2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar
Yazamıyorum bu ara. Dönemedim daha evime geziyorum orda burda:) 7 buçuk aylık oldu benim minnak. Ne çabuk büyüdüler böyle ya. 1 buçuk aydır ek gıda alıyor. İlk başta çok yemiyordu ama bu ara ek gıdaya düştü emmeyi azalttı. Zorla emziriyorum:/ miktar olarak gün boyunca 1 çay bardağı çorba 1 çay bardağı yoğurt 1 küçük muz yiyordur. Ama dediğim gibi yeni başladığında bu kadar değildi. Son günlerde ulaştı bu miktara.

Bu ara emekleme çalışmaları var ama daha tam beceremiyor. Totoyu kaldırıyor ellerini atamıyor:) sürünerek yuvarlanarak ulaşıyor hedefine nerdeyse kalkıp yürüyecek ama desteksiz oturma işini tam çözemedi. Biraz oturuyor pat yıkılıveriyor bi tarafa. Sizin bebelerde nasıl oturma durumu

Canım 6. Hastalık gibi bi şey olabilir belki. Bi kaç gün ateş olup sonra dökntü oluyor öyle viral hastalıklarda. Yada bi yerinde enfeksiyon da olabilir. Bi kaç gün sonra çıkar ortaya nedeni
Tesekkur ederim canım hala takipteyim 37.6 suan bakalım bekliyorum insallah kötü bir sey yoktur.

Aynısı bizdede oldu canım 2 gün sürdü sonra burun akıntısı başladı
Saol canım bakalım beklemedeyim

Bende anlamadım bianda ateslendi insallah kotü bisey yoktur saolasın

Canım bizimkide 7 buçuk aylık oldu sürunerek geri geri gidiyo ama emekleme yok desteksiz oturuyo ama biz 3 ayda baslamistık destekli oturmaya ondan çabuk alıstı galiba alısir yakinda seninkide bence cnm oturtmaya devam et.

Canım artık ben ne yersem onu yiyor. Beraber yiyoruz. Hatta üniversitenin yemekhanesine gidiyoruz. Merve de yanımda normal sandalyede oturuyor. Eline ekmeğin kabuklu kısmını veriyorum. Öbür eline oyuncak. Ben de bir elimle onu tutuyorum bir elimle hem kendim yiyip hem ağzına tutup veriyorum. Elleri dolu olmazsa heryere saldırıyor.

Cnm ağzını kilitlemesi büyük sıkıntı. Önyargısını kırmanın tek yolu şekerli muhallebi veya sütlsç yap. Eleştirilecek belki ama onun ve senin psikolojin önemli şuan. Ondan yedir bir iki gün azar azar. Öyle öyle önyargısını kırabilirsin diye düşünüyorum.

Kızlar çorba felan yediriyosunuz ya ortalama kaç cc içiyodur çorbayı yani tamam bu doymuştur diyosunuz. Bizimki 3 saate bir 60 cc sütü zor içtiği için neye doyuyo neye doymuyo anlamıyorum
Ah senin cc lerin. Beraber sofraya oturuyoruz genellikle beraber yiyoruz. Beraber kalkıyoruz. Ben çok yavaş veriyorum. Daha oğrusu ağzı boşalınca sofraya abanıyo ben yemeğimi yerken elimi tutuyor lokmsmı alacak hınzır. Ozaman ona tekrar veriyorum. Ağzını döndürmeye başlayınca sağa sola yönelmeye başlayınca üstelemiyorum prk

Cnm benim bildiğim lifli gıdaların sindirimi daha kolaydır. Artı ekmeği çok yemesi bir işe yaramazki. Toplam yedikleri bir dilim gelmez. Sen bilirsin tabi. Bence tam tahıl daha uygun

Mervede de oldu canım. Bak benim iksirim ne biliyon mu. Ihlamuru kaynat adaçayını ekle. Bir diş sarımsağı ezdir bu çayın içine koy. Demlensin ılıyınca içine az şeker koy içir. Ben oğlumda mervede böyle yaptım

Yok kız ben tarhanahı köyde öğüttürdüğüm tam buğdayla yaparım hep güzel oluyor. Dene bence

Cnm artık büyüyorlar toparlıyorlar. Her ay gerekmiyor zaten.

Ya boğazına kaçmıyor mu ekmek. Ben önceden oyalansın diye veriyordum. Şimdi herşeyi koparıyor sonra boğazına kaçıyor nasıl çıkaracağımı şaşırıyorum. Eline bişey vermeye korkuyorum

Daha da manyak oldu benim sıpa hatta şu an nemesis Birdilimkek

Uykusunda beni mıncıklamak suretiyle yanımda yatmak istiyor. Üstüme elini ayağını atıyor uyurken. Ola ki kalktim onu yerine yatırdım. Sen misin bunu yapan?Aağlıyor, çığlık çığlığa ağlıyor hem de. Gece eşimin üstümdeki tişörtü örtmeye çalışmasına uyandım kaç kere. Açıyor oğlum göbeğimi elleye elleye uyuyor

Diş çıkarıyor diye böyle olduğunu düşünüyorum inşallah geçici bir süreçtir. Sürekli oram buram açık uyumaktan 3 gündür karnim felaket ağrıyor.

Merhaba kızlar oğlumun kilo alımı çok iyi olmasına rağmen bezinde pembelik gördüm
Son 1,5 ayda toplamda 700 gr aldı
Şuan kilosu 9,700 gr
Gayet de iyi ama pembelik beslenemediği anlamına gelmiyor mu
Sabah akşam 2 öğün ek gıda veriyorum onun dışında sürekli emiyor

Pembelik susuz kaldigi anlamina geliyor kuzum. Su ver bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…