2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sanki bizim evdeymişsin gibi herşey ayni gündüz uykularımız hiç yok nerdeyse eşim de sürekli ya işte ya kahvede duş almayı geçtim tuvalete bile zor gidiyorum hatta bazen gitmiyorum saatlerc.. ev işleri yemek herşeyi bıraktım artık.. gece 11 12 gibi yatiyo ama ben de bitmiş oluyorum o zamana kadar

Psikolojin bozulmasın ben ilk zamanlar çok yaşadım bunu
Gündüz uykusunu güzel uyuyan bebekler gece de uyurmuş
Bizimki gündüz odasında yatarken iş yapamazdım ağlarsa duymam diye kapısı açık olurdu haliyle ses de gidiyo ben de telsiz aldım Gündüzleri odasının kapısını çekiyorum ona ses gitmiyo işimi gücümü hallediyorum
Akşam da eşimle filmimizi rahat rahat izleyebiliyoruz yok sessiz ol yok sesini kıs stresim bitti kapısını çekiyorum mışıl mışıl uyyo canım siz de mi alsanız Telsiz

Düzene oturmadı normalde uyuması saat 10 gibi 9 da bile uyuduğu oluyor erken uyumak istediğinde de uyutmuyorum 9 u bekliyorum
Uykusu gelince uyut canım sen yorulsun az daha uykusu gelsin dedikçe o uykuya geçmekte zorlanacak yorulunca hiç uyyamıyolar
2 saat uyanık kalınca zorla da olsa uyutuyorum
Bebeklerin sütten sonra en çok uyku ihtiyacı oluyor

Süt nası yapış yapış oluyo canım ya o son sütün kıvamlı olduğundan olmasın yağlı kısmı ya
Yani turşu filan yiyince ekşi olması lazım sütün tadı şekli değişmez ki yediğimiz şeye göre

Rutini vardı akşam 8 de yarım saat uyuyordu gereksiz bir saatte uyuyordu bende o saatte uyumasını istemiyorum gece uykusuna geçemiyordu önceden 11 buçuğa doğru uyurdu o zaman en az 6 saat uyurdu o günleri dört gözle arar oldum geç uyumasın diye uykusunu erkene çektim

Zaten bu keratalar kendi düzenlerini kendileri kuruyorlar kendimizi düşünerek uyku saatlerinde değişiklik yapınca burnumuzdan getiriyorlar
Dün şehir dışından arkadaşım geldi 1 senedir görmüyordum uyusun diye yalvardım 1 gr uyumadı onları yolcu ettim uyudu kerata parmağında oynatıyo resmen

Sutun tadi yedigimiz ictigimiz seylere gore degisiyor. Ozellikle dereotu. Hatta bunu bayramin 1.gunu test ettim onayladim. Bana dogundan sonra tere dereotu vs yeme demisti emzrme kocu hic yememistim. Zaten sevmemde hic. Bayramin 1.gunu halam dereotlu kabak salataso yapmis. Cokta guzeldi.baya yedim. Ertesi gun sagdigumda sutumun rengi cook koyu sari idi. Nerdeyse kahve rengi olacakmis o derece. Ve 2. Gun efsun cok mizmizlandi hep. Emmek istemedi. Tadina baktim yine tatli su gibiydi ama demek ki basit degisiklikleri biz anlamiyoruz. Kokusuda bana degisik gelmisti o gun sagdigimda.

Birde kolaya dikkat kizlar. Icecekler daha cabuk kana karisiyor. 2 saatte gecmis oluyor. Kola karbondioksit seker ve kafein iceriyor bol miktarda. Bebislere iyi degil.
Baharati filan bende cok tuketiyorum. Hatta kori filan bolca yiyorum. Cok bi değişiklik yapmadi bizde. Buraz bebege bagli bu isler. Kimisi fasulye yiyemiyor kimisi nohut. Bizde sorun mercimek ve kafein sadece mesela.

Yapıyoruz kuzum. 12den önce hiç ni türlü derin uykuya geçmiyor. İnan sıkıştım kaldım. Bi sebebi olmalı diyorum ama bulamıyorum. Gaz bitmedi bi türlü ona bağlıyorum. Çünkü tam uyumadan gaz çıkarıyor yine alttan

Aynen öyle. İnsan o saatte bitmiş oluyor ne iş ne başka bişey düşünmeden uyuyakalıyor zaten. Başka türlü ertesi gün çıkmıyor

Düşünmedim değil ama bizim nasıl emiyor uyuyor. Bu arada 45 dk falan memede yani öyle 5 dk değil. Memede uyumak istiyor. Ben yatırıyorum. Odadan çıkıp salona gidip oturuyorum uyudu diyorum daha oturduğum yer ısınmadan uyanıyor. Daha hiç ses falan olmadan.

Benim bebe de kafeine çok hassas. Her bebek etkilenmiyo yenilip içilenden ama bazı bebeler daha hassas oluyor. Bebeklerinde Uyku sorunu olan kızlar kafeini tamamen kesin bi de öyle bakın bakalım bi değişiklik olacak mı

Benimki genelde 11 gibi geçiyor gece uykusuna sabah 7 8 civarı da tamamen uyanıyor. Kazara 9 a kaldığı da oldu bi kaç kere. Onda ne oldu dersiniz:) tabiki ben uyuyamadım alışkın olmayınca:)))

Benim bebe de kafeine çok hassas. Her bebek etkilenmiyo yenilip içilenden ama bazı bebeler daha hassas oluyor. Bebeklerinde Uyku sorunu olan kızlar kafeini tamamen kesin bi de öyle bakın bakalım bi değişiklik olacak mı
Sadece günde bir fincan türk kahvesi içiyorum kolayı asitli içecekleri hiç sevmem içemem de ayran maden suyu meyve suyu çay bitki çayı içiyorum sanki rezene geçen hafta gündüz uyku kalitesini artırdı ama bu hafta bir faldası olmadı

@-kedilivebebekli- canim anladigim kadarinilr beslenme ve bebis arasinda bir alaka oldugunu dusunmuyorsun ama bence bir sure baharat kafein vs tuketmeden dene bebiste durum ne olacak. Kafein efsunu delirtiyor cunku. Belkide senin bebis baharattir acidir kafeindir tukettiginde rahatsiz oluyordur.

Katılıyorum kesinlikle. Kahve hiç içmememe rağmen çayı fazla kaçırsam yada bitter çikolata yesem çıldırıyor uyuyamıyor resmen

Ya evet memede uyduğu için uykusunu memedeyken alıyo zaten bizim de memede uyyo canım ama çekince biraz daha uyyo çok şükür düzene girer inşallah sen kendini harap etme illaki düzelcek

Benim kızım gece popodan çok gaz çıkarıyor hem uyurken hem de emerken ama emdikten sonra bi türlü çıkaramıyor özellikle son günlerde perişan olduk. Gündüz bi sıkıntı yok gurk gurk gidiyo. Sanırım gaz damlasına en azından akşamları geri döneceğim

Kızlar kullandığınız d vitaminlerini yazar mısınız acil?devletin verdiğini oğlumda önermemişlerdi kullanmamıştım,ne kullandığımı da unuttum,sizin doktorlarınız ne önerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…