- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.201
Sagolasin kuzum keciboynuzu aklımdaGeçmiş olsun canım çabucak toparlar bizde hafif gecirdik nezle bolca su iyi geliyo bide bizim azcık balgam hırıltımız vardı serum fizyolojide çok iyi geldi bize ek gıda baslamadıginiz icin diger iyi gelen seyi yazsamda kullanamıycaksınız ama aklında bulunsun keçi boynuzu özü ama bu eczanelerde satılan vitamin takviyeli olanlardan degil arifoğlu organik keçi boynuzu özü (bildiğin keçi boynuzu kokuyo) çok iyi geliyo nezleye hafif öksürüğe de ben kullandım
Kız bizimki onu bayadir yapıyor imm ahh diyerek hem arkaya sürünüyor itiyor kendini hem ileriyeKızlar merve artık ciddi ciddi geri geri gidiyor. Bir süredir poposunu sırtını oynatıp yan yan yer değiştiriyordu ama dün bezini zor taktım. Bacaklarını kıvırıp göbeğini kaldırıyor, sonra ayaklarından güç alıp sırtını ileri ittiriyor. Kızdım bak fa-cede olsa video koyardım
Kuzum ark bebegi 6 aya girdi oda mesela hala dönmüyor doktor döner demis15 haziranda 4 aylik olucaz. Insan evham ediyor ister istemez
Kurtul da insanin gözü parayi görmüyor o an. Kolay çekilebilirse 150 tl civarı ameliyat gerekirse de 500-600 civari özelde. Benimkk ameliyatsiz cikti vKesinlikle gitmem gerek önceden sagacagim sütü o zaman ya sağ üstteki çekildi ama bu sefer de alt taraftakiler vuruyo benim iltihabı boğaza da vuruyo iki bayram arası gideyim dicem ama çene cerrahisine çok gece tarih veriyor burda diş hastahanesi 1 yada 2 ay sonraya verir heralde ama kaçışı yok yani elbet olcak :)
Kaan merve eskiden kaan celildidemokratik darbe yaptim kaan merve oldu
Evet işe yariyor ama onu sürmeyi de pek istemiyorum cocuga zarar verir diye. Ama onsuz da gecmiyor malesef. Bakalim çözüm bulamazsak iyi bir cildiyeye gidecegiz sanirim kortizonsuz bi tedavi bulsak iyi olacakHipokort mu kullaniyordunuz ? Arada bir sürdüm ben geçti şuanda boynunun altı bazen kulak arkasında oluyor orda niye oluyor anlamadım
Bu aralar internetten de baya seyler siparis ettim canim ama hepsinin bedeni ayni olmuyor 6-9 aylik aldim en fazla 1 ay giyebilir bazılarını. Secerek gorerek almak iyi de dedigin gibi her magaza yok olanlara da bakmaya zaman yok. Genelde ebebek ve hm bakıyorum. Ama ebebek de erkek bebeklere pek bisey çıkarmamış hayal kirikligina ugradim.Birdilimkek canim h&m bin erkekleri cok güzel Bursa da var mi bilmiyorum yoksa netten al
Gap da güzel ama cok tuzlu
Carters güzel Bursa’da yoksa sitesinde alabilirsin ve genelde trendyol koyuyor ucuz oluyor kendi sitesine göre
Kotona bakabilirsin yoksa yine trendyol :)
Aynen bende öyle hele hamilelikte sürekli içimce insana tiksinti geliyo artıkBende az koyayim o zaman. Tatli manyagi ben içecekte tatli sevmiyorum :)
Yapar yapar acele yok. 6.aya kadar vakti var donmeler icin.
Ayyy Hadi bakalım hayırlısı inşallah canımHeyo heyo sesim geliyürmü. Eşimin naklini seçime kadar yapacak olmuşlar. Babam anneme olucak demiş. Pazar akşamı güzel haber dediğim buydu. Çok ihtimal veremiyordum dillensin istemiyordum sonra herkes soruyo olmadı demek ağrıma gidiyor hep. umut fakirin ekmeği işte gene de umut ediliyor. eşimden ne belge isteyen var ne onu arayan var. Sanırım bu da asparagas.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinAldim hakim yaka gömlekbende de kiz ben hamileyken kız bebek kiyafetlerine bakardim hala daha bakıyorum insallah bir de kizim olur ilerde :)
Eğer devamlı oluyorsa bunun nedenini araştırman gerek ! Bizim süt alarjisi belli olduEvet işe yariyor ama onu sürmeyi de pek istemiyorum cocuga zarar verir diye. Ama onsuz da gecmiyor malesef. Bakalim çözüm bulamazsak iyi bir cildiyeye gidecegiz sanirim kortizonsuz bi tedavi bulsak iyi olacak
Canım gelişimde keskin çizgiler yok bebeğinin güzel zamanlarını kendine zehir etme. Bir haftda bile ne kadar şey değişiyor biliyorsun. Sıkma canını15 haziranda 4 aylik olucaz. Insan evham ediyor ister istemez
Merve ipeğin yolundan ilerliyo desene. Sadece bakarak inceliyor. Eline almayı daha akıl edemedi zilliSagolasin kuzum keciboynuzu aklımda
Kız bizimki onu bayadir yapıyor imm ahh diyerek hem arkaya sürünüyor itiyor kendini hem ileriye
Lambada gibi popoyu da sallıyor topuk koyup popo kaldırmaya da çalışıyor gem düz hem yandan
Bu geri geri sürünmek mi oluyor simdi
Hatta geçen pusette koyup mutfağa getirdi eşim kemeri bağlamamis kendini ayaklarını koyarak bi artırdı surtunme hışırtı sese bi baktım ki ayaklar bele kadar sarkmış pusette bi itse kendini pat yerde o yüzden iki dk bile olsa kemer bağlıyorum evde artık
Kuzum ark bebegi 6 aya girdi oda mesela hala dönmüyor doktor döner demis
Sen uzanıp vuruyor diyorsun bizimkinde oda yok
Bizim ayaklar küvetli ayaklar dok hareketli ana eller kollar cok aktif degil
Selam cnm dün gündüz hiç uyumadi Gökçe tab bu bize akşama kabus olarak geri döndü saatlerce ağladı uyuyamadi yarım çay kaşığı calpol verdim Dr verebilirsin demişti onu içti daha kötü cirpinarak ağlamaya başladı çocuğa bişey yaptım herlade diye baya korktum sonra dayanamadı sızdı kaldi sabaha kadar uyumusuz hepimiz perişan olmuştuk ben de dayanamadım şimdi kalkti keyifli ama burun hala tıkalı hapsuruyor flaan öle inş daha iyi olur bugunGeçmiş olsun canım Gökçe simdi nasıl iyidir insallah
sanırım bayağı bir elektron yüklemişim evrene ki merveye bile zarar vermiş şerefsizlerEvrene negatif enerji gönderme bacim hep negatif enerjiden bunlar
ayyy sevindirik oldum kız stilim mi varmış benim. yiyin benim stilimi :)Kaan Merve kim la oldum bi an okuyunca yazış stilinden anladim
aynen minik kadınlarımız önde olmali :)
inşallah cnm. geçmiş gitmiş olsunSelam cnm dün gündüz hiç uyumadi Gökçe tab bu bize akşama kabus olarak geri döndü saatlerce ağladı uyuyamadi yarım çay kaşığı calpol verdim Dr verebilirsin demişti onu içti daha kötü cirpinarak ağlamaya başladı çocuğa bişey yaptım herlade diye baya korktum sonra dayanamadı sızdı kaldi sabaha kadar uyumusuz hepimiz perişan olmuştuk ben de dayanamadım şimdi kalkti keyifli ama burun hala tıkalı hapsuruyor flaan öle inş daha iyi olur bugun
sağol cnm. hayırlısı inşallah.Ayyy Hadi bakalım hayırlısı inşallah canım
Amin sağol bacicim..inşallah cnm. geçmiş gitmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?