- Konu Sahibi Homely_angel
Bende aranıza katılmak için bekliyorum. Bugün gebelik testi yaptım çizgi silik çıktı cuma günü adet günüm eğer olmazsam haftaya tekrar yapıcam testi. Umarım hamileyimdir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çıktıysa hamilesin canım tebrik ederim kan versen de çıkar zaten hoş geldin aramıza :)Bende aranıza katılmak için bekliyorum. Bugün gebelik testi yaptım çizgi silik çıktı cuma günü adet günüm eğer olmazsam haftaya tekrar yapıcam testi. Umarım hamileyimdir :)
İnşallah canım ben kan vermeden emin olamayacağım heralde garanticiyim biraz. Haftaya netleşir bakalım :)Silik çıktıysa hamilesin canım tebrik ederim kan versen de çıkar zaten hoş geldin aramıza :)
Netleşir canım inşallah ben ümitliyim :)İnşallah canım ben kan vermeden emin olamayacağım heralde garanticiyim biraz. Haftaya netleşir bakalım :)
Dün haşlanmış patates yedim ben çok iyi geldi , bugün de daha iyi gibiyimzamanimiz ayniymis : ) benimde midem yavas yavas basliyor bulanmaya sonumuz hayrolsun : )
Cnm çok sıkıntın olursa emedur ya da metpamid alabilirsin.benim de bugün hafif bulantım var.böyle midem kazınıyor sanki.canım hiç birşey yemek istemiyor.çok su içmem lazım.ama su da midemi bulandırıyor.Dün haşlanmış patates yedim ben çok iyi geldi , bugün de daha iyi gibiyim
Dün eşim bileklik almış eczaneden bulantı için
Sıktı takamadım
Eczacı hamileler için bulantı ilaçları da var demiş bi doktora sormak gerek
Evet aynı durumdayımCnm çok sıkıntın olursa emedur ya da metpamid alabilirsin.benim de bugün hafif bulantım var.böyle midem kazınıyor sanki.canım hiç birşey yemek istemiyor.çok su içmem lazım.ama su da midemi bulandırıyor.
Gögüs şişligi yumurtlamadan beri var zaten hamile oldugumu o yüzden anladımBenim de öyle ama suan en belirgin şişlik göğüslerimde bu sabah bi kalktım o kadar şiştiler ki dokununca acımaya başladı
Hahaha haklısın kuzum yok geçti demek sabahları ögle oluyor belki gazdır idrar sıkışık oluncada ageıyor baya :)Belki gaz olabilir yani tam neresi olduğunu tespit edemediysen çünkü bende sabahları özellikle karnımdan kasığa bele doğru bi ağrı geçişi oluyor wcden sonra geçiyor biyerlerine bastırıp durma POWERHACK :)normaldir bence
Bizede yazarsın kuzum merak ettim bendeBenim aksam doktor randevum var. Baya bir heyc anliyim Normalde bugun regl olmaliydim. Bakalim ne diyecek doktor :) en son pazartesi 560lardaydi degerlerim :)
veririm haber. ama daha yeni olduğundan bir şey çıkmaz gibi geliyor bana :)Bizede yazarsın kuzum merak ettim bende
Olsun kuzum bende cumartesi gidicem geçmio zamanveririm haber. ama daha yeni olduğundan bir şey çıkmaz gibi geliyor bana :)
Aynen ya resmen saat sayiyorumOlsun kuzum bende cumartesi gidicem geçmio zaman
İnşallah canım cümlemize hoşgeldin aramıza :)Hepinize Merhaba güzel anne ve anne adayları :)
Sonunda hayalim olan bu başlıklardayım :) Aşılama ile...
Hepinize sağlıklı hamilelik süreci diliyorummm
Hoşgeldin canım hayırlı sağlıklı olsun benim oğlumda aşılama. :) Bu normal yolla doğal :))Hepinize Merhaba güzel anne ve anne adayları :)
Sonunda hayalim olan bu başlıklardayım :) Aşılama ile...
Hepinize sağlıklı hamilelik süreci diliyorummm