- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.121
fatma_sibel canım ben mi yanlış okudum kalp atışı Yok demişsin yanlış okuduysam çok özür dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim çok sağolcanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin, sanada kolaylık versin
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin, bulanti dönemini bı atlata bilsek hepiz rahat edeceğiz ama bakalım ne zaman geçecek , inşallah evine bulantıyı atlatmış halde dönersin canımBabam 1 aydır yoğun bakımdaydı canım komple felç geçirdi dün çıktı hastaneden annem mecburen ona bakıyor hiçbir yeri tutmuyor konuşamıyor maalesef sağol canım mecburum hiçbirşey yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum bulantı ,kusma baş dönmesi halsizlik bıktım fırında patates yemekten giderim 2 hafta içinde dönerim inşallah ptesi doktor çıkışı eşim götürecek
Sağol canım Amin inşallah hemencecik atlatırız bulantılar kabus gibi tadım tuzum kalmadıÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin, bulanti dönemini bı atlata bilsek hepiz rahat edeceğiz ama bakalım ne zaman geçecek , inşallah evine bulantıyı atlatmış halde dönersin canım
Valla Allah yardımcın olsun. Belki geçer bulantılar da gelirsin evine. Ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz ?Evet mecburi görümcede var biraz huzursuz bir tip bakalım gözüne batmayız inşallah
Çok sağolasın inşallah çıkmaz canım allahım hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler hepimiz için çok zor allahım hepimize güzel haberler versinÇok sevindim inşallah bir sorun çıkmaz =)
Canim gecmis olsun Allah acil sifalar versin indallah .Senin de bulantilarin gecer eve donersin insallah olumlu dusunlerle git benim ayagim kırıkken 2 hafta kv bakti mecbur kalinca katlaniliyorBabam 1 aydır yoğun bakımdaydı canım komple felç geçirdi dün çıktı hastaneden annem mecburen ona bakıyor hiçbir yeri tutmuyor konuşamıyor maalesef sağol canım mecburum hiçbirşey yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum bulantı ,kusma baş dönmesi halsizlik bıktım fırında patates yemekten giderim 2 hafta içinde dönerim inşallah ptesi doktor çıkışı eşim götürecek
Evet canım mecburen ne yemek yapabiliyorum nede baş dönmelerim geçti halsizlik hepsi var kendi annem baktı 3 haftadır oda şimdi babama bakıyor mecbur oraya gidiyorum hiç istemiyorum eşim ısrarcı
Camım ya çok geçmiş olsun allah bol bol şifa versin sizede sabır versin sana da sağlık sıhhat versin.Babam 1 aydır yoğun bakımdaydı canım komple felç geçirdi dün çıktı hastaneden annem mecburen ona bakıyor hiçbir yeri tutmuyor konuşamıyor maalesef sağol canım mecburum hiçbirşey yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum bulantı ,kusma baş dönmesi halsizlik bıktım fırında patates yemekten giderim 2 hafta içinde dönerim inşallah ptesi doktor çıkışı eşim götürecek
İstanbul’da nerde oturuyorsun canım??
Hmmm ben Anadolu yakasındayım yaa. Ama sorarım eşe dosta yine de karşıda eşimin teyzeleri var. Onlara sorarım.Merterdeyim. Zeytinburnu gungoren bahcelievler fatih yakin yerlere bakiyorum fatih uzak ama esimin ailesi orda o yuzden
Kızlar bugün kan idrar sonucu gösterdim doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol diye bi ilaç verdi bir kerelik suya koyulup içiliyormuş geceden onu kullanıcam henüz erken antibiyotik veremem dedi bu ilacı kullananınız var mı acaba
Mesela ben hala bulantı namına küçücük bişi yok anormal bi durum olmasında napalım göğüslerin dolgunlaştı ve yüzüm çok kuruyor havalar soğudu belki ondanda olabilir tiksinti bile yokSenin rahatın önemli canım. Benimde bulantılarım çok şiddetliydi. Annem geldi de rahat nefes aldım. Gelemeseydi de kayınvalidem gelecekti. Sağlık bu strese sokma kendini geçici bir durum öyle düşün inşallah bir an evvel geçer. Bulantı problemi olmayan hanımlar çok şanslısınız sizler de boş yere stres yaratmayın. Her bünyede farklı oluyor.
Goguslerimde agri aci var benimde ve yuzum ilk oglumda cok bozulmustu simdi de hemen basladi kurumayaMesela ben hala bulantı namına küçücük bişi yok anormal bi durum olmasında napalım göğüslerin dolgunlaştı ve yüzüm çok kuruyor havalar soğudu belki ondanda olabilir tiksinti bile yok
Hmmm ben Anadolu yakasındayım yaa. Ama sorarım eşe dosta yine de karşıda eşimin teyzeleri var. Onlara sorarım.