2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende aranıza katılmak için bekliyorum. Bugün gebelik testi yaptım çizgi silik çıktı cuma günü adet günüm eğer olmazsam haftaya tekrar yapıcam testi. Umarım hamileyimdir :)
Silik çıktıysa hamilesin canım tebrik ederim kan versen de çıkar zaten hoş geldin aramıza :)

zamanimiz ayniymis : ) benimde midem yavas yavas basliyor bulanmaya sonumuz hayrolsun : )
Dün haşlanmış patates yedim ben çok iyi geldi , bugün de daha iyi gibiyim

Dün eşim bileklik almış eczaneden bulantı için
Sıktı takamadım
Eczacı hamileler için bulantı ilaçları da var demiş bi doktora sormak gerek

Dün haşlanmış patates yedim ben çok iyi geldi , bugün de daha iyi gibiyim

Dün eşim bileklik almış eczaneden bulantı için
Sıktı takamadım
Eczacı hamileler için bulantı ilaçları da var demiş bi doktora sormak gerek
Cnm çok sıkıntın olursa emedur ya da metpamid alabilirsin.benim de bugün hafif bulantım var.böyle midem kazınıyor sanki.canım hiç birşey yemek istemiyor.çok su içmem lazım.ama su da midemi bulandırıyor.:110:

Cnm çok sıkıntın olursa emedur ya da metpamid alabilirsin.benim de bugün hafif bulantım var.böyle midem kazınıyor sanki.canım hiç birşey yemek istemiyor.çok su içmem lazım.ama su da midemi bulandırıyor.:110:
Evet aynı durumdayım
Midem kazınıyo ama bişey yiyemiyodum iki gündür
Su içememek çok sıkıntı oldu bana da

Belki gaz olabilir yani tam neresi olduğunu tespit edemediysen çünkü bende sabahları özellikle karnımdan kasığa bele doğru bi ağrı geçişi oluyor wcden sonra geçiyor biyerlerine bastırıp durma POWERHACK POWERHACK :)normaldir bence
Hahaha haklısın kuzum yok geçti demek sabahları ögle oluyor belki gazdır idrar sıkışık oluncada ageıyor baya :)

Kızlar bende iştah hiç yok canım bişi yemek istemiyor su içiyorum kahvaltı etmedim göresim gelmiyor bılantımda yok ama:/

maşallah kızlar sağlıkla çoğalalım inşallah

1 çocuk annesıyım kızımın güzel bir kardeşi olacak inşallah ,

gün içinde neler yiyip içiyorsunuz

kaç kilo ile hamile kaldınız , fındık badem ceviz günde kaçtane yiyorsunuz , omega 3 hap almayı düşünen varmı ,

ne çok soru sordum demi :KK45:

X