2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Unibaby kullanıyorum canım

Pişik lerin çoğu ıslak mendilden kaynaklanıyor da onun için sordum. D. Bakır zaten çok sıcak brnde sürekli bez değiştiriyorum dolmasını falan beklemiyorum. Kakayıda hemen o saniyede alıyorum. Ve her alt açmada 1-2 dk açıp üflüyorum havalandırıyorum. Pişiğe de mustela bize çok iyi hafif kızarsa sürüyorum hemen geçiyor. Ama desitin en etkilisi. İnşallah hemen geçer pişiğiniz.

Çok sağolun bez olarak da prima premium kullanıyodum ama markette bulamayınca prima aktif aldım o da yumuşak baya iyi gibime geldi

Pisik icin tavsiyem hic islak mendil kullanmayin.kucuk bir sise su cantamda var devamli.altini devamli suyla temizlerim.ve iyice kurularim.kremsiz bez kapatmam.cok sukur pisik olmadi.
Dis cikarma ek gida yaza denk geliyo yavrularin.bu donemde de pisik oluyolar.dikkat etmek lazim

Moralim cok bozuk.edize 1aydir uykulu halde mama icirebiliyodum.simdi ictigi mama miktarini o kadar azaltti ki.zaten huysuz aglayan bir cocuktu.bu 4gundur zirveye ulasti resmen.gazlar bitti rahatliyacaz derken...umarim hasta degildir.yarin dra goturecem

Kuzum alerji için gittiniz mi hiç. Meme veya mama reddi altında genelde o yatıyor
Vücut sindiremedikçe bebek istemiyor rahatsız ettiği için

Bende Çanakkale deyim burda da nem felaket. Gökçe Ada da çok terliyor. Gece yatarken altına müslin seriyorum. Emmek için uyandığında ıslanmışsa başka bir müslinle değişiyorum. Bu arada da diğerini kurumaya bırakıyorum. Emzirme yastığının üstüne de müslin seriyorum terini çeksin diye. Cunku
Aydınlık güneş doğar doğmaz odanın içinde stor var ama perde dikeceğim bakalım ne olacak gece lambası ilk zamanlar vardı
Koridordan ışık girmesin diye de tüm odaların kapısını kapatıyoruz. Koyu gri hatta mora benzeyen güneşlik diktirdik. Gündüz de perdeler kapalı uyutuyorum

Ben bi yerde okumuştum biz sürekli bişiler yemiyoruz ya iyi değilmiş sütün tadı standar oluyomuş bebekler ek godaya gecerken çok zorlanıyomuş abartmayarak yemek lazımmış ben resmen 3.5 aydır baharatlı hiç bişi yemedim hep tatlı yedim sütüm aşırı şekerli yapış yapış ama artık başladım baharat kullanmaya alışsın diye. Bi de arada kaçamak cay bardağıyla kola içiyorum 3 kere felan içtim sorun olmadı sanki

Bizimki 10 da anca deliksiz uykusuna başlıyo canım

Bizim 12-1 arası. Öncesinde ne yaparsam yapayım deliksiz uykuya geçmiyor. Psikolojik olarak artık hiç iyi değilim. Ne bir düzenim var ne kaliteli zamanım. Eşimin yoğun çalışmasından dolayı bana gram hayrı yok. Gündüz uykusu 30 dk falan sürüyor oda yemin ediyorum karıncanın ayak sesine uyanıyor öyle hafif. Yatak odasıyla mutfak arası uzun koridor var. Onun odasının kapıyı kapamama rağmen ordaki bulaşık sesine uyanıyor.
Yemin ediyorum sana tam 8 gün duş alamadım. O 12 de uykuya dalmış olduğunda eşim uyumuş oluyor. Bu defa duştayken uyanırsa ağlarsa diye giremiyorum. Gündüz zaten imkansız. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimin bana hiç yardımcı olmayışı yatıyor bunların altında. Ve benim cinnet geçirmeme çok az kaldı.

Ben şuana kadar hiç bişeyi kesmedim. Yeme alışkanlıklarımı da değiştirmedim. Avm ye gittiğimizde burger yemeden eve gelmeö. Yanında kola içiyorum. Arada bir evde de içtiğim oldu. Acı baharatlı tuzlu tatlı hiç farketmeden. Kahve zaten seven biri değilim ama bazen ayılmak için sabahları filtre kahve içiyorum. Yada bi arkadaş vs oturması olursa. Çünkü gıdaların sütten bebeğe geçtiğine inanan biri değilim. Şekerin yapısı yapışkandır. O öideye indiğinde asitle moleküllerine ayrılır süte geçerse molekül yapıda geçer Yani tatlı bişey yediğinde sütü yapış yapış bi hale gtirmesi mantıken imkansız ki bu konuda bilimsel bi kanıt bildiğim kadarıyla yok.
Yani yediklerimizin kana karışan molekül yapısı sütte var olur. Normal yapısı değil.

Ben tadı değişcek diye kestim süt ürünü zaten yemiyorum çok gazlıyız diye herseyi eledim arada burger kaçamağı bende yapıyorum ama artık depom tükendi bütün dişlerim aşırı hassas az soğuk su bile içemiyorum dondurma felan asla. Yediğim hiç bişeyden zevk alamıyorum çok zordayım. Ama artık bende bırakıyorum diyeti yoksa ben çökücem bi işe yaramıcak sütün tadı da değişirse değişsin saldım gittiA

emzike karsiydim ama kurtarici oldu. uykulari daha agir oluyor emzikle uyuyunca, tavsiye ederim
bir de durmazsa bazen onunla duşa giriyorum ben. yani anakucagina koyuyorum banyoda beni izliyor

emzike karsiydim ama kurtarici oldu. uykulari daha agir oluyor emzikle uyuyunca, tavsiye ederim
bir de durmazsa bazen onunla duşa giriyorum ben. yani anakucagina koyuyorum banyoda beni izliyor

Emzik kullanıyorum kuzum. Uyku aracı olarak. Bana mı demiyor. Bugün artık öyle yapıcam bende napayım

O zaman aci sutu etkilemezse cigkofte yiyebilirmiyim. Cok seviyorum ama bebege zarari olur diye yemiyorum. Yesem mi
Valla ben dun dürüm yedim akşam 12 saat oldu emdi de bi huzursuzluk yok ama her bebekte ayni mıdır bilmem bide aci da yedim baya bikac gündür biraz huysuzlandi sonra normale döndü.

Canim emzirdikten sonra yada besledikten sonra omzuna al gaz cikarir gibi sirtina hafif vurup sallan saga sola yada nasil istersen ayaginda salla bunları yaparken youtube dan acil kolik bebek diye bisey var hizli sakinleştiren sesler onda benim kızım hem susuyo hem uyuyo bi dene sen de..

Mantikli bende aynısını wc ye girerken yada mutfakta yemek yaparken yapıyorum gercekten iyi oluyor ağlaamıyor da yaninda olduğum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…