2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben ilk bebegimde gercekten su kalp atisini duyuran doppler ler varya onlardan almayo dusunmustum :)))

evet oyuzdun dun aksam ilkini ictim.rahatladim cok sukur

20 lik diş gercekten cok zor.benim regli donemlerimde cok agrirdi. hepsini cektirmistim oyuzden.
dun doktorum 12 haftadan snr dis tedavisi olabilirain dedi.internetten biraz arastirdim .diş rahatsizliginin gebelikte cok onemli oldugu ve tedavi edilmesi gerektigi yaziyor.gebeligin kacinci ayinda olursa olsun diyor.yinede hep bi korku endise Allahim sana emanet yavrularimiz.
takvim olusturmaya firsat bulamadim .simdi oglumu uyuttum .bende dinlenirken hemen olusturucam.
bi uyku halii var cok fazla.

bazi arkadaslarimiz kese yuvarlaksa kız ,kese yassi yatak gibiyse erkek diye bahsedilmisti.
akrabalarimdan ilk ultrasob resimlerini istedim .erkek olanlar gercekten yassi aslinda muz fasulye seklinde,kiz keseleride yuvarlak sasirdim kaldim .
oglumunkine baktim fasulye gibi,simdi bebegimin yuvarlak kesesi var ,çin takvimide kiz diyor.
Allahtan herseyin hayirlisi olsun,saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

bendede hic bir belirti yok
sabahlari birazcik bulanti oluyor.sonra geciyor .hamile oldugunu unutuyorum
Oh maşallah cnm ben normalde nazlı bir insan değilim ama geçen hafta çok kasık ve bel ağrım oldu 2 gündürde acayip halsizim gün içinde ya şekeri ya tansiyonun düşüyor elimi kolumu kaldıramıyorum

Günaydın arladaşlar, bende de yorgunluk ve uyku dışında şuan bir sorun yok şükür. Ama bende yumurta görmeye bile tahammül edemiyorum.
Benim de çekilmesi gereken bir dişim vardı ama doktorum dayanabilirsen doğuma kadar dayanamazsan 5 ayda çektirebilirsin dedi. Şimdilik bekliyorum bakalım.

Bende ilk gebeliğimde yumurtadan tiksinirdim şimdi peynir

Kızlar gebelikle ilgili şükürler olsun bir belirtim yok. Ama aşırı ateş basıyor cok canımı sıkıyor bu durum. Aniden yanıyorum resmen. Ilkinde bu bile yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…