2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
tmm cnm 5.ayda yaptırırım inş unutursam hatırlatın bana

Kızlar bu arada diş problemi yaşayan çok var Allah yardimciniz olsun. Benim bir sikayetim olmadigi halde dontorum bana kalsiyum kullandiriyor. Size verilmedi mi

Apse yoktu canım dişcinin dediği diş etlerim hassaslaşmış gebelikten yemekler diş etine baskı yapıp ağrıtıyormuş diş ipi verdi bayağı rahatlattı ama dediğin gibi ihmal etmemek lazım 5. Ay da yaptırıcam inş

Kızlar bu arada diş problemi yaşayan çok var Allah yardimciniz olsun. Benim bir sikayetim olmadigi halde dontorum bana kalsiyum kullandiriyor. Size verilmedi mi
Bana devletteki doktor hiçbir takviye vermedi özeldekide sadece demir verdi 5.ayda başlıcam şimdilik sadece aspirin kullanıyorum

Mutlu ol tabi
Küçük erkekler tokaları süsleri yok belki ama İnan karizmaları var
Geçen kardeşim yine pot kırdı Doğum yaptığı için gidiyoruz sürekli bizim de kuzen de hamile tüp bebekten ikizi olacak inşallahcinsiyeti Yen'i öğrendiler biri kız biri erkek
Ona diyor ki çok güzel iki kız da olsa çok güzel olurdu ama iki erkek olsa ayyy ıyy dedi tam sonra anında döndü yani ikisi aynı anda erkek olursa zor olur diye hay Allahım eşimle göZgöze geldik ama birşey demedik
Ama yanılıyor görecek oğlum gerçekten uyumlu sakin bir çocuk bir tane daha alınca yanına çok güzel olacak inşallah

Kadini aramaya utaniyorum artik o kadar cok aradim ki :)

kızlar erkek çok deyip duruyoruz ya, listeye baktım az önce resmen eşit gidiyor :)

listede olmayan arkidişler acilen listeye bekleniyorsunuz.
ben varım ankaradan son adet tarihim 7 mayıs cinsiyet inş yarın belli olacak

devlet hastaneleri öyle aynen hastayım diye gelen koşarak çıkıyor önüne geçiyorlar benim şu vardı bu vardı diye tahamül edemiyorum gerçekten sen bence sbahatan normal devlet hastasinden yarına randevu al öyle git cnm

Bana devletteki doktor hiçbir takviye vermedi özeldekide sadece demir verdi 5.ayda başlıcam şimdilik sadece aspirin kullanıyorum
Bir daha doktora gidince sorabilirsin canim hani bilirsin mutlaka. Suya atilan kocaman bir vitamin hapi vardi eriyince aynı gazoz gibi tadi oluyor. Cocukken de kullanmistim ben o zararsiz bir kalsiyum vitamin takviyesi. Doktor vermese de kendin isteyebilirsin bence. Çok şükür ben henüz bir diş problemi yaşamadım

kızlar benimde 3 dişim ağrıyor su içerken karpuz yerden bu yaşıma kadar ne çürük ne bir şey hiç sorunum olmadı şimdi dişlerim gidiyor mu acaba korkmaya başladım peynir çok yiyorum ama yogurt süt özellikle nadir
takviye olarak istesem mi doktorumdan acaba kalsiyum
bir de şey duydum hamileyken çok kalsiyum tüketirsen bebeğede geçiyor ya bebeğin dişleri erken çıkarmış ilerde de erken dökülürmüş çok kalsiyumdan erken çıktığı için o yüzden takviye almaktanda korkuyorum açıkcası

Devlet degildi canim devlet olsa tamam diyecem. Resmen paramızla rezil olduk. Eşime dedim git iptal et parayi da geri al bu ne rezalet. Öyle sinir olmuş halde eve geldik canim

Devlet degildi canim devlet olsa tamam diyecem. Resmen paramızla rezil olduk. Eşime dedim git iptal et parayi da geri al bu ne rezalet. Öyle sinir olmuş halde eve geldik canim
amanıın o zaman daha fena insanlar acayip hak yer olmuş çok haklısın cnm
bi de aksam aksam asabın bozulmus sıkma canını hiç

kızlar düşündüğünüz isimleri paylaşalım fikir olsun
benim kız olursa ipek
erkek olursa aklımızda çok isim var ama karar veremedik :)

Bende bu yaşıma kadar diş ağrısı bilmedim cnm sanırım hassas dönemdeyiz sende bir diş doktoruna görün istersen

Olmazsa bir sağlık ocağına sorayım bakalım ne diyecek zaten süt ürünleriyle aram yok ama kemiklerim nasıl böyle sağlam anlamıyorum

Canım o dediğin tablet şeklinde mi acaba bide fayda ediyor mu ediyorsa doktora danışıcam yoksa bu şekilde bende mide diye birşey kalmaz ameliyata kadar gider akşamki kandan sonra epey bir korktum çünkü
Canim cok kotu bisey mide yanmasi doktor bana da ilac verdi pulcet adi.4 gun her gun ictim suan haftada bir iciyorum yetiyor bana doktoruna danis bence ben bosu bosuna bir ay cektim

valla o zaman diş eti duşları satılıyor braun un. maddi durumun el verirse onu al diş etleri için çok faydalı. annemin diş eti hassasiyeti ve çekilmesi öyle durdurulmuştu.

aynne gidiyim ama rötgen çektiremiyoruz değil mi biz nasıl görüyorlar sorunu hamileyken cnm
Evet cnm rötgen çekemiyorlar kanal tedavisi olursa hangi dişe yapılacağı belli olmuyormuş o yüzden dişciler dolguya tamam diyorlar ama kanal tedavisini erteleyebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…