2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Duyarız inş cnm bende 6+3 olacağım sen kesenin içinde yolluk falan gördünmü ben geçen hafta sadece kese gördüm
Evet gördüm kesenin icinde. 5+4 günlüktü. Beslenme keseside olusmuş dedi. Ama normal görmemen ilk gebelikte 5+3 te sadece kese vardı.

1gun ba
Doktor bana perşembe gunu gel dedi kese icin. 5+5 olmus olcam. Acaba kalp atisi da duyulur mu ki? Bayram tatilini nasıl gecircem meraktan ki?
Rir gün var aramızda benide cuma çağırdı 5+4olucam nasipse duyamayiz herlde kalp atışını daha 6dan sonra duymuşlar hep keşke duysak

Merhaba kızlar :KK76:
Ben de salı günü gidiyorum kontrole 6+0 olmuş olacak o gün. İnşallah kalp atışını da duyabiliriz :dua::dua::dua:
Benim ara ara mide bulantım oluyor ve çok iştahsızım. Yediğim hiç bir şeyden tad almıyorum. Hele sabahları yumurta yerken çok zorlanıyorum ama napalım bebişlere iyi bakmak gerek :emir_bebek:Bir de çok duygusallaştım reklamlara bile ağlıyorum:KK70: Kontrolden çıkınca inşallah güzel haberleri paylaşırım :dua::dua::dua:

Doktor bana perşembe gunu gel dedi kese icin. 5+5 olmus olcam. Acaba kalp atisi da duyulur mu ki? Bayram tatilini nasıl gecircem meraktan ki?
Canımcım biz seninle aynı gündeyiz. Benim doktorum ay sonu gel dedi. Muhtemelen hem kese hem de kalp atışını görmek istiyor.. en azından 2 kez strese girmeyecegim:)

Kızımda 6 hafta 6 günlükken hem bebegi hem kalbini cok iyi görmüştüm bugünde 6+6 yız acaba gitsem duyulurmu eşime babalar günü süprizi olur hem zaten yapmıştım hediyemide almıştım ama bilemedim :)
Eşim dio çarşamba gidelim utanmasan ultrason cihaZı alalım eve diyceksin diyo :KK70:

merhaba
bende subat annesi olacagim insallah.daha once yazdim sayfaya ama sayfalar hizli ilerledigi icin gorunmedi sanirim
diş agrisiyla dün acile gittim.apselenmos disim mecburen antibiyotik ve agri kesici verdi.hamileler icin b gurubuna giren antibiyotiklerin oldugunu ,onlardan birini yazdi bana.
ilk gebeligimde diş problemi cok yasadim.

Ben ilkinde yasamamistim cok sukur ama bu hamilelikte yasayacak gibiyim :KK43: 20lik disimin cekilmesi lazim 4. 5. ayi beklocez dediler simdi iki gundur bir kac disim birden agriyor. Disciden de bir korkarim ki sorma :)

Bu arada bebis hayirli olsun. hamilelik takvimin yok, dogum ne zaman imsallah?

X