz,Kızlar merhaba acil bi sorum olacaktı 2 gün önce beta hcg 22 idi şimdi 1.96 dediler (( kanamam falan yok idrar testi yaptm hala pozitif : lütfn bişey söyleyin nolacak
Benimkiler çok küçüktu canım hala daha küçük aslında. İnşallah büyümeye devam eder.Benim gögüslerim ciddi büyüdü ya zaten biraz büyüktü normalde ama hormonlarla iki haftadır hem büyük hem de üstüne falan yatamıyorum acıyor baya
Canim 1lik degere idrar testi pozitif cikmaz en az 20olmasi lazim. Yalnisi vardir belki hastanenin tekrar baska yerde baktirSorun değil
Zarari olmadi dimi? Bendede bugun idrar yolu enfeksiyonu cikti affina siginarak bisi sorucam idrar yolu enf. Kasinti yaparmi ozel bolgede yoksa mantardami var bende? Monurol verdi dr insallah gecerBen önceki gebeliğimde kullanmıştım, şidi yine enfeksiyon var, daha jinekoloğa gitmedim, sağlık ocağındaki dr ilk 12 ay ilaç iyi değil dedi ama ben işk gebeliğimde monurol en az 4 defa kullandım, ilki 12 hafta içinde, hamilelikte enfeksiyon hiç bitmiyor zaten
İnşallah bol sütlü anneler oluruzBenimkiler çok küçüktu canım hala daha küçük aslında. İnşallah büyümeye devam eder.
Online sistemi yok maalesef gişedeki kıza eminmisiniz dedm ama eminim dedi1,96 değerini idrar testi pozitif olarak görmez, zannetmem, testinizde 2. Çizgi koyu mu, hangi hastane sistemden siz bakamıyor musunuz,
Kontrollere para almaması lazım. 1 kere ödedikten sonra 2 hafta para almaması lazım. Ama ger hafta da garip olmuş ciddenMedicalparka gittim ama acikcasi doktorlar bile para gozuyle bakiyor insana hani tamam belki ilgili gibiler ama boyle resmen hasta degilde musteri gibi davraniyorlar bu beni rahatsz ediyor gereksiz pahali olmasida cabasi muayane ucreti 205 tl her hafta cagiriyor oylesine kontrol amacli buda cogu gorustugum kisiye sacma geldi
Allah kolaylık versin. Bu arada bnm de 21 temmuz tahmini DoğumO kdr kotu ki hic bireey yapamiyorsun, yiyip icmek degil sadece. Benim 24 saat diyebilirim, calisiyorum bide.
Canım ultrason ile kesin baktı gerçi daha yeniymiste yine de muhakkak baktı her hafta
İnşallah bi yanlışlık olmuştur canım. Bu kadar düşmüşse değer kanaman başlardı herhalde. Doktorla bi görüş bakalım ne diyecek.Online sistemi yok maalesef gişedeki kıza eminmisiniz dedm ama eminim dedi