- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.181
hay maşallah yaw. benim eşim oğlumda ayrı yattı. ben kovdum çünkü. çok çektirdi it oğlu it :) migreni var, uyku düzeni bozulunca falan hastanelik oluyor. ertesi günü başı ağrıyacak korkusuna mı artık çok söyleniyordu. şimdi iki senedir mecburi ayrıldık. ayrı şehirlerdeyiz. geçen oğlum ilk defa kendi yatağında kendi kendine uyudu. merveyi de onun odasında beşiğe yatırdım. eşimle başbaşa kaldık. en son nezaman beraber yatmıştık diye düşündük hatırlayamadık :) bi sarılıyoruz bi dönüyoruz bi laf atıyoruz derken dalamadık. eşim ben salona mı gitsem dedi. git aşkım dedim. gitti rahatça döndüm yatakta.çok deli yatıyorum çünkü. gazımı da çıkardım, karnım şişmiş. :) bayramda köyde mecburen hepimiz aynı oda da uyuduk. eşim sabah kalktı sen 5 senedir böyle mi yaşıyordun, nasıl hayattasın sen demirden mi yapıldın diyor.Gecmis bayraminiz mubarek olsun kizlar.
Gecmisi okudum bitirdim kizlar neden eslwrinizle ayri yatiyorsunuz biz dogdugundan beri ayni yatiyoruz ustelik 2. Bebis kizim odasinda yatiyor bebis yanimizda besikte.o sizin oldugu gibi babalrinda bebisleri tamam emziremiyorlar ama diger sodrumluluklari alabilirler.ve sizinde dinlenmeye ihtiyaciniz var bu kadar yorulmaya hirpalanmaya degmez heleki mutfak yatak odasi arasinda gunum geciyo diyen arkadaslara uzuluyorum bebisler buyudu alin disari cikin hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin biz 5 gunluk ciktik disari halada iceri girmiyoruz kuaforumede gidiyorum bir kafeyede piknigede rahatca gidebiliyorum bebisli hayata al8sin subatin guzel anneleri
Oldu bacım. Grup açıldı ama sanırım başlamaya cesaret edemedik.Kizlar gunaydin , gecmisi okuyamadim . Umarim herkes iyidir . BiZ memleketten evimize donduk . Simdi size sorum su : zayiflama ile ilgili grup filan bisey oldu mu
1 haftalık ise gercekten kendi kendine cisini yapamaz. Islak pamumla 2 3 saatte 1 makatini uyarman lazim. Aksi halde olumcul olur.Sulandirilmis sut onu anca geceden sabaha acil durumda idare eder. Petshoplarda veterinerlerde anne sutu tozu var ondan alip biberonla vermen lazim. Asi suan olmaz 2 aylikken basliyor asilar. Ozel veterinerler var. Bazi yerlerde belediyelerin veterinerleride ilgileniyor ama ogrenmen lazim arayip.nemesis stay strong26 @gsm_lee adını etiketleyemediğim kızlar. işim düştü soru soruyorum şimdi dün sağdığım sütü ve makineyi iş yerinde unuttuğum için bugün merveyi emzirmeye eve gittim. bahçede ciyak ciyak miyavlayan yavru kedi vardı. henüz 1 haftalık sanırım. anesi yok. komşunun arabasına sıkışmış itfaiye kurtarmış. bayağı korkmuşki zavallım zangır zangır titriyordu. biliyorsunuz bende evde düşünüyordum ama vazgeçmiştim. iyi bakamam, bağlanırım, emanet edecek kimse yok, oğlum kötü davranırsa,dokunamazsam gibi sebeplerle riske atmayayım demiştim. eve götürdüm. sürekli saklanıp miyavlıyo garibim. sütü sulandırıp bi kaba koydum. ufak leğene kum doldurdum.ikisini lababonun altına koydum.
sorularım şunlar.
kendi gidip tuvaletini yapmayı akıl eder mi?
sütün kokusunu alıp içer dimi. benim kaba kafasını tutmama gerek yok dimi
aşısı ilacı vs neler.
veterinere götürmelimiyim hemen
devlette veteriner varmı yoksa hepsi özel muayenehane mi :)
beşinci çocuğu da edinmiş bulunmaktayım. hayırlı uğurlu olsun.
Köyü biliyorum da okulu nerde bilmiyorum... görüşmek isterdimEvimize yakin olanlardan vazgeçtim canım. Hatiplar i bilir misin orda benim ilkokul öğretmenim müdür. Oraya gittim bugün konustuk. Çocuğu evde birakcam durmadigi aciktigi ağladığı zaman gidicem. Kolaylık sağlayacak bana biraz. Babam akıl etti bana da mantıklı geldi 10 dakika sürmüyor bizim evden arabayla.
YapamiyoruuuğğğmmmOldu bacım. Grup açıldı ama sanırım başlamaya cesaret edemedik.Birdilimkek bırak o elindeki dondurmayı
Sagol kuzum salya sümük bütün aile pislik bir haldeyizÇok geçmiş olsun canım benim, acil şifalar diliyorum...
Canım 1 aylık olana kadar biberonla beslemen gerekir yoksa ölür yavrucuknemesis stay strong26 @gsm_lee adını etiketleyemediğim kızlar. işim düştü soru soruyorum şimdi dün sağdığım sütü ve makineyi iş yerinde unuttuğum için bugün merveyi emzirmeye eve gittim. bahçede ciyak ciyak miyavlayan yavru kedi vardı. henüz 1 haftalık sanırım. anesi yok. komşunun arabasına sıkışmış itfaiye kurtarmış. bayağı korkmuşki zavallım zangır zangır titriyordu. biliyorsunuz bende evde düşünüyordum ama vazgeçmiştim. iyi bakamam, bağlanırım, emanet edecek kimse yok, oğlum kötü davranırsa,dokunamazsam gibi sebeplerle riske atmayayım demiştim. eve götürdüm. sürekli saklanıp miyavlıyo garibim. sütü sulandırıp bi kaba koydum. ufak leğene kum doldurdum.ikisini lababonun altına koydum.
sorularım şunlar.
kendi gidip tuvaletini yapmayı akıl eder mi?
sütün kokusunu alıp içer dimi. benim kaba kafasını tutmama gerek yok dimi
aşısı ilacı vs neler.
veterinere götürmelimiyim hemen
devlette veteriner varmı yoksa hepsi özel muayenehane mi :)
beşinci çocuğu da edinmiş bulunmaktayım. hayırlı uğurlu olsun.
Hadi bi gayret. Ben şimdilik akşam 8 den sonra hiçbişey yememekle başladım gibi. O çok iyi bişey. Umarım devam ettirebilirim. Napıyoruz şimdi?Yapamiyoruuuğğğmmmbayramda dondurmalar baklavalar kutularında mi kalaydı
Afiyet olsun bacım. Mazi der geçeriz, :)Yapamiyoruuuğğğmmmbayramda dondurmalar baklavalar kutularında mi kalaydı
Ya aaa bu çok tatlı. Önceden kedim vardı, onu hatırlattı :/ maşallah kediciğeAha zilli
Göndereydin ya bizeYapamiyoruuuğğğmmmbayramda dondurmalar baklavalar kutularında mi kalaydı
Keşke benim de yakın olsa, avrupa yakasına geçiyorum. 1saat sürer eve gitmem. Şimdi servisteyim ama göğüslerim sızlıyor boğazıma yumru oturdu. Herkes gidiyor işe filan diyorum ama böğürerek ağlayasım var, şoförle sohbet ediyorum düşünmemeye çalışıyorum.
İşyerinde buzluk var da boş mudur onu bilmiyorum. Bugün bi öğreneyim, tek seferde getirmek mantıklı her gün taşımaktansa.
Canım önceden çalıştıysan derken nasıl yani. Bende yeni başladım işe, yarım gün hakkım varsa direk kullanırım. Sabah gider 12de çıkar gelirim.
Bebekli hayatta bizde baya yardırıyoruz :) yürüyüşe, gezmeye bi yerlere, avmlere gidiyoruz hep. Alıştı zaten, ana kucağına koyup kapının yanına getiryorum ağlıyorsa da dışarı çıkacağını anlayıp susuyor.
Canım baya sıcaktı bayramda. Bende elbise filan giydirdim. Ondan olmamıştır. Zaten bu havada uzun kollu giydirirsen de isilik olur yavrucak.
cnm yarim gun hakki var, ama biraz borclar da var. bir de isyeri de pek sicak bakmaz zaten verim alinmiyor falan diye, erken cikiyorum diye bile zaten ters ters bakıyor patronCmm yarım gun yokmu sizde??
Benim bebe dalmaya yakin meme vermezsem az uyuyo onu kesfettim. Bide ellerine saldiriyor vicdan yapiyorum. Bide eger emipde uyumadiysa vay halime mumkun degil uyutmak pis pisla. Geceleri baEn kendi daliyor eger uyandiysa ama cok nadir oda
Bizim bakilmisti ve doktor 4. Ayda basla dedi. 4. Ay en dusuk oldugu zamn dedi denir icin
Köyü biliyorum da okulu nerde bilmiyorum... görüşmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?