2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hadi bi gayret. Ben şimdilik akşam 8 den sonra hiçbişey yememekle başladım gibi. O çok iyi bişey. Umarım devam ettirebilirim. Napıyoruz şimdi?
Baslayalim kesinlikle. Senin de gobek cok kalmis , korse tak , yarim dunya gibisin ,olsun verirsin , kocana dikkat et vs. Laflari yedi bitirdi beni en onemlisi eski kiyafetlerim olsun istiyorum. Ama okudugum kadariyla emzirenler ayda iki koladan fazla vermemeli yaziyor nette

memurmusun bilmiyorum ama özel sektör için söyledim ben doğum öncesinde çalışıyorduysan eğerki öncesinde belli bir sigortalı olma şartıyla başvuru yapabiliyorsun.Günde 4 saat çalışma saatlerini kendin belirleyebiliyorsun.

Bizde yan etki yaptı doktorunuza sormanızı öneririm. Ben doktora sormadan sağlık ocağının lafıyla başlamıştım. Hemen kestik. Altı aylık olunca tahlil yapıp gerekli olurda başlatacağız
aaaa bunu söylediğin iyi oldu yarın kontrole götüreceğim doktoruna sorayım en iyisi

Verirse ne olurmuş:) Valla beni bi hastalık vurdu 2 günde 2 kilo verdim:/

Kızlar yarım gün çalışma olayı nasıl oluyor bilenler bildirebilir mi
Ne iş yapıyorsu .ona göre değişir memurlar için süt izni diye bişey var bide ekstradan doğum izni bitince 2ay yarım çalışıp tam maaş alabiliyorsun.sut iznini ister sabah ister akşam istersen tam gununu boş yaoabiliyapabi

Kizlar benim koca gobekli güdük oglum dönemiyor ( allah biliyor ya bir sure daha dönmesini hic istemiyorum) simdi iki cocukla ugrasanlar daha iyi anlar beni, bencillik mi ediyorum ben acaba? Yani dönmeyi ogretecek egzersizleri de eklemeli miyim?

Yok canım yapıyor bunları. Ama ben diyince. Bende sanırım yeniden lohusalık lafasına girdim. Kendi düşünsün istedim. Dediğim gibi bebekten değil kendi rahatından salonda uyuyor. Dün biraz patladım. Bebekle ilgilendi baya ben duş vs aldım ettim. Gecede baktım odaya gelmiş.

Hadi bi gayret. Ben şimdilik akşam 8 den sonra hiçbişey yememekle başladım gibi. O çok iyi bişey. Umarım devam ettirebilirim. Napıyoruz şimdi?
Ben de bayramda midemin sindirebilecegi ne bulduysam yedim ama düğün falan vardi çok stresli gecti dün tartildim 70 den 69 a düşmüşum. Ben de bundan sonra hep doymadan kalkmaya karar verdim.

Sen hassas davrandıkça onlar yan gelir yatar
Uyut de oyna de oyala de sofrayı kaldır de söylemedikçe yapmazlar ayrıca esine hassas davranmak zorunda değilsin uykusu açılmasın vs diye o sana hassas davranmak zorunda

Aynen öyle kuzum daha yok ama

Sabah eşim gitti sıra almaya aşırı derece de kalabalık dedi. Dün akşam döküntüler kayboldu. Bi arkadaş götürmüş döküntüler olduğunda gelirseniz daha iyi olur demişler. Zaten hafif seyrettiği için eşim o kan ve deri testini boş yere yaptırmam diyordu. Sabahta öyle kalabalık görünce buraya gelirse hastalık kapar kesin dedi. Çocuk hastanesinde var bitek çünkü. Bende o zaman döküntü yeniden çıkarsa gideriz dedim. Korktum o kalabalığa sokmaya hepsi çocuk hastalığı zaten Allah korusun aşıları tam değil rota virüsü falan kapar diye.

2. Ay aşısında almıştım carpol u o yüzden vermedim yarın bi doktora götürcem bakalım ne dicek. Jeller varmış diş için bi fikri olan var mı sonuçta yutacak

Kuzum onlar hiç iyi değil ya. Kimyasal sonuçta ve amaçları soğukluk vermek. Sen diş kaşıyıcıyı buzluğa koy 5 dk falan sopuk olunca sür dişlerine rahatlatsın. Bide bi yerde anne sütünü sağıp dondurun buz kalıplarında dişlerine hafif hafif sürün çok iyi geliyor diye okudum. Bende o dönem onu yapıcam.

Benimki de tam dönemiyor 4ay 10 günlük. Sadece yan yatarken dönebiliyor o da yarım dönme zaten. İşin ilginci hiç dönmeye çabası yok. Mesela yüz üstü yatarken çabalamak hoşuna gidiyor asla sırt üstüne geri dönmeye çalışmıyor. Kaldırıyor boynu kendini ittirmeye çalışıyor ileri dogru ama popoyu taşıyamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…