Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende aranıza katılmak için bekliyorum. Bugün gebelik testi yaptım çizgi silik çıktı cuma günü adet günüm eğer olmazsam haftaya tekrar yapıcam testi. Umarım hamileyimdir :)
Bende aranıza katılmak için bekliyorum. Bugün gebelik testi yaptım çizgi silik çıktı cuma günü adet günüm eğer olmazsam haftaya tekrar yapıcam testi. Umarım hamileyimdir :)
Klomen ve çatlatma iğnesi in ikinci ayında hamile kaldım. Pazartesi günü kese görmeye gittik sürprizle karşılaştık iki kese vardı ama biri belirsiz. Haftaya netlesecek. Tek olursa Şubat annesiyim inşallah ama ikizse daha erken olabilir
Cnm çok sıkıntın olursa emedur ya da metpamid alabilirsin.benim de bugün hafif bulantım var.böyle midem kazınıyor sanki.canım hiç birşey yemek istemiyor.çok su içmem lazım.ama su da midemi bulandırıyor.
Cnm çok sıkıntın olursa emedur ya da metpamid alabilirsin.benim de bugün hafif bulantım var.böyle midem kazınıyor sanki.canım hiç birşey yemek istemiyor.çok su içmem lazım.ama su da midemi bulandırıyor.
Benim aksam doktor randevum var. Baya bir heyc anliyim Normalde bugun regl olmaliydim. Bakalim ne diyecek doktor :) en son pazartesi 560lardaydi degerlerim :)
Belki gaz olabilir yani tam neresi olduğunu tespit edemediysen çünkü bende sabahları özellikle karnımdan kasığa bele doğru bi ağrı geçişi oluyor wcden sonra geçiyor biyerlerine bastırıp durma POWERHACK
:)normaldir bence
Benim aksam doktor randevum var. Baya bir heyc anliyim Normalde bugun regl olmaliydim. Bakalim ne diyecek doktor :) en son pazartesi 560lardaydi degerlerim :)
Hepinize Merhaba güzel anne ve anne adayları :)
Sonunda hayalim olan bu başlıklardayım :) Aşılama ile...
Hepinize sağlıklı hamilelik süreci diliyorummm