• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
gercekten ayni zamanlarda ayni hisleri yasiyoruz.dun kipir kipir olan minigim bugun tek tük tekmelerini hissettim.dun temizllik v.s yapmistim .yoruldu da bugun dinleniyo diye dusundum.

hersey yolundadir ama iste evham yapmaya cok musaitiniz :)

erkek isim bulmak gercekten cok zor.
oglumun adi Can .
begendigim isimler Melih Enes Burak ONur Talha Emre Eren Cihan Ozan EMir Metehan Armağan ,aklimaa gelenler.eski isimleri daha cok seviyorum nedense

Gunaydin kizlar, ben de hizli kilo alanlardanim bu sabah itibariyle +8 im. Kendimi de cok agir hissediyorum artik. Napicam cok da bisey yemiyorum.Benim bacak ve popoda sifir buyume, karin gogus yuz kollar sisiyo:(

Günaydın..
Kızlar kalpte parlaklık çıkan biri daha varmı... down sendromu belirtisiymiş... uykularım haram olduuu

Günaydın..
Kızlar kalpte parlaklık çıkan biri daha varmı... down sendromu belirtisiymiş... uykularım haram olduuu
Gunaydin, cok bilgili degilim ama gecen sene basimdan gecenlerden bildigim kadariyla. Eger kalpteki problem kromozomal bozukluktan kaynaklaniyorsa bu kromozomlar down sendromuna da neden oluyor. Ama yapisal bir problemse down sendromu ile alakasi yok. Genelde kromozomal bisey olsaydi 2li 3lu testlerde cikardi. Kalpte parlaklik genelde doguma kadar geciyor diye duydum ben.

Gunaydin kizlar, ben de hizli kilo alanlardanim bu sabah itibariyle +8 im. Kendimi de cok agir hissediyorum artik. Napicam cok da bisey yemiyorum.Benim bacak ve popoda sifir buyume, karin gogus yuz kollar sisiyo:KK43:
ya ben bu sabah kalktım dünde göre 1 kilo gerideyim.Daha hiç kilo almadım bende bunu dert ediyorum.Benim gibi olan varmı?hiç kilo almayan.

Bende ayaktaysam hapşururken kaçıyor azıcık Doktor normal dedi. Bir de benim aldığım kilolar hep bacaklarıma ve popoya gidiyor. Sizde de öyle mi?

Bende de ayakta hapşurunca kaçabiliyor. Benim kilolar bacağa popoya gitmedi gibi hissediyorum ama hamile olduğunu popondan anladım diyenler çıkıyor:KK53: karnım fazla yok hala. İlk aylarda kilo da verdiğimden şuan başlangıç kilomdan 1kilo fazlayım.

Günaydın..

Ablamın bebeğinde çıkmıştı ama yeğenim sağlıklı doğdu, makine de eskiyse yanlış görebiliyormuş:KK51:

Bebişin giysileri tamam sayılır ben kaldım şimdi kendime 2 pijama takımı alcam hırka alıcam iç çamaşırı hasta bezi filan :)

Günaydın..

Hafif beyazlık var bizde de ama perinatolog çok net olarak artık hiç bir şey ifade etmiyor dedi. Rapora da böyle yazdı. Tek başına bir anlamı yok, üzme kendini.

Kızlar günaydın, bugün kontrole geldik, çok şükür büyümüşüz hatta değişik annenin değişik bebeği olarak dizini emerken yakaladık :) şimdi de şeker yüklemesindeyiz. Açlık, 1.saat kanlarını verdik, 2.saat için bekliyoruz.
Doktorum 75 gr şekere göre bir liste hazırlamış. Oradan istediğini seçip yiyorsun içiyorsun. Mesela ben bir paket biskremle bir bardak sütü seçtim. İnşallah sonuçlarım da sorunsuz çıkar.

Ben varim zaten 1 kilo aldiydim onuda stresten 2 kilo olarak geri verdim. -1 deyim suan.

heralde kiloluk kalmak böyle bişey.bende bu sabah itibariyle -1 deyim

Hiç dert etmeyin kızlar, biz zaten içerden besleyebilecek kadar kiloya sahibiz anlaşılan :) bu sabah doktorum tebrik etti, 20-24 haftalar arası çoğu gebem 4-5 kilo ile geliyor sen 1 kilo ile geldin dedi. Bebek olması gereken kiloda gidiyorsa bizim kilo almamamız süpermiş.

Bu arada bu sabah doktorum son kültür sonuçlarımı değerlendirirken, idrar yolları enfeksiyonları sadece senden kaynaklı değil eşin de temizliğine çok dikkat etmesi gerekiyor dedi. Yani özellikle ilişkiye devam edenler için yazmak istedim.

heralde kiloluk kalmak böyle bişey.bende bu sabah itibariyle -1 deyim

Aynen oyle. Eskiye gore saglikli besleniyoruz çünkü. Iviri ziviri fast foodu kesince otomatik kilo vermeye basladik. Biz veriyoruz bebis aliyor terazi dengeleniyor.

Hiç dert etmeyin kızlar, biz zaten içerden besleyebilecek kadar kiloya sahibiz anlaşılan :) bu sabah doktorum tebrik etti, 20-24 haftalar arası çoğu gebem 4-5 kilo ile geliyor sen 1 kilo ile geldin dedi. Bebek olması gereken kiloda gidiyorsa bizim kilo almamamız süpermiş.

Aynen oyle stoklardan tuketiyoruz :D

Back
X