- 10 Ocak 2014
- 884
- 557
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.141
Kızımda 6 hafta 6 günlükken hem bebegi hem kalbini cok iyi görmüştüm bugünde 6+6 yız acaba gitsem duyulurmu eşime babalar günü süprizi olur hem zaten yapmıştım hediyemide almıştım ama bilemedim :)
Eşim dio çarşamba gidelim utanmasan ultrason cihaZı alalım eve diyceksin diyo
evet oyuzdun dun aksam ilkini ictim.rahatladim cok sukurGözünaydın hepimiz sağlıkla alırız insaallah kucağımıza:)
Normal bence. Ama benim oğlum uyamadığından sürekli uyanıyorum.
Gözünaydın. Yani dis problemi çok zor allab yardımcın olsun. Hamilelik ve emzirmede dişler cok hasar alıyor ne yazıkki. Antibiyotik kar zarar hesabıyla veriliyor bebek için tehlikeli olabilir iltihap o yüzden vermiştir doktorun.
Kızlar bulantılarınız başladı mı
Bende de salatalik durumu vardi. Tek besin kaynagim salatalik olmustu :) ama simdi henuz baslamadi o durum ama sen zeytin deyince canim zeytin istedi :)Bulanti cok hafifti ama klasik zeytin gunlerine basladim :))) tek besin kaynagim zeytin, yuzlerce zeytin :)
Bende de salatalik durumu vardi. Tek besin kaynagim salatalik olmustu :) ama simdi henuz baslamadi o durum ama sen zeytin deyince canim zeytin istedi :)
20 lik diş gercekten cok zor.benim regli donemlerimde cok agrirdi. hepsini cektirmistim oyuzden.Ben ilkinde yasamamistim cok sukur ama bu hamilelikte yasayacak gibiyim20lik disimin cekilmesi lazim 4. 5. ayi beklocez dediler simdi iki gundur bir kac disim birden agriyor. Disciden de bir korkarim ki sorma :)
Bu arada bebis hayirli olsun. hamilelik takvimin yok, dogum ne zaman imsallah?
neden aksilik olsun ki ne güzel işte herkes de olacak diye bi garanti Yok.. inşallah hiç olmaz bende de hiç te düşünmem valla sorun mu var diyeYok başlamadı böyle belirtiler olmayınca bi terslik mi var diye düşünüyorumAllah korusun tüümmm bebişleri
Herkesin değişiyor işte.. inşallah rahatlarsın sen de en kısa zamanda6.haftanin başında başladı 1 hafta yoğundu şuan biraz azaldı
Ben bebegimi geç döllenme olduğu için 2 haftalikken öğrendim bulantidan önce 3 hafta da migde yanması vardi
Hmm ne ilginç ilk defa duydum :)) zeytin mi aserıyosunBulanti cok hafifti ama klasik zeytin gunlerine basladim :))) tek besin kaynagim zeytin, yuzlerce zeytin :)
bendede hic bir belirti yokneden aksilik olsun ki ne güzel işte herkes de olacak diye bi garanti Yok.. inşallah hiç olmaz bende de hiç te düşünmem valla sorun mu var diye
Aynen cnm zaten pimpirikli bir insanın hormonlardan tavan yaptıBen kendimi stresli saniyodum ama masallah sen hepimizi solladin canim :)
Oh maşallah cnm ben normalde nazlı bir insan değilim ama geçen hafta çok kasık ve bel ağrım oldu 2 gündürde acayip halsizim gün içinde ya şekeri ya tansiyonun düşüyor elimi kolumu kaldıramıyorumbendede hic bir belirti yok
sabahlari birazcik bulanti oluyor.sonra geciyor .hamile oldugunu unutuyorum
Hmm ne ilginç ilk defa duydum :)) zeytin mi aserıyosun
Stereskopla da dinlenenilirmiş ama büyüynce :)Ben ilk bebegimde gercekten su kalp atisini duyuran doppler ler varya onlardan almayo dusunmustum :)))
aaaa aynıyız4+6dan günaydın
Neguzel beraberce dogururuz insalahaaaa aynıyız
Bende ilk gebeliğimde yumurtadan tiksinirdim şimdi peynirGünaydın arladaşlar, bende de yorgunluk ve uyku dışında şuan bir sorun yok şükür. Ama bende yumurta görmeye bile tahammül edemiyorum.
Benim de çekilmesi gereken bir dişim vardı ama doktorum dayanabilirsen doğuma kadar dayanamazsan 5 ayda çektirebilirsin dedi. Şimdilik bekliyorum bakalım.