• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen öyle canım benim hastanede sanırım 250liraymış ama ben devlette yaptırmaya calışacam borçlar almış basını gidiyor ogluşumun bir eksiğini alırım inşallah
Devlete başta gitmen gerekiyor cnm sıra çok oldugu için ben 6 haftalıkken gittim o zaman 12 ekime gün verdiler en az 2 yada 3 ay önce gitmen lazım

Doğum ücreti ne kadarmış acaba 10bin vardır normal sezeryan :rapci:
eskişehir acıbadem için konuşuyorum yine. 4500 lira doğum ücreti normal sezeryan fark etmez dedi. ben birde vip paket satın almak istedim ilave 1500 lira ediyor. ilk gün için bir hemşire sürekli seninle ilgileniyor emzirme eğitimi vs veriyor o güne ait aileye özel bir suit oda lohusa şerbeti süslemeler vs dahil.

Selam canlar cinsiyetler öğrenilmeye devam ediyor gözünüz aydın :KK15:

Oğlumla yemek yedik geldik uzanıyoruz şimdi yarın dönüyorum izmit e ohh annemi babamı kız kardeşimi özledim apartmanlar yan yana zaten de neyse :D

Annem oğluşuma ben bakarım o bnm diyor sen kızını büyüt diyor oğlumuda o büyüttü Allah eksik etmesin kv de bakarda hasta o zar zor yürüyor.

Annem 43 yaşında bu arada :) Kv lerde peşimden gelcekler bayramı izmitte geçircekler diye evimi temizlemiş bir güzel nasıl sevindim anlatamam :)))

Ben devlette bedava yaptıracağım özel tabikide daha ayrıntı inceliyor ama devlet böyle şeylerde çok uyguna geliyor o parayada bebişin eksiklerini alırım inş

Aslında devlette yaptırmak mantıklı tabi, ben de üçlü dörtlü ve harmony testi yaptırmadım ya artık buna vereceğim gibi duruyor. Tüm kontroller aynı hastanede olsun diye.

eskişehir acıbadem için konuşuyorum yine. 4500 lira doğum ücreti normal sezeryan fark etmez dedi. ben birde vip paket satın almak istedim ilave 1500 lira ediyor. ilk gün için bir hemşire sürekli seninle ilgileniyor emzirme eğitimi vs veriyor o güne ait aileye özel bir suit oda lohusa şerbeti süslemeler vs dahil.

Bu durumda İstanbul kaçtır sen düşün :eek:

Selam canlar cinsiyetler öğrenilmeye devam ediyor gözünüz aydın :KK15:

Oğlumla yemek yedik geldik uzanıyoruz şimdi yarın dönüyorum izmit e ohh annemi babamı kız kardeşimi özledim apartmanlar yan yana zaten de neyse :KK70:

Annem oğluşuma ben bakarım o bnm diyor sen kızını büyüt diyor oğlumuda o büyüttü Allah eksik etmesin kv de bakarda hasta o zar zor yürüyor.

Annem 43 yaşında bu arada :) Kv lerde peşimden gelcekler bayramı izmitte geçircekler diye evimi temizlemiş bir güzel nasıl sevindim anlatamam :)))

Valla canım Allah ailemizi eksik etmesin. Benim de temizliğe gelen bayan yazın köyüne gitti çaaat diye kaldım ortada. Biliyorsunuz bana temizlik filan yasaktı başlarda. Allah razı olsun annem her seferinde 2 saatlik yoldan geldi ve gelmeye devam ediyor.

Bursa Acıbadem 10 bin Doğum ücreti , Eskişehir iyiymiş gerçekten. Ben de tüp tedavisini Acıbadem de yaptırdım ama sonrasında muayeneye gitmedim hiç. Muayene ücreti 280 lira

Bu durumda İstanbul kaçtır sen düşün :eek:
dusunemedi-yigit-ozgur.jpg

Bursa Acıbadem 10 bin Doğum ücreti , Eskişehir iyiymiş gerçekten. Ben de tüp tedavisini Acıbadem de yaptırdım ama sonrasında muayeneye gitmedim hiç. Muayene ücreti 280 lira
120 veriyorum ben :) şu mesajı yazdıktan sonra acaba ben mi yanlış biliyorum diye kontrol ettim. 120 hakkatten 105 lira ücret 15 lira katkı payı :) herhalde bana yanlış tarife uyguluyorlar uyandırmayayım bari :D

Back
X