2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynı benim oğlumda solda ince uzundu. Bu sefer göremedim daha ama ctesi bakalım ne cıkacak:anne:

Ilkinde kız çok istedim yalan deģil ama simdi oğlum olunca farketmez arkadas olurlar hem yaşları yakın diyorum erkek ya da kız demiyorum. :KK15:

İçime çok kız doğuyor diyorum annem sen öyle istediğin için içine kız doğuyor dedi :KK70:

Hayırlısı gönlüm kızdan yana bakak görek :))

evet canım ve o şekilde kullandım bugun testlerimi alıp doktora gittim şükür bişey çıkmadı ama malesef şuan yatıyorum lekelenmem var iğne oldum sabh şuan bişi yok şükür olmazda inşallah kesemin o tarafta kanama alanım vardı bakalım hayırlısı :KK43:

Insallah hemen gecer lekelenmen :KK43: cok cok gecmis olsun. Ne ignesi oldun canim?

Progestan esksikligi kanamaya dusuge yol acabilir canim kullan doktor verdiyse. Bende progestan sorunu olmadigi halde günde iki kere içiyorum daha önce düşük yaptigim için tedbir amacli

Kizlar iyi aksamlae. Beta hcg 1520 oldu progestan 12 lerde doktor sinirda dedi keseyi goremedi. Progestan ilaci verdi sizce kullansam mi ..

Bencede kullanmalisin. Ben doktor bana kullanman lazim dedigi halde kullanmadim, dusuk yasadim.
Simdi doktor demedigi halde tedbir amacli iciyorum.

Lulicik, ben gunde bir tane aliyorum ama sana doktor mu iki tane dedi?

Ben ozel bir bardak yaptirdim. Fincan. Dibinde birtanem baba oluyorsun yaziyordu. Burada bir kafetaryaya gittik. Dedim ben bir lavaboya gidecegim. Hemen ayarladim orda calisanlari. Dedimki esimin cayini bu kupa ile getirin.getirincede bugunun sansli musterisiniz dibinde size bir hediyemiz yaziuor diyin. Neyse hemen getirdiler cayi. Bugunun bilmem kacinci musterisisiniz size bi hediyemiz var diye verdiler. Tabi benimki meraktan fondip yapti cayi kaynak kaynak
Sonra dibinde ki yaziyi gordu. Kala kaldo oyle bi sapsal halde.Gercekten mi dedi. Gozleri doldu. Sarildik sonra hemen arabaya gidelim dedi utandi herkesin ortasinda aglamaya. Arabada sarildik agladik :)) yine gozlerim doldu anlatirken yahu

Hepimiz hepimiz :KK70:

Cok tatliymis :)))))))

Hiçbir dayanağı yok ilkinde pek merak ediyordum kızmı erkekmi ne var ne yoksa arastırmıstım. Şimdi oglum var hiç merak etmiyorum. Erkek ya da kız farketmiyor nedense. Ilkinde cok heyecan yapmıştim:KK70:

ilkler farkli oluyor :) Bende ilkinde hep oglan istemistim anneye duskun olur diye. esim ise hep kiz demisti. Kizimiz olacagini ogrendiginde o havalara ucmustu benimse aklim oglanda kalmisti :) simdiyse bende yine kiz olsun hatta hep kizim olsun diyorum :)

kızlar selam, keselerini gören ve kalp atışlarını duyan arkadaşlarım hayırlı olsun :dua::nazar::nazar: yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK15:

ben doktordan geliyorum, kendi doktorum hiç bir sorun yok kesenin şekli harika ve tam rahimin ortasında süper bir yerde dedi, progestan içmene gerek yok dedi :halay: çok şükür içim rahat etti, adet tarihime göre 1 hafta ileri de görünüyor, benim de kese yusyuvarlak inş kız olur :dua: gerçi sağlıklı olsun da gerisi boş, çok şükür rahatladım yaaa çok üzülmüştüm :halay::halay:

kızlar selam, keselerini gören ve kalp atışlarını duyan arkadaşlarım hayırlı olsun :dua::nazar::nazar: yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK15:

ben doktordan geliyorum, kendi doktorum hiç bir sorun yok kesenin şekli harika ve tam rahimin ortasında süper bir yerde dedi, progestan içmene gerek yok dedi :halay: çok şükür içim rahat etti, adet tarihime göre 1 hafta ileri de görünüyor, benim de kese yusyuvarlak inş kız olur :dua: gerçi sağlıklı olsun da gerisi boş, çok şükür rahatladım yaaa çok üzülmüştüm :halay::halay:
Hayırlı olsun çok sevindim.

İnşallah çarşamba günü bende keseyi görebilirim. Darısı bekleyenlere

Gözünaydın hayırlısı bakalım tutacak mı teori:)

Darısı başımıza artık.

Gözün aydın, Harika haber :KK66:

Slm kizlar
Pazartesi gunden beri lekelenmem devam ediyordu bugun dr a gittim progestan basladik. İnşallah kesilir artik

Benim adet tarihime gore 7+1 ama dr 5+6 dedi. Kalp atışını duyamadik malesef haftaya tekrar gidecegim. Haftaya da yolculuk var yola cikmadam duysaydik ne iyi olacakti:)

X