• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah cabuk atlatirsiniz salgin varmis bide cocuklarda hamilelerde biraz agir gecebiliyormus bnm bogazim ara ara kasiniyo tam iyilesmis degilim antibyotik dahi etki etmedi şaşırdım Allah ikinizede şifa versin canm bol bol sivi al tavuk corbaya karabiber limon sik ic cok iyi geliyo
Kiyamam benimde yanma yapio cok
Ins atlatiriz rabbim sanada sifa versin zor vallahi

nemesis nemesis

genler etkili cidden :) benim bebegim su an 170gr 14cm dedi doktor. iri olursa sasirnam cunku kizim 56cm dogdu ve su an 3 yasinda oldugu halde 5 yas boyunda :) sizinde buyuk olasilikla iri bir bebek olur :)

2017-08-25 17.59.18.webp 2017-08-25 17.59.55.webp
Erkek anneleri çok tatlı bakın

nemesis nemesis

genler etkili cidden :) benim bebegim su an 170gr 14cm dedi doktor. iri olursa sasirnam cunku kizim 56cm dogdu ve su an 3 yasinda oldugu halde 5 yas boyunda :) sizinde buyuk olasilikla iri bir bebek olur :)
Maşallah cnm benim kızda 36 haftada 52 cm doğdu kimse 7 yaşında olduğuna inanmıyor ferçekten genetik bu işler yemeyle içmeyle olmuyor

Herkese meraba hayirli cumalar cinsiyet ogrenen arkadaslar gozunuz aydin rahatszlanan arkadaslar cok gecmis olsun bnde grip olmustum bogaz agrim antibyotik la gcti ama grip daha gecmedi kizlar size bsy sorucam Gyno Ferro Sanol kullanan varmi aranizda bana doktorum yeni yazdi bu ilaci ama bundan baskada Regenesis max kullaniyorum ikisindede b12 vitamin 2.50 ikisinde de b12 vitamin olmasi bni tedirgin etti acaba vitaminin fazlasi zararli degilmi bilgisi olan yazarsa sevinirim
Bende hem gyno ferro sanol hem de femix diye bir vitamin kullanıyorum sorun olmuyor demekki ikisini birlikte veriyorlar bende ikisinde de demir var diye tedirgin olmuştum ama doktor mutlaka içme lazım gerekli dedi

Bende hem gyno ferro sanol hem de femix diye bir vitamin kullanıyorum sorun olmuyor demekki ikisini birlikte veriyorlar bende ikisinde de demir var diye tedirgin olmuştum ama doktor mutlaka içme lazım gerekli dedi
Cok sukur ya teşekkür ederim canm korkularim gitti bnde cok korktum doktorum icmelisin diyince mecbur aldim da ama biraz tedirgin oldum demk her gebeye hmn hmn ayni vitaminlari yaziyorlar

Back
X