-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.361
Anladom kim yapacak sizde İngilizce konuşmayı sadeveCocuga yabanci dil ogretecek kisi sadece o dilde konusacak. Yani atiyorum sen ıngilizce ogreteceksen sadece ingilizce konusacaksin.covuk senden turkce duymayacak.
Neyini beğenmedin bacım şehriye çorbasına kimisi zaten soğan koyar domates koyar ek olarakSey yap bence birde kuzu kulbasti. Yaninda sogan sogus lavasa sar ver elineo ney la oyle
Tadına bi bak ona göre verirsin canim bencd değildir cok tuzlu yapmazlar genelde tarhanayıBizimki de yoğurt seviyor versem her öğün yer kahvaltıda ne yapacağımı şaşırıyorum bende zaten yemiyor ya nerdeee 1 bucuk çay bardağı. Sizin tarhana iyiymiş bende var tarhana ama tuxludur büyük ihtimal versem sorun olur mu acaba
bacım şutum azaldi hatta sikiyorum yok İpek cok kalkıyor r doymuyÖr iki meme emziriyoeum yine agkiyor o yüzden ek gıda alsın istiyorum en azından akşam bi çorba içsin de aç aç sabaha kadar uyanmasın diyorum bu gidişle mamaya başlayacağım bendeAyyy canimm okuyup okuyupp yaa onu da mi yemedi onu da mii...canim bence sen bi kac gun verme.sutun var zaten.ek gidayi bi unutsun.biliyosun benim sutum yok.ediz mamayi sadece gece 1-2kere aliyo.o kadar.ben mecburum ek gidya sarmaya.iste o da ne kadar yerse.
Kiz dun dedim ya et yedi efsun bayila bayilda diye ondan dedim. Bizim bebeler cins pirzola vermen lazim kabsk neyNeyini beğenmedin bacım şehriye çorbasına kimisi zayen soğan koyar domates koyar ek olarak sarımsak koydum sadece hasyenden ciktik antibiyotik etkisi olsun diye
Helen doron egitim kurumu zaten 3 ayliktan 3 yasa kadar olan siniflari var yabanci dil egitimi icin. Onlar ilgilenecek.Anladom kim yapacak sizde İngilizce konuşmayı sadeve
Hmm bugun yemedi et denedimKiz dun dedim ya et yedi efsun bayila bayilda diye ondan dedim. Bizim bebeler cins pirzola vermen lazim kabsk ney
Eskişehir de bir yer mi bende online falan bi hatun sandimHelen doron egitim kurumu zaten 3 ayliktan 3 yasa kadar olan siniflari var yabanci dil egitimi icin. Onlar ilgilenecek.
Egitim.kurumu. ankarada da vardir subesi muhtemelen. Zincir kurum cunku cok subesi var.Eskişehir de bir yer mi bende online falan bi hatun sandim
Bakayım bi Türk Amerikan derneğinde ücretsiz sınırsız hakkım var ben 3 kur gittim sonra okul sonra is gidemedim olmadı bi oraya sorayım varsa bizim cadaloz da gitsin :) denk yu may lavEgitim.kurumu. ankarada da vardir subesi muhtemelen. Zincir kurum cunku cok subesi var.
Normal yaptığında sen yerken tuz eklemen gerekiyorsa tuzu azdır ozaman yedir, ama tuz eklemeye gerek kalmayacak kadar tuzluysa verme canım bebeklere zararlıBizimki de yoğurt seviyor versem her öğün yer kahvaltıda ne yapacağımı şaşırıyorum bende zaten yemiyor ya nerdeee 1 bucuk çay bardağı. Sizin tarhana iyiymiş bende var tarhana ama tuxludur büyük ihtimal versem sorun olur mu acaba
Canim valla bana gore normal.cunku ediz dogdugundan beri oyle.2 gun once 14 dakika(saate baktim)kendi basina yerde oynadi.dedimm aa oglum bugun hasta mi acaba.Kızlar ben artık bayılcam sinirlerimde kendimde çok yıprandım. Benim bebe 5 dakika durmuyo ya asla. Sürekli gezdir sürekli bişeyler yaptır istiyo yani bi kendi elime oyuncak alıyım yok. Hep kucakta ondanda sıkılıyo sürekli gezdir 6 aylık olduk ama su 1 ayda yıprandığım kadar yıpranmadım. İlk diş diyodum ama yok bildiğin edepsizliği bu. Sadece suda duruyo ondada heryere sarkıyo felan yarım saat idare ediyo e gün boyu suyun altındada duramam. Hadi yemesi 3 gündür düzeldi gibi ama uyuması tam işkence en başından beri. Kucağa al gezdirerek pışpışla en az yarım saat ne belim kaldı ne sırtım. Geceleri 3 4 te uyanır gayet keyifli 1.5 saat uyumaz sabah 6 da kalkar. Ya resmen içime sıkıntı giriyo uyku saati geldikçe. Eşimle bile aramız açıldı sen bak diye. İkimizide çok yoruyo bi cocuğa bakamıyorum. Şükür bebeğim var sağlıklı ama boğuluyorum artık yeter diyorum bazen sinir geliyo içime bağırıyorum. Yok yok ne yapsam yok. Nerde yanlış yapıyorum normali mi bu bilmiyorum
Bende ücretsiz izne ayrılmaya karar verdim normalde annem bakicakti ama hiç durmuyo ve kimsede uyumuyo nasıl yapicam bilmiyorum.. ücretsiz izin için ilce mem mi yoksa okula mı başvuruyoruz acaba.. Bu ayın maaşını da aldık yedik iyi mıBakici olarak kadin cagirdim.yavrumu gorsun tanisin anlasalim diye.ertesi gun kadindan ses seda yok.ben aradim ne olduu gelmiyo musun.yok hastayim.calismiyacam dedii.sanirim oglumdan korktuoysa ki kadinin geldigi gun en akilli en az agladigi saatlerdii
Subata kadar ucretsiz izne ayriliyorum bende.1yasindan sonra calusmaya baslarim artik.insallahh
Canim valla bana gore normal.cunku ediz dogdugundan beri oyle.2 gun once 14 dakika(saate baktim)kendi basina yerde oynadi.dedimm aa oglum bugun hasta mi acaba.
Gecici bi donemdir insallah canim.ne diyeyimm..cok zor biliyorum.
Çok zor gerctenten annelik sabır işi. Allah sevgisini vermese çekilecek sey değil.estherr ama kucakta yatirmaya bi cozum bul bence..buyudukce daha fazla alisoyolar soyluyeyim.oyle gider yoksa.
Ucretsiz izne ayrilmaya karar vermistim pazartesiden itibaren.benim okulda uzak.hiccc bu oglani goturemem diye.ama babamim samimi bir arkadasi dr o heyet raporu ayarlamis.onu kullanacam.1aydan sonra ucretsiz izinn...Bende ücretsiz izne ayrılmaya karar verdim normalde annem bakicakti ama hiç durmuyo ve kimsede uyumuyo nasıl yapicam bilmiyorum.. ücretsiz izin için ilce mem mi yoksa okula mı başvuruyoruz acaba.. Bu ayın maaşını da aldık yedik iyi mıokul uzak olmasa seminere giderdim ama benim yaramaz orda da delirir valla kovulurum sonunda
Benim düşük tehlikesi vardı kan pıhtılaşması falan derken geçen yıl sürekli heyet raporu almak zorunda kaldım bu yıl yazacak kimse kalmadı artık mecbur ptesi izne ayrilacam..dünden beri karar verdim ama bakalım maddi zorlamaz inşallahUcretsiz izne ayrilmaya karar vermistim pazartesiden itibaren.benim okulda uzak.hiccc bu oglani goturemem diye.ama babamim samimi bir arkadasi dr o heyet raporu ayarlamis.onu kullanacam.1aydan sonra ucretsiz izinn...
Sakın asla. Adetinden 15 gün önce ovulasyon dönemi. Bilemezsin ki nezamam adet olacağını. Hatta ilk adetinden sonra da dikkat et belli olmaz
Yaaa şaka maka nasıl korunuyosunjz ben eşime bıraktım ama korkmaya da başladım uzuuun bi süre hamilelik doğum falan yaşamak görmek istemiyorum yaa... Bu 3 aylık iğne falan var biz yapsak olur muHayır doktor güvenme adet olmazsan sütun korur diye bsy yok dedi
Aman diyim dikkat et
Ben spral taktırdım bakalım. Şimdilik rahat eşim arada hissediyorum felan diyo ama kendi korunmak istemedi mecbur katlancakYaaa şaka maka nasıl korunuyosunjz ben eşime bıraktım ama korkmaya da başladım uzuuun bi süre hamilelik doğum falan yaşamak görmek istemiyorum yaa... Bu 3 aylık iğne falan var biz yapsak olur mu