- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.801
Sagol canim tatilde iyice zayiglsmisti sma masallah ek gidayi seviyor. Ama bu sefer mamadan da iyice sogudu sadece gece mama verebiliyorum. Devamli kasikla biseyler yemek istiyor dün mama yemesi icin zorladim halıya bir kustu sanırsın kova devrildi salonun ortasina. Doktora söyledim gece de olsa mamaya devam dedi ama ek gidayi sevmesi de çok iyi dediOoo bi maşallahı haketmiş :) gözün aydın hadi.
Hehe :) kızım olmazsa kendim alip giyerim delirtmesinler beniHakikaten tatlıymış. Niye kızın olmasın kız, kim diyor, vur ağzına
Ben de ciddi ciddi spora gitmeyi düşünüyorum ama sütün azalır bu iyice aç kalır diye yçtedşrginşm. Benimki geceleri çok güzel uyurdu emme sorunumuz vardı hep ama uyku hiç olmamışyı. Şimdi uyku da eklenince zorlanıyorum. Memese uyumaya alıştı iyice zaten. O da ayrı bşr handikapZormuş evet, vakit ayırmak uzunca, sabretmek... Allah yardımcımız olsun. Ama diş gelmese de öncesinde başlıyormuş huzursuzluk, o sabahın köründe uyanmayı bi de bana sor. Aslında tam olarak "sabahın köründe uyanamamak" desek daha doğru. Gözler kapalı ilerliyorum, Allah tan memeyi bulup ağzına sokuyor, yatarak emziriyorum ben uyuyorum o emiyor :) spor yapsam dinç uyanır mıyım acaba diye düşünmeye başladım
Aynen canım biz üç kardeşiz hepimizin sevdiği şeyler farklı farklı benim de annem zannetmiyorum ki tek tek denesin tuzsuz yağsız pişirsin ama ben de çok yemek seçerim eti sadece yoğun baharatlarla yüzebiliyorum et tadını sevmem.Burda doktor yok :)
Ben de yemez mişim, lise yılına kadar yemedim hatta, bizzat hatırlıyorum. Çok fena yemek seçerim . Çünkü ağzımın tadını biliyormuşum. Ben o açıdan bakıyorum olaya.
Annem kademe kademe uyguladığından mıdır?
Hiç zannetmem benim bebeğime bile 2.ayında çorba suyundan veren kadın
Bu yoruma azıcık kızdım , çünkü bu yorumları genel de eline ne geçerse çocuğuma veren kadınlardan duyuyorum .
Seninle alakası yok, çok dolmuşum bu söze
Çok büyük geçmiş olsun ipek kıza. Allah şifa versin. Sana da çok geçmiş olsun canım, bir sürü kötü durum var ve hiçbirimizin garantisi yok. Allah önce yavrularımızı sonra bizleri korusunKızlar merhaba benden haberler kötü dün tatilden eve donmemizle İpek’te kova kova kusma oldj ama öyle böyle değil üstünle tişörtüm kendi üstü dudak çıkmış balıkçısına acile gittik
Rota kapmışım maalesef
Doktor iyi ki asi yaptırmışsınız dedi yoksa ya çok kötü atlatırdık ya da malum sonuç yatış verildi sürekli ağlıyor halsiz gözler baygın dünden. Y güne 30 üzeri kaka yapti neredeyse
İshal doğal olarak rotadan dün gece 11.30 dan Beri ayaktayız sabah 9 dan Beri serum alıyor daha yeni yeni kusmamaya basladi
Öyle kötü ki anlatamam sürekli baygın ve ağlıyor bagirsak mideden sesler geliyor kıvrandırıyor çocuğu ben ve İpek karantinaya alındık resmen ziyarete gelen kimseye dokunamiylrim ipekon altını ben aldigim icin İpek’e kimse dokundurmuyor çocuklarına geçer diye elledigk kıyafetleri dezenfektenla yıkayın sonra kaynatın ama atsanız iyi olur dedi doktor kıyafetleri her Şti dahil tekrar kapma olayı oluyormus
Siz siz olun geç kalmadıysanız rota asisini yaptırın dünden bu güne 400 gr kaybetti
Su içmeyen çocuk kana kana su içiyor 10 dk sonra kova dolusu içtiğinin 4 kati kusuyor
Dün akşam 8 de emsigini kusmaua bi basladi bu gün 5 sen sonra emdiği sonunda midesinde kaldı
Serum bağlanmasa vay halimize gülmüyor bakmıyor göz TEMA’sı bile YÖK baygın
Çok üzüldüm aglqdim eşim netten okuyunca sinirden Titreme geldi nette olumle bile sonuçlanıyor yazısını görünce sinir krizi geçirdi
Çok erken ayda yakalanmamız çok sakıncalıymış 2 gün yatacağız sonrası duruma göre olacak
Allah yavrularımıza zeval vermesin
Doktor her seyden geçmiş olabilir dedk
Mama sandalyesi
Dokunduğu bir masa
Alt değiştirme ünitesi
Siz bir masaya dokunup kapmışsınızdor elinizle ona dokunmuşsunuzdue ağzına ellemissinizdir
Kendi ağzınıza götürüp İpek’i öpseniz bile geçer dedi
Havuz deniz ağız ağızda temas öpme yanı her şey olabilirmiş
Çok dikkat edin
At değiştirme üniteleri mikrop saçıyor örtü sermemize rağmen eli kolu durmuyor yanlarını elliyor duvarları elloyor
Valla bebek dezenfektsnj vs ne varsa artık onunla gezeceğim
doktor ellerini bol bil yıkayın dedi
Çocuk olunca el de yikatamiyorshn ki
Dua edin kızlar
Maşallah suphanallah. Nasıl sevdi ek gıdayı ben bşr aydır uğraşıyorum hala açmıyor ağzını kaşığa. Çatesizce sabrediyorım ama sinirlerim çok bozulduSagol canim tatilde iyice zayiglsmisti sma masallah ek gidayi seviyor. Ama bu sefer mamadan da iyice sogudu sadece gece mama verebiliyorum. Devamli kasikla biseyler yemek istiyor dün mama yemesi icin zorladim halıya bir kustu sanırsın kova devrildi salonun ortasina. Doktora söyledim gece de olsa mamaya devam dedi ama ek gidayi sevmesi de çok iyi dedi
Fasulye videosuna bayıldım ama yaa :) tatlış ne de güzel yedi, maşallahCocuklarin damak tadi var. Oyle tad lezzet bilmiyorlar diye bir sey yok. Deniyorum kac gundur. Efsun kayisi pismis yumurtayi bayilarak yiyor. Kati olunca agzina surmuyor. Esine peynire bayildi. Lordan nefret etti. Labneyi sevdi. Kasardan tiksindi. Kabak nefret etti ama taze fasulyeye bayildi. Fasulyeyi degisik yapiyorum zaten. Tek kelime ile bayildi.
Hehe :) kızım olmazsa kendim alip giyerim delirtmesinler beni
Okurken, a haa dedim kıskanmış bu efsoşuuu, ki sen yazmışsın. Büyük ihtimalle öyle kuzum.Kizlar kedisi olan kizlar hatta sizi az biraz hayattan sogutayim. Kahvaltida olanlar yada henuz ac olanlar devamini okumasin. Sadece tok olanlar okusun. Ha tiksinirim ben dersen sende okuma.
Benim kedi sapitti. Her yere siciyor. Sabah bi kalktim kum kabinin yanina isemis sicmis ortalik rezil. Dun koltuga ondan oncede mindere sicmisti. Kol gibi siciyor her yere. Niye yapiyor bilmiyorum. Acaba diyorum efsunumu kıskanıyor. Oyle huyu yoktu cunku.
Çok ağır spor yapmamamız lazım zaten, hatta en güzel spor yürüyüş.. Ben 1 aydır saldım. Yürüyodum ne güzelBen de ciddi ciddi spora gitmeyi düşünüyorum ama sütün azalır bu iyice aç kalır diye yçtedşrginşm. Benimki geceleri çok güzel uyurdu emme sorunumuz vardı hep ama uyku hiç olmamışyı. Şimdi uyku da eklenince zorlanıyorum. Memese uyumaya alıştı iyice zaten. O da ayrı bşr handikap
Benimki de her zaman bayilmiyor kasiga canim ya genelde en erken 3.5 saat arayla veriyorum acikinca aciyor agzini paşa paşa. Ama biberon versem artık 30 cc bile icmiyor gündüz. Sebzeli corbayi cok seviyor özel bir tarifi yok evde buldugum bütün sebzelerde minik bir parca koyup 1 kasik kadar pirinç ya da bulgur ya da irmik koyup az suyla pisiriyorum ve blendera vuruyorum. Kati bisey vermedim henüz hep corba tarzi verdimMaşallah suphanallah. Nasıl sevdi ek gıdayı ben bşr aydır uğraşıyorum hala açmıyor ağzını kaşığa. Çatesizce sabrediyorım ama sinirlerim çok bozuldu
Kızlar merhaba benden haberler kötü dün tatilden eve donmemizle İpek’te kova kova kusma oldj ama öyle böyle değil üstünle tişörtüm kendi üstü dudak çıkmış balıkçısına acile gittik
Rota kapmışım maalesef
Doktor iyi ki asi yaptırmışsınız dedi yoksa ya çok kötü atlatırdık ya da malum sonuç yatış verildi sürekli ağlıyor halsiz gözler baygın dünden. Y güne 30 üzeri kaka yapti neredeyse
İshal doğal olarak rotadan dün gece 11.30 dan Beri ayaktayız sabah 9 dan Beri serum alıyor daha yeni yeni kusmamaya basladi
Öyle kötü ki anlatamam sürekli baygın ve ağlıyor bagirsak mideden sesler geliyor kıvrandırıyor çocuğu ben ve İpek karantinaya alındık resmen ziyarete gelen kimseye dokunamiylrim ipekon altını ben aldigim icin İpek’e kimse dokundurmuyor çocuklarına geçer diye elledigk kıyafetleri dezenfektenla yıkayın sonra kaynatın ama atsanız iyi olur dedi doktor kıyafetleri her Şti dahil tekrar kapma olayı oluyormus
Siz siz olun geç kalmadıysanız rota asisini yaptırın dünden bu güne 400 gr kaybetti
Su içmeyen çocuk kana kana su içiyor 10 dk sonra kova dolusu içtiğinin 4 kati kusuyor
Dün akşam 8 de emsigini kusmaua bi basladi bu gün 5 sen sonra emdiği sonunda midesinde kaldı
Serum bağlanmasa vay halimize gülmüyor bakmıyor göz TEMA’sı bile YÖK baygın
Çok üzüldüm aglqdim eşim netten okuyunca sinirden Titreme geldi nette olumle bile sonuçlanıyor yazısını görünce sinir krizi geçirdi
Çok erken ayda yakalanmamız çok sakıncalıymış 2 gün yatacağız sonrası duruma göre olacak
Allah yavrularımıza zeval vermesin
Doktor her seyden geçmiş olabilir dedk
Mama sandalyesi
Dokunduğu bir masa
Alt değiştirme ünitesi
Siz bir masaya dokunup kapmışsınızdor elinizle ona dokunmuşsunuzdue ağzına ellemissinizdir
Kendi ağzınıza götürüp İpek’i öpseniz bile geçer dedi
Havuz deniz ağız ağızda temas öpme yanı her şey olabilirmiş
Çok dikkat edin
At değiştirme üniteleri mikrop saçıyor örtü sermemize rağmen eli kolu durmuyor yanlarını elliyor duvarları elloyor
Valla bebek dezenfektsnj vs ne varsa artık onunla gezeceğim
doktor ellerini bol bil yıkayın dedi
Çocuk olunca el de yikatamiyorshn ki
Dua edin kızlar[/QUOTE
Çok geçmiş olsun kuzuya yeğenlerimde üç yaşında olmuştu hastanede yatmışlardı doktor kusması için ilaç verdi ki saşelerden
Bizde son üç gündür aynıyız 10 dakikadan uyanıyordu dün yarım saatte uyandı diş çıkartmış farketmedim 1 haftadır gece uykusu. Berbattı dünde ikinci diş patlamış canım diş çıkma durumu varsa uyku eğitimine ara ver farkedemeyebilirsin ben farketmedim re oluyor bu kıza uykusu iyice sapıttı diye sinir olup duruyordumKizlar bugun uyku egitiminde 2.gunum dun 10a kadar zor uyutmustum bugn 9.30da uyuduk.
Saat 3 de bir kere emzirdim ama uyku saatleri yine ayni resmen savasiyorum
9.30 yatis
10
10.30
11
12..10
1.15
2.30
3.00
4.30
7.00
8.30 uyanis
Tamam gece emmeyi kestim ama bu sik uyanis asil kesilecek
Kardeşimin kedisi de kardeşimi cezalandırmak için kakasını halıya yapmıştı blidiğim cezalandırmak için kızışma döneminde bir sebebi daha vardı ayrıca çişlerini yaptıkları yere tekrar yapıyorlar kardeşim sirkeylemi ne sildi halılarıKizlar kedisi olan kizlar hatta sizi az biraz hayattan sogutayim. Kahvaltida olanlar yada henuz ac olanlar devamini okumasin. Sadece tok olanlar okusun. Ha tiksinirim ben dersen sende okuma.
Benim kedi sapitti. Her yere siciyor. Sabah bi kalktim kum kabinin yanina isemis sicmis ortalik rezil. Dun koltuga ondan oncede mindere sicmisti. Kol gibi siciyor her yere. Niye yapiyor bilmiyorum. Acaba diyorum efsunumu kıskanıyor. Oyle huyu yoktu cunku.
Hayatimda okudugum en dayanaksiz yazi olmasi bir yana 1988 yilinda yapilan bir arastirmadan bahsediyor. En yakin arastirma 2000 uzerinden en erken 18 yil gecmis bir yaziyi dayanak alma bence.Kızlar bebeğime uyku eğitimi verecektim ama bu yazıyı okuduktan sonra vazgeçtim her an yanında olayım büyyünce zaten kendisi uyumayı öğrenecek
http://m.milliyet.com.tr/-uyku-egitimi-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/
Ama tabi anne sütü emen bebekler için geçerli