• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın..
Kızlar kalpte parlaklık çıkan biri daha varmı... down sendromu belirtisiymiş... uykularım haram olduuu

Bende çok aglamistim bunu duyunca ama çok şükür sağlıkla doğdu bebeğim. Kalbinde de bir sorun yok İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına .

B
Kızlar günaydın, bugün kontrole geldik, çok şükür büyümüşüz hatta değişik annenin değişik bebeği olarak dizini emerken yakaladık :) şimdi de şeker yüklemesindeyiz. Açlık, 1.saat kanlarını verdik, 2.saat için bekliyoruz.
Doktorum 75 gr şekere göre bir liste hazırlamış. Oradan istediğini seçip yiyorsun içiyorsun. Mesela ben bir paket biskremle bir bardak sütü seçtim. İnşallah sonuçlarım da sorunsuz çıkar.
Nde onu merak ediyordum.hatta doktoruna gittiğinde sorarmısın diyecektim. Bir paket biskrem ve bir bardak şeftali suyu içip yapmıştım bende ama bu 50 lik mi yoksa 75 lik mi oluyor bilememiştim.benim açlık 100, 1.saat 151, 2.saat 120 çıkmıştı. Diyet yeter galiba

Ben daha yaptirmadim seker yuklemesi. Insulin direncim oldugu icin yaptirmam lazim ama icimdenfe hic gelmiyor. Her testin sonu husran cikiyor psikolojim kaldirir mi bilmiyorum :/

Arkadaşlar benim de sarı kahve arası değişik renk bı akıntim var ya 10gun önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ilaçla düzelmişti yeniledi mi acaba yoksa bu farklı bişey mi bilemiyorum

Öyle düşünme. Dermansız dert değil. Birinden duydum düşük doz insülin alıyormuş. Hiç diyetle uğraşmıyorum diyordu. Kilo alımı da durmuş. nemesis nemesis

Öyle düşünme. Dermansız dert değil. Birinden duydum düşük doz insülin alıyormuş. Hiç diyetle uğraşmıyorum diyordu. Kilo alımı da durmuş. nemesis nemesis
valla yarın şu genetik testlerin sonucu çıkacak demişlerdi. o bir çıksın. şu süreci bir atlatayım. şeker yüklemesinide 1 2 hafta sonra düşünüyorum. zaten 28e kadar yolu varmış. az bir nefes alayım.

Herkese mrb nasılsınız bnde bugun diyet listemi almak icin sirada bekliyorum
Banada 38 haftaya gun verdi doktorum sezaryen icin ama sekeri yuksek cikanlara sezaryen yaplmiyo diye duymuştum bilgisi olan varmi bu konuda

Herkese mrb nasılsınız bnde bugun diyet listemi almak icin sirada bekliyorum
Banada 38 haftaya gun verdi doktorum sezaryen icin ama sekeri yuksek cikanlara sezaryen yaplmiyo diye duymuştum bilgisi olan varmi bu konuda
şekerde riskli sezeryan yaralar ok geç iyileşiyor. ama gebelik şekeri için aynı şey geçerlimi bilmiyorum.

Kızlar devlet hastanesine gittim ultrason da herhangi bir kanama alanı gözlenmiyor dedi kahverengi olduğuna göre Eski bir kanamadir önemli bir şey değildir dedi asprin den olmuştur filan dedi kan ve idrar verdim 1 bucukta cikacak ama 22+5 yazmış Ben ta geçen salı ayrıntılıya girdiğimde 23+2 demişti arada çok fark oluyor

şekerde riskli sezeryan yaralar ok geç iyileşiyor. ama gebelik şekeri için aynı şey geçerlimi bilmiyorum.
Bnde ondan biraz tedirgin oldum canm ama dedigin gibi gebelik şekeri ayri bsymi acaba doktor konturoluma daha var ozmn sorarim insallah bi sknti cikmaz

Back
X