2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Doktor kontrolüm yarın canım ağrıyoduda bugün yok gibi pek ağrı normal mi ki korktum bi an bişey oldu diye

Allah korusun canım getirme aklına öyle kötü şeyler.
Ağrı sancı bende de var Allah'a emanetler.

hala olmadım gec dölenme olabilirmiki acaba bole olan varmı ama sizi cok sevdim bu topikte olmak isterdim kısmet

İnşallah öyle bir şeydir canım, sohbet güzel ayrılmayız.
Geç döllenme bende hiç olmadı bilmiyorum az bekle olmadı yine yaparsın test

Selam 2018 ocak anneleri.aslinda 2017 ekim annesi olacaktim ama bebegimi kaybettim kismet degilms 2.gebeligimdi ikisi de dusukle sonuclandi.bu ay hsg cektirdim temiz ckti.ben basimdan iki gebelik gectigi halde acemi gibiyim ve gunlerdir cektigim aciyi yorumlayamadm.yumurtlama gunum gecen haftanin ortalarindaydi.bes gun sonra filan sol yanimda hareket ettikce egilip kalktikca kendini bariz hissettiren batma var.evet batma bi belirti ama kist belirtisi de olablr.ayirt edemiyorum hatirlamiyorum kasik agrisini siz nasil hissettinz.benm en sonki gebeligimde ben bir hafta yurumekte bile zorlandim tek tarafli asiri baski vardi. kanamali kist dediler ama meger progestan ureten sari cisimmis o.sonradan yok oldu yani.smdide dusunuyorum gecen ay da agrim vardi gercekten kist olmustu o zaman catlamamisti sanrm yumurta.ama bu kadar bariz bir agri degildi.genel kasik sancisi da var oturdugum yerde ama hareket ederken batma sol kasik agrisi var.adete 7 gun var daha sizin durumlar nasildi taze anneler

Israrla sordum kusura bakma benim sekiz gün geçti de seninki gibi artsa cumaya kese görünebilir onu hesapların kendimce tabi kişiden kişiye farklidir ilk gebeliğin dedi gorunmrmisti iki günde bir kan tahlili dış gebelik olabilir demişlerdi çok korkmustum onun için bekliyorum

CNm ovulasyon gününü biliyor musun? Çok erken yumurtlamış olmalısın çok erken göstermiş kese kendisini maşallah:)

Veson ocak annesi olmak sana nasip oldu. Inşallah şubat annesi olmakta bana nasip olur canım...

kızlarr benide ekleyin sat 27 mart tahmini doğum 01.01.2018 ikinci çocuğum keseyi gördük kalp atışı için birazdan gidicem

İnşallah duyarsınız.benimde bugun dr. kontrolüm var keseyi görmek için çağırmıştı.bi umut belki kalp atışını duyarım diyorum.haberdar edersin mutlaka.merkala bekliyoruz :)

Kızlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasık ağrım çok oldu şu an yok denecek kadar az bebeğime bişey olmaz dimi tereddüt ediyorum
korkma canim Allahin izniyle birsey olmaz.. Sabahlari agrin olmaz zaten. Genelde aksam saatleri artar

hala olmadım gec dölenme olabilirmiki acaba bole olan varmı ama sizi cok sevdim bu topikte olmak isterdim kısmet
ayyyy bende daha olmadim .. Sabah test yaptim bisi yok.. Oglum gec dollenmeydi ama bundan anca ultrason sonuclarinda emin olabildik.. Adet tarihine gore 6 haftalikti dr 5 haftalik diyordu tabii sonra arayi kapadi.. Suan meraktan ve korkudan oleceem.. Hem istiyorum hem istemiyorum.. Bi dunya ilac kullandim apranax majezik klamox.. Bi yandan heyecanlandiriyoo.. Dayanamayip kan tahlili yaptirmak istemiyorum dunyanin parasini versigime mi yanayim laboratuvarda ki kizdan utaniyom artik her ay yine mi sen abla bakisi ...

Gebeligi kesinlesen annelerede borsey sormak istiyorum.. İdrarda kokusuz sararma ve kokusuz sari akintilariniz var mi

İnşallah canım ara ara ağrıyo ama bakalım artık yarın görücez doktora gidince

Doğru söylüyosun canım allah korusun hepsini bendede bugün ara ara oluyo dün çok uyudum dinlendim ondan herhalde ayakta durunca batıyo karnıma bişeyler

Evet takvim ocak diyor burada kal hatta istersen Aralık'ta da sohbete katıl Benin kızımda öyle oldu şubat annesi diye orada sohbet ettim ocak oldum Benin bile belli değil ama kısmet.
İnşallah senijde ocak olur
Geçen ay aralık annesi olmak için uğraştım ama olmadı. Burayı çok sevdim. Rabbim hepimize sağlıklı dogumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…