- 22 Kasım 2017
- 99
- 237
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.521
amin hepimizinkini inşaALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde işim oturarak sürekli aynı pozisyonda oturduğum için sanırım ağrı artıyor arada oh yer etsin kendine iyice yerleşsin onlar için her şeye katlanılır. Tahmini doğum tarihlerimiz aynı gibi benimde 23 temmuz siz keseyi ve bebeğinizi gördünüz müSol kasik agrisi benimde var on gundur yatarsam geciyo ayaktayken is yaparken artiyo bebek kendine yer ediyo canim rahim genisliyo kanama cok asiri siddetli dayanilmaz bi agri olmadikca bunlar normal... Yavrularimiz Rabbime emanet
ikisi de erkek canımCanim peki cinsiyetleri ne cocuklarinin sirf merakimdan soruyorum
Benimde 19temmuz gorunuyo canim pazartesi gidicem canim dr aBenimde işim oturarak sürekli aynı pozisyonda oturduğum için sanırım ağrı artıyor arada oh yer etsin kendine iyice yerleşsin onlar için her şeye katlanılır. Tahmini doğum tarihlerimiz aynı gibi benimde 23 temmuz siz keseyi ve bebeğinizi gördünüz mü
Masallahhh Rabbim gonlune gore versin canimikisi de erkek canım
şimdi haziran topiğini gezdim orda bi bayan temmuzda doğum yapacakmış ama öyle bi yazı yazmış ki burda sanki kimse sohbet etmiyo gibi... temmuz ağustos topiği bomboş hiç sohbet yok bende o yüzden buraya geldim demiş
Hayırlı haberler alırsınız inşallah pırpır atan kalbini duyarsınız inşallahBenimde 19temmuz gorunuyo canim pazartesi gidicem canim dr a
walla sinir oldum
Allah bağışlasın. Yoksa bu kız mı acaba bu kadar bulantılar nazlar :)ikisi de erkek canım
hayırlısı Rabbimden neylerse güzel eyler kısmet bakalımAllah bağışlasın. Yoksa bu kız mı acaba bu kadar bulantılar nazlar :)
Sanırım yaşınız küçük ve ilk hanileliginiz ve kanımca hanileligimin çok rahat geçiyor ki bu kadar zorluk çeken insanlar hakkında kırıcı konusabiliyorsunuz,çok üzüldüm bir hemcinsiniz hakkında bu kadar onyargili konuşmanıza. .evet katılıyorum ten kokusu bile tiksindiriyor ki bu çok kötü birşey başına gelmeyen asla bilemez..ben şanslı sayılırım katinvalidemle altı üstlü oturuyorum benim katında yemek yapılmadığı halde alt kattaki kokular geliyor bana burnum tıkalı geziyorum fakat bununda faydası olmuyor kokuyor olduğunu bilmek bile yetiyor midenizi kaldırmaya, 1 haftadır dışarı adımımı atamıyorum sence böyle insanlar kendilerine işkence etmeye çokmu meraklı ???Abarti bence. Tamamen psikolojik oldugunu dusunuyorum bunu kendinize ne kadar cok soylerseniz o kadar cok dusunursunuz ve dogrularsiniz. Silkinin bi kendinize gelin yahu ne kadar ayip. Adam gelse sunu okusa eminim cok uzulurdu.
Hamilelik boyunca mercimek corbasinsan cevizden tiksinen duydum da kocadan tiksinmek ne demek. Tamamen simariklik :)
Aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda kızmış erkekmiş hiç farketmezhayırlısı Rabbimden neylerse güzel eyler kısmet bakalım
Ins canim ins hepimiz alalim guzel haberlerHayırlı haberler alırsınız inşallah pırpır atan kalbini duyarsınız inşallah
Canim baktim da bahsettigi bizim topik degil tup bebek ozel bolumunde temmuz agustos anneleri diye bi topik var 7 sayfa sadece pek aktif degil ondan bahsediyo ararsa bulur bizi du bakalimwalla sinir oldum
ben mi yanlış anlamışımCanim baktim da bahsettigi bizim topik degil tup bebek ozel bolumunde temmuz agustos anneleri diye bi topik var 7 sayfa sadece pek aktif degil ondan bahsediyo ararsa bulur bizi du bakalim
Ozel msj yazdim buraya davet ettim canim belki siteyi tam bilmiyordurben mi yanlış anlamışım
Sağol canım birde iştahım geri gelse kuş gibi uyumuşumGunaydin canim senin adina cok sevindim
Sanırım yaşınız küçük ve ilk hanileliginiz ve kanımca hanileligimin çok rahat geçiyor ki bu kadar zorluk çeken insanlar hakkında kırıcı konusabiliyorsunuz,çok üzüldüm bir hemcinsiniz hakkında bu kadar onyargili konuşmanıza. .evet katılıyorum ten kokusu bile tiksindiriyor ki bu çok kötü birşey başına gelmeyen asla bilemez..ben şanslı sayılırım katinvalidemle altı üstlü oturuyorum benim katında yemek yapılmadığı halde alt kattaki kokular geliyor bana burnum tıkalı geziyorum fakat bununda faydası olmuyor kokuyor olduğunu bilmek bile yetiyor midenizi kaldırmaya, 1 haftadır dışarı adımımı atamıyorum sence böyle insanlar kendilerine işkence etmeye çokmu meraklı ???