• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bebis baski yapiyor olabilir cnm. Bi de iki hafta gecmis enfeksiyon da olabilir. Benim de 4hafta once tertemizdi. Inan ilk dogumda hic bisey hissetmedim:) uyuyordum sabah 6 da bi islaklikla uyandim kalkinca suyum bosaldi Allahim daha degil daha erken dedim şokla:KK70:
Evet aslinda hareketleri bugun asagida hissediyorum. Kacinci haftadaydin su geldiginde canim?

Bir hafta az kalmış tatlim cabuk geciyo gunler ama iste insan sabredemiyo benide 8 kasimda konturolum var bnde sabrszleniyorum insallah guzel haberler aliriz ya:KK200::KK15:
İnş canım 1 ekimde 453 gram di simdi kilosunjda merak ediyorum hareketleri cok netleşti dişardan göbegim bir saga bir sola gidiyor oda iç karın dar oldugundan inş saglıkla büyüyorlardır

İnş canım 1 ekimde 453 gram di simdi kilosunjda merak ediyorum hareketleri cok netleşti dişardan göbegim bir saga bir sola gidiyor oda iç karın dar oldugundan inş saglıkla büyüyorlardır
İnsallah Canm bndede oyle oluyo ozellikte cok yoruldugum zaman persenbe gunu şeker testi icin gun almaya gittigimde bana 1000gram dedi ama hamilelik takvimimd 790 grm yaziyo acaba sekerim oldugu icinmi cocuk kilo aliyo sekeri olan gevelerde cocuk cok buyurmus sonra sezaryen yapiliyormus bugunden diyete basladim ama yedigimden bsy anlamadim ya:kk77::KK43:

Kızlar slm bende özellikle akşamları sol kalçamda ağrı oluyor, sizde de olan var mı ? Hamilelikte bazen oluyomuş diye duydum , bunu 1 ay önce doktoruma da söyledim ama pek sallamadı ne yazıkki, artarsa fizikçiye gidersin falan dedi , sanki hamilelikle alakası yokmuş gibi , ama sanki vitamin eksikliği falan diye duymuştum.
Aynı şey bendede vardı baya ağrıyordu hatta.magnezyuma başladıktan sonra bütün ağrılar geçti çok rahatladım

Kizlar 2 hafta once idrar testi oldum temiz cikti fakat dunden beri yarim saatte bir tuvalete gidiyorum. Bi de boyle vajina da bi rahatsizlik hissi var acilip su bosalacakmis gibi.Boyle hisseden var mi? Ya da mesela ilk gebeliginde dogumdan once ne hissetmistiniz? En son sali gunu acil gittigimde de hicbisey yoktu. Erken dogum belirtisimi bu his falan diye endiselendim ama benim kuruntum sanirim.
İyi de rahim büyümesi ile daha çok baskı yapmıyor mu idrar torbasına, normal değil mi?

benimde belden kalça ve bacağa ağrı vuruyor doktor kalsiyum verdi canım pek geçmedi ağrılar doğumdan sonra geçer dedi Dr.um
Magnezyum acayip işe yarıyor.aynı ağrı vardı bende şimdi çok rahatladım.magnezyum diasporal başladım 2.yi içtiğimde ağrılarım çat diye kesildi

Hangisi ama kaç tane çeşidi var, kararsız kalıyorum. Hem emzik hem de biberon için
Ben dr browns un biberonunu aldim.hem ablama acibademde hemsireler onermis hemde benim aldigim lansinoh gogus pompasina uyuyor.avent sadece avente uyuyormus.Emzik de avent yenidogan icin olandan aldim
Screenshot_2017-10-21-21-45-47.webp
Screenshot_2017-10-21-21-44-39.webp

İnsallah Canm bndede oyle oluyo ozellikte cok yoruldugum zaman persenbe gunu şeker testi icin gun almaya gittigimde bana 1000gram dedi ama hamilelik takvimimd 790 grm yaziyo acaba sekerim oldugu icinmi cocuk kilo aliyo sekeri olan gevelerde cocuk cok buyurmus sonra sezaryen yapiliyormus bugunden diyete basladim ama yedigimden bsy anlamadim ya:kk77::KK43:
Kız arada 210 gram var :)) hemen şekere niye baglama canim bebegin genetik olarak iri de olabilir

evet çok sevimli geldi banada :)
birde kiinde biberon setine bakıyorum. kararsızım halen. bunlara gelince hiç anlamıyorum ne nedir :)
ilk çocukta insan öyle oluyo bende oğluma alışveriş yaparken araştırıp alıyordum oğlum emzik almadı biberonda avent kabul etti o yüzden yine aynı şekilde alırım :)

Selam kızlar, bu ara birazcık yoğunum giremiyorum pek. Dün tetanoz ikinci dozu oldum, çok şükür bugün sonunda odamızı sipariş ettik, bu hafta da şeker yüklememiz var.

Benden haberler böyle, bu arada benim de plesanta ön duvarda, normal bir durum merak etmeyin.

Sizlerde de her şey yolundadır inşallah.

Back
X