- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.821
Ne demek yapmadilar doktorun sana verdigi tahlilleri saglik ocaginda varsa yapiyorlar onlar yapmak istememis. Saglik ocagindaki doktor soyledi bunu banaBenim tahlilleri yapmadılar gittiğin özelde yaptır dediler sağolsunlar bende üniversite hastanesine gidiyorum bütün tahlilleri yaptılar sadece hoca parasını ödedim
Maalesef arıza çıkardılar canım sorun değil üniversite hastanesinde hallettimNe demek yapmadilar doktorun sana verdigi tahlilleri saglik ocaginda varsa yapiyorlar onlar yapmak istememis. Saglik ocagindaki doktor soyledi bunu bana
Yürüyüş yolu yok mu canım bulunduğun ildeKizlar okuldan geldim yığıldım kaldim neyse ki yemegim vardi yedim esim hala gelmedi icim daraliyor boyle temiz havada yurumek istiyorum ama temiz hava yok soba dumanindan
Carsambada ben ınsAllah bu hafta bayagı gudecek var kontroleKorkma canım yalniz degilsin bende bugün 7+1 oldum inanki hiçbir belirtim yok perşembe randevum var ilk kez bebeğimi görmeyi ve kalp atışını duymayi heyecanla bekliyorum
Maalesef arıza çıkardılar canım sorun değil üniversite hastanesinde hallettim
Doğruyu söylüyorsun arkadaşım ama İnan uğraşacak hiç halim Yok bunlarlaSen o sağlık ocağını sağlık bakanlığına şikayet et bence. Özel hastane ile danışıklı dövüştür belki. Sağlık ocağının test yapmayacağım deme şansı yok.
Ay canım inşallah bendevheyecanla bekliyorum benımde gecen hafta 11mm di yarın kalp atışlarını bende duymak ıstıyorum inşallah hepımıze nasıp olurİyi akşamlar taze hamişlerBen de yarın doktora göre 6+6 sat ıma göre 6+5 olacağım ve kontrole gideceğim inş karından duyarım pıt pıt ları 5. Haftada gitmiştim kese 12.6 mm çıkmıştı bakalım hangi değişimler oldu inş güzel haberler alırım
Amin canım hepimize sen ne kadarlıksınAy canım inşallah bendevheyecanla bekliyorum benımde gecen hafta 11mm di yarın kalp atışlarını bende duymak ıstıyorum inşallah hepımıze nasıp olur
Gecmis olsn cnm yine ucuz atlatmissin. Baktim biraz netten de.yok hayır boş gebelik değil. üzüm gebeliği diye adlandırılıyormuş halk arasında. daha önce farkedilmesi gerekirdi aslında ama doktorlar anlamadı. İstanbul da yaşıyorum. 5. doktor anladı ne olduğunu. herkes bi sorun var ama sen haftaya gel die die gönderiyordu beni eve. neyse sonunda anlaşıldı. zor bir süreçti.
Canim var ama uzak esim isten gec geliyor bir de hava temiz degil duman altiYürüyüş yolu yok mu canım bulunduğun ilde
Şok şükürKızlar bugün 7+3 um ve çok şükür kalp atışını duydum. Bebeğim 13 mm olmuş.yani 1.3 cm:)
Bize de dua et canim masallah guclenerek atsin minnak kalpKızlar bugün 7+3 um ve çok şükür kalp atışını duydum. Bebeğim 13 mm olmuş.yani 1.3 cm:)
Bugün 6+1 canım yarın 6+2 olcam inşallah :)Amin canım hepimize sen ne kadarlıksın
Anladım canımCanim var ama uzak esim isten gec geliyor bir de hava temiz degil duman alti
Edilmesi gerekiyorsa ederiz elden ne gelir ..Benim hiçbir derdim yok çok şükür . Hatta eskiye göre çok daha enerjik hissediyorum kendimi
Ben de 6+2 de duymamistim kalp atışınıYa :/ 6+3 de gidip kalp atisi duymayan bi biz mi variz acaba.
Darisi basima guzel analar ama c.tesiye daha cok var :)