2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Merve ipeğin yolundan ilerliyo desene. Sadece bakarak inceliyor. Eline almayı daha akıl edemedi zilli
bu arada ımm ahh nedir ayol
ben pusete koymuyorum artık. yere yatırıyorum mutfakta. benim yaptığım şeyleri izliyor. abi evde fıldır fıldır zaten. şaşkın şaşkın onu izliyor.
benim oğlan hiç öyle yapmazdı yaa. yüz üstü yatınca sıkıldığında kurbağılama emeklemeye çalışırdı. bu yüzüstü durmuyor. ağlıyor ellemeyince böyle stiller geliştirdi. sabah gide gide kalorifere kafasını dayamış ağlıyor daha gidemiyorum diye

Hm nin kalıplar genelde tutuyor ve nette indirim oliyor o yUDen ben netten alıyorum

Bununla geçmiş olsun kuzum carpol biraz olsun rahatlatmıştır
Ahahaha imm ahh diuor ittiri verouor kendini
Bizim ki de yüz üstünü sevmiyor halbuki ilk zamanlar yüz üstü yatmaya bayılırdı öyle koyardım yanındayken öyle çok daha deliksiz uyurdu simdi hem öyle yatmiyor istemiyor hemde durmuyor bile iki dk ancak duruyor hemen mizirdanip ağlama

Yine ben uzun kayıptan sonra geldim :) telefonu arada bir ig bakmak dışında kullanamıyorum valla. Sorum var size

Sophie diş kaşıyıcı alan yada alacak olan var mı

Ben alcam en kısa zamanda.
ca
Yine ben uzun kayıptan sonra geldim :) telefonu arada bir ig bakmak dışında kullanamıyorum valla. Sorum var size

Sophie diş kaşıyıcı alan yada alacak olan var mı
canım oğlumun doktoru öyle şeyler alma hiç eline havuç ver gevelesin turp salatalı gibi sebzeleri tutabileceği şekilde kes ver eline demişti.

Ipek yine çok mutlu

Canim geçmiş olsun önemli bişey değildir inşllah anne sütü alıyordu zaten o iyi gelir ona.acil şifalar dilerim

O Bend e de var canim ben demir hapı içiyorum dr a falan gitmedim gyno ferro sanol vermişti kadın dogumcum onu kullanıyorum bitince devam edicem çok kötü unutkanliklarim var benim hatta cüzdanı avm wc sinde unutmuştum.

Gecmis oosun canim Biz de grip atlatttk 1 aylikken dr bisey vermedi mutlaka burnunu açık tut dedi iyileşir inş bin önce

Eğer devamlı oluyorsa bunun nedenini araştırman gerek ! Bizim süt alarjisi belli oldu
Genelde izler tam kaybolmadan tekrar kızarıyor canim. Bebegin gazindan dolayi ilk aylar süt ürünleri tükenmedim ama şimdi her şey yiyordum belki süt ya da yumurtadirm insallah öyledir de baska bisey degildir ya bugünden itibaren yemicem bakalim bir fark olacak mı

Tamamdir deneyeyim :)

Len gacilarr bu lactamili madem hepiniz kullanıyordunuz ne diye soylemediniz
Ben aslında bi sorulmuştu söylemiştim. Süt takıntılı olduğum için bi ara lactamil,humana still , kimyonlu rezene, milk tea maltana hepsini aynı gün içmişlim var bi süre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…