- 21 Ekim 2016
- 719
- 903
- 34
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.081
Ooo 5 saat çok çok fazlaymış bende bu akşam banyo sonra yoğurt verdim sanki daha çabuk uykusu geldi az emip uyudu hemenSuana kadar yogurt corbasi ve bebek tarhanasi verdim. Degisik corbalara henuz baslayamadim. Ben aksam ogununu corba yaptim. Obur turlu 5 saat emdigini biliyorum.
Avuç avuç kelleştim resmenAy kızlar bu saç dökülmesi aşırı psikolojimi bozduavuç avuç dökülüyor
İlaç kulşanmadan doğal beslenerek vitamin alayım dedim ama imkansız gibi
Sizin de dökülüyor mu
Omo bebekler icin deterjan kuzum sensitive yazıyor üstündecnm omonun bebekler icin detarjanimi dedigin nasil birşey tam anlayamadim, sivi leke cikarici falan mi ? normal bebek detarjani cikarmiyor lekeleri
Cok teşekkürlerÇok çok gecmis olsun, çok sevindim, hic hastalanmasin kuzular
Cok sukur iyiyiz canim teşekkür ederim kakamız kabıza gibi kati bile oldu taburcu olduktan sonda önce ki gun verilen ilaçlardanCokk cokk gecmis olsun canim insallah simdu daha iyidir geriden geliyorum ben.
Arkasinda veya yaninda durursan dusmek uzereyken kollarindan tutup engelleyebilirsin.Daha uzun sute oturursa daha iyi ogrenir insallahKızlar selam
Bugün tam 6,5 aylık olduk ve desteksiz en fazla beş saniye falan oturabiliyoruz.Hemen öne yana yada geriye düşüyor.BiZim gibi olan varmı telaş yapmaya başladımda.
Kinusmayi bilmedigi icin agiz hareketleri yapiyor canim endiselenmeKızlar oğlum bugün ilk kez konuşma çabasında bulundu düdü bübü gibi sesler çıkarıyo ama ağzı yamuk yumuk oluyor görenler çok normal öyle olması diyo ama kötü oldum sizin bebişler nasıl
Yani 150 ml cok iyi.Bizimki corbalardan en fazla kucuk silikon mama kasigi ile 10 15kasik meyvelerden 6 -7kasik kasik mamasindan 10 kasik falan yiyor..yogurdu hic sevmiyor icine pekmez koyarsam yiyor.ya kizlar birsey soracagim gunde kac ml ek gida veriyorsunuz ? yani benim ki en fazla yedigi gunde bile toplasan 150 ml'i gecmiyordur. az yedigi icin mi sık uyaniyor acaba ? yani zaten ek gidaya yeni yeni alisiyor diye bende zorlamak istemiyorum herseyi ama farkli yollar mi denesem acaba?
Bizimki gece uykusuna oyle yataginda geciyor 9gibi donenceyi ve gece lambasini aciyorum uyuyor egitim vermedim ama gece uykusina cok hazir oluyor.Ama gunduz felaket zor uyuyor sallasam da uyumuyor 3kere 15 er dkKizlar uyku egitimini merak eden anneler olmus suan 9.30da uyumaya alisti cok sukur.
Yine sik uyaniyor ama eskiye gore iyiyiz eskiden saatte 1 uyaniyordu simdi onu 2 saate cikardik gecede 3de memeyi teke dusurduk.
Kendi odasina alisti.insallah uyku suresi 3 saate cikarsa benim icin mukemmel olacak
Avuç avuç kelleştim resmen
Yaptıgım prpler boşa gitti hep
Hadi çok şükür... Geçmiş olsun... Ve güzel bir bayram olmuştur inşallah kuzucuğaKızlar merhaba biz Çarşamba taburcu olduk İpek cok sukur iyi kakası çamur gibi katılaştı bile o gün sabah verilen ilaçtan onu görünce o kadar sevindim ki
5 adetle çıktık dün yine 5 adetti kakası
Artık virüs falan kalmamıştır kaka azalınca gider dedi doktor zaten damar yolu atmıştı tekrar delik deşik etmeyelim emmerek devam etsin takip edelim dedi bugun daha 2 kez yaptık
Cok sukur iyiyiz
Arayan soran merak eden herkese cok teşekkürler
İyi bayrmalar
Beyaz sabun kokuluyu görmemiştim. Ben en çok onu severim aslında. Bakayım ben de :)Evet ben de dalan roxyden memnunum beyaz sabun kokulu da çok hoşuma gidiyor benim çocukluğumu hatırlıyorum
Hem de ne dökülme... Efsane dökülüyorAy kızlar bu saç dökülmesi aşırı psikolojimi bozduavuç avuç dökülüyor
İlaç kulşanmadan doğal beslenerek vitamin alayım dedim ama imkansız gibi
Sizin de dökülüyor mu
Benim de b12 yerlerdedir eminim inşallah çıkar ilerde ama her duşa girdiğimde aşırı moralim bozuluyorHem de ne dökülme... Efsane dökülüyorB12, demir ilacı kullanıyorum. ve şimdi D Vitamini ve balık yağına başlamayı düşünüyorum. Ben de düşünüyorum ne olacak bu saçların akıbeti. İlerde tekrar çıkıyor diyolla ama... Bakalım...
Haşladım ağzına minik parça verdim ama sevmiyor bizimki peynirle verdim peyniri yuttu yumurtayı yine çıkardı tuzlasam yicek öyle de yapamam bulamaç denedim sevmediKızlar yumurta tadımını nasıl yaptınız?
Dişlerin bu hastalığın üzerine çıkması kötü denk gelmiş tabiki ağrı yapar delip çıkıyor diş etini kuzumun yardımcısı olsun AllahKızlar merhaba ben İpek hastaneden çıktığından Beri gebermis durumdayım
İpek gece 2 bazen 3 defa kalkardı
Hastaneden geldiğimizden beri 10 dan fazla kalkıyor resmen 1 saate 40 dk bir kalkıyor pışpışlıyorum kucağımda her seferinden emzirdum olmadı pispislamayi denedim cok ağlıyor uyuyor ama yine uyanıyor iki dişimiz çıktı bariz tirtiklari beyaz beyaz gözüküyor dişler çıkmasına rağmen agri sızın yapar mi gündüz gayet iyi şutum ya uzuntuden ya regli oldum ondan azalmıştı sıkınca gelmiyordu meme de cok agladi bende dolaptan verdim kaç gündür ama ona rağmen hep ağlayarak kalkıyor meme veriyorum iki çekip emzikliyor ısın kötüsü artık emzikte almiyor napacagimi sasırdım artık geceleri uykusuzluktan ağlıyorum dün saat 10 a kadar 4 defa kalkti 8:30 dan sonra 11/30 12:50 1:40 2:30 4:00 5:00 6:30” ve son olarak 8 de uyandık zaten hastenede hic dinletemedim ipekin ayağına kıvrılıp yattım birkaç gün sonra süit odaya geçtik örfide açılan tekli koltukta yattım sma rezaletti gerçi ona şükür dedim üstüne orada adet olmustum geberiyordum ki gelince de adetim devam ediyordu hic dinlenemedim
Canım benimki de aynı durumda. Dişi çıkalı çok oldu. Diş, atak, hastalık üst üste geldi. Geceleri kaç kere kalkıyorum saymıyorum artık. İki çekip bırakıyor işe de başlıyorum nasıl olacak bilmiyorum. Altlardan 25 30 gün sonra üstler çıkarmış. Bakıyorum bi şey yok gibi de. Resmen zombi gibi geziyorumKızlar merhaba ben İpek hastaneden çıktığından Beri gebermis durumdayım
Hastaneden geldiğimizden beri 10 dan fazla kalkıyor resmen 1 saate 40 dk bir kalkıyor pışpışlıyorum kucağımda her seferinden emzirdum olmadı pispislamayi denedim cok ağlıyor uyuyor ama yine uyanıyor iki dişimiz çıktı bariz tirtiklari beyaz beyaz gözüküyor dişler çıkmasına rağmen agri sızın yapar mi gündüz gayet iyi şutum ya uzuntuden ya regli oldum ondan azalmıştı sıkınca gelmiyordu meme de cok agladi bende dolaptan verdim kaç gündür ama ona rağmen hep ağlayarak kalkıyor meme veriyorum iki çekip emzikliyor ısın kötüsü artık emzikte almiyor napacagimi sasırdım artık geceleri uykusuzluktan ağlıyorum dün saat 10 a kadar 4 defa kalkti 8:30 dan sonra 11/30 12:50 1:40 2:30 4:00 5:00 6:30” ve son olarak 8 de uyandık zaten hastenede hic dinletemedim ipekin ayağına kıvrılıp yattım birkaç gün sonra süit odaya geçtik örfide açılan tekli koltukta yattım sma rezaletti gerçi ona şükür dedim üstüne orada adet olmustum geberiyordum ki gelince de adetim devam ediyordu hic dinlenemedim
canım aç olabilir mi. ek gıda vermiyorsun bildiğim kadarıyla dimiKızlar merhaba ben İpek hastaneden çıktığından Beri gebermis durumdayım
Kızlar merhaba ben İpek hastaneden çıktığından Beri gebermis durumdayım