2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sagolasin kuzum keciboynuzu aklımda
Kız bizimki onu bayadir yapıyor imm ahh diyerek hem arkaya sürünüyor itiyor kendini hem ileriye
Lambada gibi popoyu da sallıyor topuk koyup popo kaldırmaya da çalışıyor gem düz hem yandan
Bu geri geri sürünmek mi oluyor simdi
Hatta geçen pusette koyup mutfağa getirdi eşim kemeri bağlamamis kendini ayaklarını koyarak bi artırdı surtunme hışırtı sese bi baktım ki ayaklar bele kadar sarkmış pusette bi itse kendini pat yerde o yüzden iki dk bile olsa kemer bağlıyorum evde artık
15 haziranda 4 aylik olucaz. Insan evham ediyor ister istemez
Kuzum ark bebegi 6 aya girdi oda mesela hala dönmüyor doktor döner demis
Sen uzanıp vuruyor diyorsun bizimkinde oda yok
Bizim ayaklar küvetli ayaklar dok hareketli ana eller kollar cok aktif degil

Kurtul da insanin gözü parayi görmüyor o an. Kolay çekilebilirse 150 tl civarı ameliyat gerekirse de 500-600 civari özelde. Benimkk ameliyatsiz cikti v
Cok şükür

Birdilimkek canim h&m bin erkekleri cok güzel Bursa da var mi bilmiyorum yoksa netten al
Gap da güzel ama cok tuzlu
Carters güzel Bursa’da yoksa sitesinde alabilirsin ve genelde trendyol koyuyor ucuz oluyor kendi sitesine göre
Kotona bakabilirsin yoksa yine trendyol :)

Hipokort mu kullaniyordunuz ? Arada bir sürdüm ben geçti şuanda boynunun altı bazen kulak arkasında oluyor orda niye oluyor anlamadım
Evet işe yariyor ama onu sürmeyi de pek istemiyorum cocuga zarar verir diye. Ama onsuz da gecmiyor malesef. Bakalim çözüm bulamazsak iyi bir cildiyeye gidecegiz sanirim kortizonsuz bi tedavi bulsak iyi olacak

Bu aralar internetten de baya seyler siparis ettim canim ama hepsinin bedeni ayni olmuyor 6-9 aylik aldim en fazla 1 ay giyebilir bazılarını. Secerek gorerek almak iyi de dedigin gibi her magaza yok olanlara da bakmaya zaman yok. Genelde ebebek ve hm bakıyorum. Ama ebebek de erkek bebeklere pek bisey çıkarmamış hayal kirikligina ugradim.

Bir de kızlar benim bir tanidigimin tanidiginin tanıdığı varmış lcw de bişey görevlisiymiş. benim tanidigimin tanidigina demiş, o da benim tanidigima demiş, o da bana dedi bu lcw kumaş kalitesine çok önem veriyormuş herhangi bir kanserojen maddenin ihmaline asla izin verilmiyor kumaslar testten geçip öyle işleniyormuş. Benim tabidigim ondan dolayi cocuklarini hep lcw den giydiriyor bana sen de ordan al dedi. Geçen aldim ben de bişeyler.

Ayyy Hadi bakalım hayırlısı inşallah canım

Evet işe yariyor ama onu sürmeyi de pek istemiyorum cocuga zarar verir diye. Ama onsuz da gecmiyor malesef. Bakalim çözüm bulamazsak iyi bir cildiyeye gidecegiz sanirim kortizonsuz bi tedavi bulsak iyi olacak
Eğer devamlı oluyorsa bunun nedenini araştırman gerek ! Bizim süt alarjisi belli oldu

Merve ipeğin yolundan ilerliyo desene. Sadece bakarak inceliyor. Eline almayı daha akıl edemedi zilli

Geçmiş olsun canım Gökçe simdi nasıl iyidir insallah
Selam cnm dün gündüz hiç uyumadi Gökçe tab bu bize akşama kabus olarak geri döndü saatlerce ağladı uyuyamadi yarım çay kaşığı calpol verdim Dr verebilirsin demişti onu içti daha kötü cirpinarak ağlamaya başladı çocuğa bişey yaptım herlade diye baya korktum sonra dayanamadı sızdı kaldi sabaha kadar uyumusuz hepimiz perişan olmuştuk ben de dayanamadım şimdi kalkti keyifli ama burun hala tıkalı hapsuruyor flaan öle inş daha iyi olur bugun

inşallah cnm. geçmiş gitmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…