• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aslinda bnde beklemek istemiyorum ama doktorum 38haftaya tam gun belirliycekmis ozmn yapicakmis sezaryenden korkuyorum ama bebek icin hangisi iyise o olsun diyorum dikişlerin sorun yaratmaz insallah bnm arkadasimda ilki sezaryen ikincisi de sezaryen diye gun almisken normal dogum yapti
Aay umut oldun. Bende hayırlısıyla boyle olurum

Cnm sen bilirsin ama sancıları. Beklesen daha iyi olmazmı.mesela 10 dk da bir sancı gelince doguma girsen riskli mi olur. Bilmedigimden soruyorum neden 38 de alınıyor. Normalde sezeryan isteyenlere de 38 deniliyor. enim doktorum ssvd deneyecek.
Direk sezeryan diyorlar risk almak istemiyorlar bende dogumu beklemek istiyorum acıkcası fikrim o sancımı bekliycem yada acılmayı veya suyu işte 38 haftada alıcaklar ama 1 2 hafta daha kalsa bebek için daha iyi olur diye düşünüyorum mantıgım kendi istegi zaman gelsin senin dogum ne zaman oldu ilk benim 2 sene diye mi hemen sezeryan dedi bilemedim ondan degişitiricem zaten ilgilide degil

Kızlar doktorumla konuştum kaşıntı için yarın karaciğer enzimleri ve bilirubin baktırıcam aç karnına.umarım şu kolestaz denen şey değildir.

Direk sezeryan diyorlar risk almak istemiyorlar bende dogumu beklemek istiyorum acıkcası fikrim o sancımı bekliycem yada acılmayı veya suyu işte 38 haftada alıcaklar ama 1 2 hafta daha kalsa bebek için daha iyi olur diye düşünüyorum mantıgım kendi istegi zaman gelsin senin dogum ne zaman oldu ilk benim 2 sene diye mi hemen sezeryan dedi bilemedim ondan degişitiricem zaten ilgilide degil
Benim tam 5 yıl olmus olacak. Belki ondandir ama 36 da da aniden sanci gelebilir ozamanda sezeryanla dogum olabilir. 38. Haftanin onemini anlayamiyorum cidden. Doktoruma sormaliyim :-)

Kizlar 2 hafta once idrar testi oldum temiz cikti fakat dunden beri yarim saatte bir tuvalete gidiyorum. Bi de boyle vajina da bi rahatsizlik hissi var acilip su bosalacakmis gibi.Boyle hisseden var mi? Ya da mesela ilk gebeliginde dogumdan once ne hissetmistiniz? En son sali gunu acil gittigimde de hicbisey yoktu. Erken dogum belirtisimi bu his falan diye endiselendim ama benim kuruntum sanirim.

Kizlar 2 hafta once idrar testi oldum temiz cikti fakat dunden beri yarim saatte bir tuvalete gidiyorum. Bi de boyle vajina da bi rahatsizlik hissi var acilip su bosalacakmis gibi.Boyle hisseden var mi? Ya da mesela ilk gebeliginde dogumdan once ne hissetmistiniz? En son sali gunu acil gittigimde de hicbisey yoktu. Erken dogum belirtisimi bu his falan diye endiselendim ama benim kuruntum sanirim.
Benimde boşluğumda sanki böbreğimde bir ağrı var.

merhaba hanimlar

biberon ve emzik konusunda aventi tercih etmenizi tavsiye ederim.oglumda kullandim .anne memesiyle ayni diyebilirim.emerken hava yutmasini engellemesi gaz olusumunu da engelliyor.

Cnm bende onu inceliyorum hatta yeni doğan seti varmış 2 küçük 2 büyük biberon, 1 emzik daha ekonomik oluyor sanırım ama onların da bir de cam olanı varmış , kafam karisti ama plastik olaninda o fiyata ktu olacagini sanmiyorum , sen hangisini kullanıyorsun.?

Cnm bende onu inceliyorum hatta yeni doğan seti varmış 2 küçük 2 büyük biberon, 1 emzik daha ekonomik oluyor sanırım ama onların da bir de cam olanı varmış , kafam karisti ama plastik olaninda o fiyata ktu olacagini sanmiyorum , sen hangisini kullanıyorsun.?
ben cam olanini kullandim.kucuk ve buyuk boy olarak.2 şer tane olmasi avataj tabi.
emziklerini en sevdigim yani ucuna takilan parcasinin olmasi.ayrica emzik kabina gerek kalmiyor.2014te seffaf olan emzigini kullanmistim.eminim simdiki modellerindede vardir bu ozellik.

Kültüre de baktırmış mıydın canım?

Bebis baski yapiyor olabilir cnm. Bi de iki hafta gecmis enfeksiyon da olabilir. Benim de 4hafta once tertemizdi. Inan ilk dogumda hic bisey hissetmedim:) uyuyordum sabah 6 da bi islaklikla uyandim kalkinca suyum bosaldi Allahim daha degil daha erken dedim şokla:KK70:

Kizlar seker yukselmesi konusulmus ama yukleme de cok farkli cikiyor sonuclar. Benim de aclik 79 du mesela gayet iyi yani. Ve genetik de degil sulalede hic seker hastasi yok. Ben son aylarda cok kilo da almadim. Ilk gebeligimde de 11 kilo almistim toplamda bebisim de kucuk dogdu hatta ama sekerim yüksekti. Hic bi belirti tutmuyor bende:) bunda sadece dr suyumun fazla olmasindan suphelendi. Yaptirilmasa daha iyi belki ama belirtilere gore karar verilecek bisey degil malesef

Back
X