2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım loru kalıp haline getirip eline versen belki öyle yer. Benimki de kaşığı görünce ağzını bi kitliyor yok böyle bişey yoğurdu bardakla verdim çoğunu mama sandalyesine döktü ordan yaladı. Bende yesinde nerden yerse yesin diye elleşmedim

Ciddimisin. Vay eşek sıpasına. Eeeee sunum çok önemli bacım

anaa tek biz degilmisiz sandalye koltuk altindan bebe toplayan anam bizimki erkek ondan boyle mi acaba diyodum da bu subat bebeleri boyle galiba.
.ya oyuncaklari halinin üzerine koyuyoruz ama oranin disinda heryere gidiyor.
bende onu kullanayim cnm o zaman beyaz sirke.

Lo
lor labne vs yapamadım daha açıkcası ipekten ilaçları onla bunla uğraşmakta vakitte kalmıyor o yüzdem dil peyniri çecil bu kuymak peyniri kasar suzme peyniri su da bekletip yediriyorum ki doktorumuz da eline verilen peynirlerden kullanın labne de oek çiğneyemiyorlar çiğnemesi gelişsin dedi ben hazır labne verdim tatilde hep
Dışardan lor alsam mi bilmiyorum
Açıkcası uyarasmak da istemiyorum cinku şurda kasımda ise başlayacağım zaten uğraşamam yapmakla
Peynir yiyor Allah’tan

Marketlerde var kuzum temizlik sirkesi sebze sirkesi diye ben bazen bulaşık makinasında da kullanıyorum
Ya salonun kapısına geliyor sürünerek sanirim buzim ki emeklemeyecek heo sürünüyor erkek olsa pipiyi sürüyor derdim de erkek de degil

Sağa sola yada öne doğru düşüyo koltuga oturtunca..aslında çok hareketli bi bebek o yüzden onu oturtamiyorum bile yaa 5 sn falan oturuyo sonra hemen kaçmaya başlıyo
Canım kaç aylık ? Devrilmesi normal zaten yastıklarla devrilmemesini sağlayıp öyle oturtacağız :) tam oturmaya 7-8 aylıkken ancak başlıyorlar-mış. Böyle duydum

Kızlar annem bebek tarhanası yaptı. İçinde un,Kapya biber, yeşil biber, süzme yoğurt ve soğan var. Güzel de oldu. Ama beyaz unla yaptık. Bu içime sinmedi. Annemi tam buğday unu konusunda ikna edebileceğimi sanmıyorum :) kızıp duruyor zaten bana. Sizce beyaz un riskli mi ya. Alerji falan yapmadı ama sağlıklı değil diye düşünüyorum. Ayy çok irdeliyorum herşeyi bu huyumu hiç sevmiyorum

Denedim canım sadece bi kaç kaşık. Yani doyacak kadar hiç bişi yemiyo. Mama hiç içmiyo uykuda 60 cc içirirsem ne mutlu bana

Bir sey olmaz yahu :) zaten beyaz un disinda tathana tutmaz diye tahmin ediyorum.

Hastenesine ciktik çıkalı basladi
Tatilde 2 gun oyle oldu sonrası hastalık hastanede surekli ağlıyordu ama ben hep pisiktendir dedim
Bizim pişik yok ama öyle. Acaba ağrıları felan mı var normalde gece uykusu çok iyiydi çünkü Güneyin. Hiç calpol içirdin mi ben yarın bi alıp denicem bugün azcık kulağında akıntı gördün kulaktanda şüphelendim

Agrisi var mi diye düşündüm ama dişler çıktı agri olur mu bioemedim
Yarım saat önce uyandi gülüyor
Yarım saattir uyutmaya çalışıyorum emmiyor da sıcaklardan mk neyden biomiyorum azıcık muz yiyor o mu hazımsızlık yapoyor acaba bioemedim

ben yediriyorum canım yaklaşık 1,5 aydır birşey olmadı çokta seviyor,çok besleyici diye veriyorum bende çok kısıtlamak istyemiyorum herşeyden yedirmeye çalışıyorum muhakkak .

sana ne kadar zarqrlıysa okadar canım. tam buğdaylara da güvenme. beyaz un ve kepek karışımı onlar. tam buğday dediğin değirmene ne soktuysan ağzından çıkan neyse o olmalı. ama arta kalan vitaminli kısımlar falan olmuyor unun içinde.

kizlar birsey soracagim hala regl olmayan var mi? internette emzirince 1 seneye kadar uzayabilir diyordu yine de doktora sorayim dedim oda normal degil gelin bakalim demis kafama takildi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…