- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #58.181
Maşallah kuzuya :)O zaman dünden bir kare :) Eki Görüntüle 2154032
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzuya :)O zaman dünden bir kare :) Eki Görüntüle 2154032
Bizim bebeklerimizin durumu için diyet çok gereksiz.. Özellikle dokunan birşey vardır yediğinde çocuk huzursuz olur tamam o yenmez ama onun dışında bizim bebeklerimiz diyetle değil ek gıdayla iyileşiyor.. Ek gıdayla ne kan kalıyor ne de mukus sadece 3-4 hafta sabretmek lazım.. Bebeğin yediği katı gıda arttıkça kaka düzeliyor..
Evrene negatif enerji gönderme bacim hep negatif enerjiden bunlarnemesis oda da sivrisinek var. Ya benim hislerimmi çok kuvvetli yoksa ben mi çağırıyorum anlamıyorum yaaa. O alet nerdeki bilmiyorum taşınırken herşey birbirine girdi
BenBu lactamilin anneler icin olan seyini kullanan varmi hanimablalar
Startı bekliyorum :)Ay ben dr varım valla ne olacaksa birlikte yapalım :)heycanlı olur hem
Bende öyle bişey olmadı canım bayadıe içiyorumLactamili bende denemek istiyorum kızlar ama kabız yaptığını okudum bi kaç yerde sizde de öyle bisey oldu mu.. benim doğumdan beri bağırsaklar düzelmedi halen kabizlik var
Cay olanini alfim bugun tadi idare ederbsut olanini bulamadim yarin alacagim. Tadi nasil ? Cok sekerli mi ? O malt icecekleri cok tatliydi icemedim bosa para vermeyeyim.
Bende ikiside var aklıma geldikçe içiyorum. Lactamil aynı vanilyalı puding gibi bide şekerli bazen çok ağır geliyo bide bir bardağa 3 yemek kalığı fazla geliyo ben Az koyuyorumCay olanini alfim bugun tadi idare ederbsut olanini bulamadim yarin alacagim. Tadi nasil ? Cok sekerli mi ? O malt icecekleri cok tatliydi icemedim bosa para vermeyeyim.
15 haziranda 4 aylik olucaz. Insan evham ediyor ister istemezHayır daha erken canım 4 ayı doldurup 4.5 aylık olunca anca oluyo bizde öle oldu geç oldugunu dusunmuyorum her bebek farklı zamana vırak kafana takma
Insallah canim bekliyorum bakalim. Daha donmeler de net degil bizde.Bacim nasil goz temasi icinde endiseleniyordun sonra hopp kuruverdi. Bunda da ayni olur. Hopp vurmaya baslar. Birde biraz bebislerin tercih meselesi bu. Mesela efsunu sirt ustu yatir donkeye ugrasiyor yuz ustu donuyor. Sonra isyaaann. Ayni sekilde yuz ustu yatir yine isyaannn. Yuz ustu yatmayi sevmiyor cocuk. Halbuki yuz ustu yatistan donmekte bir gelisim asamadi ama iii iihhh aslaaa yatmiyor yuz ustu.
Senin bebiste zamanla hepsini yapar merak etme.
Insallah canim, yapsin da ne zaman olursa beklemeye raziyim.kahveci34 canım sıkma canını. Nemessise katılıyorum. Tercih meselesi. Merve 4 aylık 4,5 olacak oda tutmuyor. Biraz dokunuyor vuruyor. Eline almıyor. Uzaktan bakmayı incelemeyi daha çok seviyor. Ama iki gündür tam anlamıyla sırt üstü ilerlemeye başladı. Dönme işini 2 hafta önce bir defa yaptı. Başkada yapmadı. Pazar günü ise hep döndü geri dönemeyince hep ağladı. Çünkü yüzüstü durmaktan oda nefret ediyor. Kaan ise illa dokunacak tutacak. Fıtrat işi biraz da. Biraz da akıl edememesi sakin yapılı olması üşenmesi etkiliyor.
Bizim arkadaş anlattı. Evlerine kızından 1-2 ay büyük bebek gelmiş. Kızı bir koltuktan diğerine tutunarak geçiyormuş. O gelen bebek onunla oyalanırken tutunmadan yanından geçmiş. Kızı şaşkın şaşkın bakmış. Ve o günün akşamı kızı destek almadan ilerlemeye yani tam anlamıyla yürümeye başlamış.
Bende az koyayim o zaman. Tatli manyagi ben içecekte tatli sevmiyorum :)Bende ikiside var aklıma geldikçe içiyorum. Lactamil aynı vanilyalı puding gibi bide şekerli bazen çok ağır geliyo bide bir bardağa 3 yemek kalığı fazla geliyo ben Az koyuyorum
Yapar yapar acele yok. 6.aya kadar vakti var donmeler icin.Insallah canim bekliyorum bakalim. Daha donmeler de net degil bizde.
Benim mi uzanma yok tutup ağza götürüyor yemeğe çalışıyor düşüyor elinden elden ele bir defa geçirdi sonra geçirdi mi hiç fark etmedim ama uzanıp çekme tutma yok ben veriyorum parmaklarını kapıyorum bazen öyle oliyor bazen de ben verince tutuyorKizlar bizimki hala oyuncaklara uzanmiyor, eline kendim tutturdugumda 2-3 dakika tutup birakiyor. Zaten hep tek el, iki eliyle ayni anda almiyor. Oyun matina koydugumda tepeden sallanan seylere vuruyor, heyecanlaniyor onlara dogru ama uzanayim tutayim yok. Hala boyle olan var mi yoksa en sona biz mi kaldik![]()
Kaan Merve kim la oldum bi an okuyunca yazış stilinden anladimCanım tamamen masum değil tabiki. Ama ben kar zarar hesabı yapıyorum çoğu zaman. Kaanda hiç sıkıntımız olmadı hala kullanırız. Her çocuk farklı. Benim oğlum öyle ısırıktan izden lekeden çok rahatsız olurdu. Efsun da rahatsız olacaktır diye düşünüyorum. Eğer onu kullanmayacaksan önleyici spreyler var. Ama bence onlar daha zararlı. Kafasına eline sıkamazsın. Yazın pişik olayı olabiliyor zaten. Tuzlu suya da girince spreyiydi ısırığıydı tuz biber olur. . Ben kullanmam spreyi. Heleki efsunun cildi alerjen. Ama işte astım olayını hiç düşünmedim açıkcası.
Artı denizlerimiz eskisi kadar temiz değil bisürü hastalık türedi suriyeli çocuklardan. Antalya sahiline giden her bebek çocuk el ayak ağız hastalığı buldu.Havuza kendim bile girmem.
Herkes kendi çocuğuna göre değerlendirecek. Kimi çocuğun umrunda olmaz ısırık.
Kaan merve eskiden kaan celildiKaan Merve kim la oldum bi an okuyunca yazış stilinden anladim![]()
Aldim hakim yaka gömlekYa zaraya baktık pazar günü erkek bebekler için okadar güzel gömlekler var ki hakim yaka spor desenli kıza almak istedim ama zaten kafa kel iyice erkek gibi olur dedim :) lcw ve zaraya bir bak derim.
Valla ben büyük bir mağazaya gittim çok begendim her şeyi fiyatlari da uygun cvilin bayaaEvet var orda guzel seyler de eşim begenmedi kendine bi tane şişme yelek aldıydı aynısından el kadar bebeye aradi orda bulamayınca da burda bişey yok dedi cıktı:)