2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım bence seninli bu süreçte yıpranmıştır. Kolay
canım bence seninki biraz yorgun ve sana ihtiyacı. Kolay mı kaç gün hastanede yattı zorla ilaç içti diyosun kaç kere damar yolu açıldı halsizliği ağrısı. Bi ishal olunca bizim bile karnımız ne hale geliyo yazık daha çok küçükler ipeği düşünemiyorum. Korkmuştur. İnşallah gecicidir biran önce sende dinlenirsin

Onu ilk 3 aY kullandim. Yeter gari
ben doğumundan buyana slepy mor olan ıslak havlu paketini kullanıyorum çok memnunum zaten kaka yapınca yıkıyorum evdeyken ama binde bir dışardayken kullanıyorum artık ıslak havluyu.Bezindende çok memnun kaldım prima premium care çok güzel ama çok pahalı prima aktif bebek çok kokuyor naylonsu beni mahvetti.Huggies indirimdeydi hepsi buradada 200 lüsünü 80 tl ye almıştım şimdi baktım 144 olmuşSlepy ile devam

Büyük bi sorunla geldim kızlar. ACİL yardımınıza ihtiyacım var. Agashi anne yanı beşikte yatıyordu oğlum yanımızda ama artık yüz üstü yatmak istediği için beşik küçük gelmeye başladı ve rahatça dönemediği için o kadar sık uyanıyor ki hep elini kolunu bi yerlere çarpıyor. Yere 2 kat yorgan attım orda yatınca 1 kez uyanıyo döne döne uyuduğu için. odasında büyüyen beşiği var o beşik bu beşiğe göre 10 cm daha geniş ama odasına yatırırsam asla duymam kendime güvenemiyorum. Bu çocuk rahatça ne zaman dönüp yatabilcek kaç aylıkken artık kendi etrafında zorlanmadan dönmeye başlıyorlar ? yada ne yapmam gerek bilmiyorum.

Odasini ayir canim. Ben ayirdim rahat ettim. Kamera al bir tane cit ciksa duyuyorsun. Bende kendime güvenmiyordum ama yanyana gecirdigimiz 6 ay gudulerimi kuvvetlendirmiş oksurse duyuyorum suan.

Sleepy bez aldım , yan bantları bozuk çıktı. Ama nerdeyse paketin yarısı. Şu 3 şeritli .param çöp.
Aradım yeni paket, yanında da hediye 3 paket orkit, ve zeytinyağlı ıslak mendil gönderdiler.
Aradılar sorun onlarda imiş, hatayı kabul ettiler
Online alışveriş yaparsanız sitemizden böyle bir sorunla karşılaşmazsınız dediler
Marketlerde çıkabilirmiş , eski üretimden dolayı
Tüketici haklarına başvursam!!

Pet şişe ile oynamayı çok sevdiği için, şu bebe sularından alıp , onların ağız damlası da hediye oluyor içinde , direkt onunla verdim. Tabi kontrollü çünkü 3 deliği vR. İş gördü
Odasini ayir canim. Ben ayirdim rahat ettim. Kamera al bir tane cit ciksa duyuyorsun. Bende kendime güvenmiyordum ama yanyana gecirdigimiz 6 ay gudulerimi kuvvetlendirmiş oksurse duyuyorum suan.

Ben bebekler için zaten beyaz un ve beyaz ekmekle baslanmasi gerektigini okumustum.. yarin kitaptan bulup nedenini tam yazarim.. ilk baslarda fazla lifli besinleri sindiremiyorlardi sanirim ve de cabuk sindirip hemen enerji alabilecekleri besinler lazimmis.. yarin bakicam yine

Bende de ayni sorun oldu, ben odamiza park yatak aldım, onu kullaniyorum suanda

Kızlar merhabalar hepimiz ek gıdaya geçtik artık sanirim tarifleri saatlerini nasıl yaptığımızı paylaşsak bizim durum felaket
Mesela nasıl yemekler yapıyorsunuz pirinç unu mu yulaf unu mu tam buğday unu mu kullanıyorsunuz nerden alıyorsunuz
İrmik vs katıyormusunuz

Canım instagramda bu çocuk aç diye kitap var ondan getirttim kahvaltılarını deniyorum her sabah güzel yiyor yemediği olmadı labne,lor peyniride yaptım o kitaptan çok güzel tarifleri var tavsiye ederim.

benim kızımda gece bilmem kaç kere kalkıyor 10.30 da yatıyorum sesine bi uyanıyorum diyorumki ooh şimdi 3-4 olmuştur bakıyorum saate 00.20 inanın ondan sonrasına bakamıyorum. çığlıklar havada uçusuyor. şş diyorum bazen susup devam ediyor. bazen kucağıma alıyorum çat uyumaya devam. bazen meme arıyor 2 kere kesin emiyor ama 3. verdiğim oluyor. uyanıyor bu yğzden gündüzleride çok huzursuz. ben işte uykusuz...

halı serdim salondaki halılarımı yıkandıktan sonra sermemiştim. iki tane 4 m2 halı onları mola vermek için kullanıyoruz. onun dışında pake yalamaca falan oynuyor kendi kendine :))

mama sandalyesinde veriyorum ben hep. hatta çok komiktir bime gelmişti kimse almamış indirime girmiş 70 tl ye aldım baby malde 360 tl dedi ben şok :))

bizim kızda sürünengillerden.

ya beyaz un değilde tam buğday tabi daha iyi olabilir bencede.

kizlar birsey soracagim hala regl olmayan var mi? internette emzirince 1 seneye kadar uzayabilir diyordu yine de doktora sorayim dedim oda normal degil gelin bakalim demis kafama takildi ya
ben ben 9 aya kadar normal diyorlarda eylüle geçsin gidicem bende bir.

park yataktada sağa sola çarpıyorda naparsıın :))

bizim bildiğimiz tarzda un giller çok tüketilmemesi gereken gurupta lifleri diye biliyorum bende. herşeyin tamı daha makbul zaten vitamin alımı açısından. bende mesela şu blw nin kitabı varya yabancı yazar teyze orda da yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…