• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Psikolojin bozulmasın ben ilk zamanlar çok yaşadım bunu
Gündüz uykusunu güzel uyuyan bebekler gece de uyurmuş
Bizimki gündüz odasında yatarken iş yapamazdım ağlarsa duymam diye kapısı açık olurdu haliyle ses de gidiyo ben de telsiz aldım Gündüzleri odasının kapısını çekiyorum ona ses gitmiyo işimi gücümü hallediyorum
Akşam da eşimle filmimizi rahat rahat izleyebiliyoruz yok sessiz ol yok sesini kıs stresim bitti kapısını çekiyorum mışıl mışıl uyyo canım siz de mi alsanız Telsiz
Telsiz nerden ne model hangi model almıştınız?

@-kedilivebebekli- canim anladigim kadarinilr beslenme ve bebis arasinda bir alaka oldugunu dusunmuyorsun ama bence bir sure baharat kafein vs tuketmeden dene bebiste durum ne olacak. Kafein efsunu delirtiyor cunku. Belkide senin bebis baharattir acidir kafeindir tukettiginde rahatsiz oluyordur.

Kuzum temeli alerjiden zaten onun farkındayım. Ama doktorum kesmeden devam et ki vücudu alışsın dedi. Hafif syrettiği için. Ama böyle olmayacak yarın alerji bölümüne gidicez.

İ
Ya evet memede uyduğu için uykusunu memedeyken alıyo zaten bizim de memede uyyo canım ama çekince biraz daha uyyo çok şükür düzene girer inşallah sen kendini harap etme illaki düzelcek

İnşallah kuzum inşallah yoksa ben psikolojik olarak çöktüm

Selam kızlar geçmiş bayraminizi kutlarim
Düğün zımbırtılarıyla uğraşırken ailecek hasta olduk. Babamiz igne ile ayakta duruyor biz de birazdan hastaneye gidecez.
Çok geçmiş olsun canım. Benim de bayramım hastalıkla geçti yeni yeni kendime geliyorum. Sizin neyiniz var

Kızlar bunlar da parabensiz demir destekleriymiş. Bize sidefer i tavsiye etmişti dr umuz daha başlamadık ama size de fikir olsun
Screenshot_20180618-134005.png

Çok geçmiş olsun canım. Benim de bayramım hastalıkla geçti yeni yeni kendime geliyorum. Sizin neyiniz var
Sagol kuzum sana da geçmiş olsun. Bizim görümcemin düğünü vardı çok stresli gecti. Kv ile kp sayesinde rezil bir düğün yaşadık. Çok fazla araba yolculugu yaptik malum havalar da sıcak. Klima aç cam aç derken üçümüz de hasta olduk

Beklenti_delisi Beklenti_delisi hangi okulda seminerdesin canım

Evimize yakin olanlardan vazgeçtim canım. Hatiplar i bilir misin orda benim ilkokul öğretmenim müdür. Oraya gittim bugün konustuk. Çocuğu evde birakcam durmadigi aciktigi ağladığı zaman gidicem. Kolaylık sağlayacak bana biraz. Babam akıl etti bana da mantıklı geldi 10 dakika sürmüyor bizim evden arabayla.

Eşime mesajda saydırdım kızlar en sonunda :işsiz: 4 ay oldu bebek doğalı. 4 aydır salonda yatıyor. Yok bacağım ağrıyor bu akşam yarın gelirim yok uyuya kaldım yok dalamıuorum, yok oda sıcak , en son elinde egzama oluştu dr kortizonlu kremle losyon verdi. Aşırı vıcık bi hal oluyor elleri. Krem tüpü bitene kadar ayrı yat yatağa bulaşmasın bebeği koyuyoruz dedik.
Krem bitti dün gece tv izlerken geleceksin demi dedim. Evet uykum yok filme bakıyorum dedi ki yalan. Bi gittim dönmüş uyumuş. Akşam bebeği sevmekten başka bi işe yaradığı yok. Sanki bi o yoğun çalışıyor anasını satıyım sanki bi tek o. Şimdi de mesaj da saydırdım. Telefon etti başka bişey için kapatırken bide bişey diycem dedi bende söyle dedim neyse akşam konuşuruz dedi bende şak kapadım.
Cidden artık ben delirdim sanırım farkında değil.
Bu akşam iyi kavga ederiz biz ben kendimde sakin olacak modu görmüyorum çünkü şuan resmen ondan nefret ediyorum hemde öyle böyle değil

Eşime mesajda saydırdım kızlar en sonunda :işsiz: 4 ay oldu bebek doğalı. 4 aydır salonda yatıyor. Yok bacağım ağrıyor bu akşam yarın gelirim yok uyuya kaldım yok dalamıuorum, yok oda sıcak , en son elinde egzama oluştu dr kortizonlu kremle losyon verdi. Aşırı vıcık bi hal oluyor elleri. Krem tüpü bitene kadar ayrı yat yatağa bulaşmasın bebeği koyuyoruz dedik.
Krem bitti dün gece tv izlerken geleceksin demi dedim. Evet uykum yok filme bakıyorum dedi ki yalan. Bi gittim dönmüş uyumuş. Akşam bebeği sevmekten başka bi işe yaradığı yok. Sanki bi o yoğun çalışıyor anasını satıyım sanki bi tek o. Şimdi de mesaj da saydırdım. Telefon etti başka bişey için kapatırken bide bişey diycem dedi bende söyle dedim neyse akşam konuşuruz dedi bende şak kapadım.
Cidden artık ben delirdim sanırım farkında değil.
Bu akşam iyi kavga ederiz biz ben kendimde sakin olacak modu görmüyorum çünkü şuan resmen ondan nefret ediyorum hemde öyle böyle değil
Bak bizde iki çocuk var ben ikisiyle aynı odada uyuyorum kocam çocuk odasında tek yatıyor,ben beklentimi minimumda tutuyorum,İyi mi yapıyorum bilmiyorum ama en azından gergin değilim böyle,ikisini de kendimi hazır hissettiğimde doğurdum Allahtan,onun için gücüme gitmiyor sorumluluklarını üstlenmek,bu Zaman'larını çok özlicem ilerde.sen de salla gitsin sanki gelip de çocuğu mu emzirecek bir de horlayıp ekstra rahatsızlık vermesin:KK67:

Demir için tavsiye veren anneler teşekkür ettim hepinize:KK36:yalnız bir sorum daha var bizim d vitamininiz acd bununla kullanılmayan Demir ilacı var mı söyledikleriniz arasında?mesela multitabsta ayrıca d vitaminine gerek yok diye biliyorum.

Bu arada sorumu yanlış sorduğumu farkettim D vitamini değil demir ilacı soracaktım:kızgın: d vitamininiz acd,bununla birlikte kullanılabilen Demir ilacı tavsiyelerinizi istiyorum

Back