• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cinsiyeti öğrenenler olmuş hayırlı olsun herkese. En önemlisi sağlıklı olmaları tabi. Bana 14. Haftada doktor erkek demişti bugün yine kontrole gittik bir çıkıntı gördüm dedi ama net söyleyemedi bacaklarını açmadı bizimki. Bir sonraki kontrole kaldı. Yine de ben kendimi erkeğ hazirliyorum. İkinci çocukta farklı cinsiyet tutturayamayanlardanim.:110:Bu arada benim hala mide bulantılarım geçmedi. Daha devam ederse safra kesene baktır dedi.İnşallah geçer artık.

Ay kıyamam prensese dikkat edin çabucak atlatın inş
Çok geçmiş olsun, fena kaptın şifayı. İnş en kısa zamanda toplarsınız?

Sagolun kizlar doktorda dedi salgin varmis dikkat edin sizde soguk icecekten kacinin
Ne olur ne olmaz ben korudum ne kadar korusanda gelio basa
Kizim icin baya uzuluyorum insallah atlatiriz

Valla canım Allah ailemizi eksik etmesin. Benim de temizliğe gelen bayan yazın köyüne gitti çaaat diye kaldım ortada. Biliyorsunuz bana temizlik filan yasaktı başlarda. Allah razı olsun annem her seferinde 2 saatlik yoldan geldi ve gelmeye devam ediyor.

Tabi canım insanın kendi annesi gibi olmuyor çekinmiyoruz en azından :) Kv dem 1 aya yakın kalırız diyor ama bakalım rahat olmuyor illa ki ama idare etmek zorunda kalıyor insan bir de ills ki masa kur topla filan yoruluyor insan evden çıkıp dolaşmaya vakit olmuyor eltim de üstümde oturuyor bir onlarda bir bizde kalıyorlar eltim küsüm onları çağırılıyor pat diye pek hoşuma gitmiyor açıkçası stres oluyorum onlar geldiğinde ama bu sefer pek pas vermicem karnım ağrıyor deyip çekilcem :)

Kızlaar napıyorsunuz. Ben de kendime alışveriş yaptım:) dün hamilelikte beslenme ile ilgili 2 tane kitap aldım yarın gelir heralde. Yavaş yavaşta gelişim işine giriyorum onlarla ilgili kitap aldım :)) Bugünde hamilelik külotları varya bir deneyim dedim bir tane aldım :)) dİkiş dikmeyi severim bir tane elbise dikmiştim. Hamileyken de giyerim diye. Gittim kumaş aldım bir de kalıp aldım dikeyimde çıkan göbüşüm rahat rahat çıksın dimi :))

Merhaba kızlar oğlumu doktora götürdüm para hiç ilerlememiş hala midedeymiş beklicekmişiz inşallah çıkar kendi kendine bide üstüne çok kötü grip oldum POWERHACK POWERHACK geçmiş olsun
ayrıntılı ultrasona randevu aldınız mı kızlar benim doktora sordum 4 hafta sonra 3lü test yapcam sonra ayrıntılı dedi ama randevu falan almadım daha

cennet35 cennet35 gurbet gurbet kizlar bende
@-nemesis- e katiliyorum. dogduktan sonra daha da sikinti bence emzirme mevzusu. yasayan olarak o sutu sag at, oldumu bittimi, ilac kalmismidir felan cidden sikinti. benim su an resmen 3 disim var agrimaya baslayan ve cekilmek icin 5. ay beklenen bir 20lik. tatil planimiz var, gidip gelelim hemen cektirecegim. dolgular icinde midemin duzelmesini bekledim. artik kacisim yok :)
Bende mideden korkuyom bide kan sulandirici kullanıyorum 20lik dis çekimi var bide dolgu 20lik dişin biri gebelikten önce çekildi kan durmadı 5 saat falan bulantılar yeni geçmişken korkuyom kanayinca midem Bulancak diye emzirirken diş tedavisi zor onuda yaşadım ilk bebeğimde dediğin gibi sütü sağıp atmistim

Kızlaar napıyorsunuz. Ben de kendime alışveriş yaptım:) dün hamilelikte beslenme ile ilgili 2 tane kitap aldım yarın gelir heralde. Yavaş yavaşta gelişim işine giriyorum onlarla ilgili kitap aldım :)) Bugünde hamilelik külotları varya bir deneyim dedim bir tane aldım :)) dİkiş dikmeyi severim bir tane elbise dikmiştim. Hamileyken de giyerim diye. Gittim kumaş aldım bir de kalıp aldım dikeyimde çıkan göbüşüm rahat rahat çıksın dimi :))
Ayyy ben de dikiş yapmaya bayılıyorum insallah haftasonu kumaş alıp hemen bir bayramlık dikmek istiyorum :))

bu arada bu demir kullanımını konuşuyorduk ya bir ara, dün doktoruma sordum bu konuyu. Anne vücudundan demiri resmen sömürürmüş bebek, bu yüzden demir kullanımı şart diye düşünüyor benim doktorum.
Evet canim konuşuyorduk bir ara bende fazla kullanmak istemiyordum ama doktor olmaz çok gerekli mutlaka kullanmam lazım dedi

eskişehir acıbadem için konuşuyorum yine. 4500 lira doğum ücreti normal sezeryan fark etmez dedi. ben birde vip paket satın almak istedim ilave 1500 lira ediyor. ilk gün için bir hemşire sürekli seninle ilgileniyor emzirme eğitimi vs veriyor o güne ait aileye özel bir suit oda lohusa şerbeti süslemeler vs dahil.
Ben Kutahyada calisirken hep aklimda irasi vardi allahtan tayinimiz cikti Ankaraya geldik.Bir arkadasim dogum yapti esk acibademde cok memnun kaldi ve fiyatlari da iyi

Merhaba kızlar oğlumu doktora götürdüm para hiç ilerlememiş hala midedeymiş beklicekmişiz inşallah çıkar kendi kendine bide üstüne çok kötü grip oldum POWERHACK POWERHACK geçmiş olsun
ayrıntılı ultrasona randevu aldınız mı kızlar benim doktora sordum 4 hafta sonra 3lü test yapcam sonra ayrıntılı dedi ama randevu falan almadım daha
Cnm 3lü test 16 _18 hafta arası yapılıyor diye biliyorum

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazamadım. Zor bir dönemden geçiyorum o yüzden. Hamilelikle ilgili değil sıkıntılarım farklı biraz. Benimde 2.oğlum geliyor. Ben sevindim ilkmiş gibi. Sağlıklı ilerliyor. Hepinizi özledim iyisinizdir umarim.
Erkek senesi diye boşa dememiş Nesrin Hanim Umarim sıkıntiların herneyse hemen çözüm bulur kurtulursun sen iyi düşün yeterki

Merhaba bende şimdiye kadar hep yazıları okuyarak takip ettim sizleri izmirdeyim 16+4günlük hamileyim ve dogumum şubat 4 görünüyor. ..ve bugün 13 haftalıkken %70 kız denilen bebegim kesin kız oldugunu ögrendim çok mutluyum kızımın ismi de mina olacak lütfen benide listeye ekleyin

Back
X