• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İkinmak tehlikeli mi diyorsun yani . bunu ben hic dusunmedim. Benim kalp atisi dha gorulmedi bi hafta snra doktra gttgmde gozkrse progestan yazacgm demisti. Yarin dogumevinin aciline gitmeyi dusunuyorm. İlkinde de hep progestan kullanmstm
doktorum ıkınmayacaksın dedi, demek ki zararı var, ıkınırken karın kaslarinı da sıkıyoruz ya ondandır, kalp atışlarını göreceksiniz canım Allahin izniyle,

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım hamilelik Nasıl gidiyor :) ben dün doktora gittim kalp atışını duydum çok çok şükür onun dışında Demir eksikliği d vitamin eksikliği ne ararsan var hemen ilaç başladı. Sizler kullanmaya başladınız mı ilaçları
Canimmmm, cok sevindim, sağlıkla alalım kucaklarımızaa :) ben progestan dışinda hicbir sey kullanmiyorum

Günaydın kızlar İkiz bebek fikrine yavaş yavaş alıştım . Bir de kalp atışlarını duysaydım miniklerin içim çok rahat edecekti . Ben normalde de kilolu olduğum için kıyafetlerim şu an sıkıntı yaratmıyor . Ama hevesten hamile kıyafetleri alaşım var hele şu tişörtleri acayip beğeniyorum . Çok erken biliyorum ama bebişe bir şeyler aldınız mı ?
yok canım 3. ayı bitirmden bebegime ben bir sey almayacagim sanirim, ama heves etmiyor da degilim :)

Ben aldım canım. Ama kimseye söylemiyorum bukadar erken alınır mı derler diye :)

Ben hamile kalmadan önce almıştım bazisini:)

Kıyafet aldım battaniye aldım :) hepsi çok güzeller allahım giydirmeyi kullanmak nasıp etsin inşallah :KK66:
aminnn canimmm Allah kullanmayı nasip etsin, iyi yapıyorsun söylememekte :) bende mi alsam :)

Kizlar ben gunes kremine karar veremedim hala benzophenone diye bi madde hormon sistemini bozuyormus alkol icermicek paraben de...bulamiyorum uygun bi marka var mi bi oneriniz yuz icin de ayri bakiyorun

Kizlar ben gunes kremine karar veremedim hala benzophenone diye bi madde hormon sistemini bozuyormus alkol icermicek paraben de...bulamiyorum uygun bi marka var mi bi oneriniz yuz icin de ayri bakiyorun

Ben organik diye yves rocher spf 50 kullanıyorum ama açıkçası içeriğine hiç bakmadım.

Eklentiler

• yves.JPG
    yves.JPG
    32 KB · Görüntüleme: 37
Canim yesil erik mi? Bende inanılmaz kabizlik vardi ve ben bu ara yesil erik karpuz falan cok yiyorum o yuzden kabizligim duzeldi. Sebebi erik mi acaba:110:
sebebi erik olabilir, ben erik yiyince bagirsaklarim yumuşuyor, hissediyorum, evet canım yeşil erik, hatta sanki bulamtimi da hafifletiyor gibi, oyuzden disari cikarken yanima birkaç tane erik aliyorum :)

Canım ben bunu aldim, tanidigim bir eczacım önerdi, hamilelikte bunu veriyoruz dedi, ama yüz için. tüp kücük zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20170604-003027.jpg
    Screenshot_20170604-003027.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar yemek yiyemiyorum karnım aç ama yiyemiyorum eşim de çok baskı yapıyor yemem için ne yapacagım bilmiyorum aç olup yiyememek

Erkek Bebek Sahibi Olacak Kadınlarda Görülen Belirtiler Nelerdir?
* Erkek bebek doğuracak kadınlar genellikle gebeliğin başlangıcında pek bir problem ile karşı karşıya kalmazlar. Özellikle mide bulantısı gibi semptomlar erkek bebek doğuracak annelerde daha az görülür. Ayrıca hamilelik boyunca aşereceğiniz besinler arasında en çok peynir, yoğurt ve süt ürünlerine aşerirsiniz.

* Genellikle kız bebek doğuracak olan annelere nazaran erkek bebek sahibi olacak anneler daha fazla et tüketmekte ve aşermektedir. Ayrıca ekşi ve tuzlu yiyeceklerinde daha fazla tüketildiği görülmektedir.
* Erkek bebek belirtileri arasında bir diğeri ise idrarın koyulaşması olarak bilinmektedir. Ayrıca karın bölgesinin üst tarafı erkek doğuracak annelerde daha belirgin bir şekildedir.

* Bebeğinizin kalp atış hızını siz hissedemezsiniz ve ne kadar attığını bilemezsiniz, ancak doktor kontrolünde elde ettiğiniz verilerden yola çıkarsanız erkek bebeklerin kalp atış hızları 140'ın altındadır.

* Erkek bebek doğuracak olan annelerin hissettiği en belirgin özelliklerden bir diğeri ise ayak bölgesinin normalden daha fazla üşümesidir. Ayrıca bacaklarda bulunan tüylenmenin hızı daha fazla artış gösterir.

* Erkek bebek sahibi olacak anne adaylarında görülen özelliklerden sonuncusu ise hamilelik dönemlerinden önceki hallerine göre çok daha alımlı ve çekici görünmeleridir.

Kız Bebek Sahibi Olacak Kadınlarda Görülen Belirtiler Nelerdir?

* Kız bebek doğuracak olan anne adaylarının hamileliklerinin ilk dönemleri daha problemli geçmektedir. Özellikle kusma gibi semptomlar ve buna benzer hastalık ve rahatsızlıklar daha fazla görülür.

* Kız bebek doğuracak annelerde görülen belirtiler içerisinde en dikkat çekici olanlardan bir tanesi ise saçlarda kırmızı lekelenmelerin meydana gelebilmesidir. Ayrıca aşırı meyve tüketimi isteği ve tatlı tüketiminde artış görülür.

* Kız bebek doğuracak anne adayları daha solgun ve bakımsız bir görünümde olurken, çekiciliklerini de bir miktar kaybetmektedirler.

* Kız bebek gebeliklerinde genellikle bebeğin kalp atış hızının 140 civarında olduğu belirlenmiştir. Diğer yandan kız bebeğe hamile olan annelerde genellikle göbek bölgesinden değil kalça bölgesinden kilo alınması söz konusu olmaktadır. Bunun nedeni ise kız bebeklerin karın bölgesinin alt kısımlarına yerleşmesidir. Ayrıca belirtilerden bir diğeri ise sağ göğüse oranla sol göğüsün daha büyük olması söz konusu olabilmektedir.
Siz neler düşünüyorsunuz kızlar :anneadayı: Tabi öncelikle her şeyin hayırlısı olsun inşallah:KK200:

Kızlar yemek yiyemiyorum karnım aç ama yiyemiyorum eşim de çok baskı yapıyor yemem için ne yapacagım bilmiyorum aç olup yiyememek

Doğumumuz da aynı zamanda niye öyle oluyor ki acaba sende. Beni bıraksan dünyaları yerim bende fazla kilo almamak için ölçülü yiyorum. Yoksa beni şimdi bir salsan vali kebapları, lahmacunlar, kokoreçler, dürümler hepsini gömebilirim :)) Bende kendimi tutmaktan şikayetçiyim her yerde ilk 3 ay 2,5 kiloyu geçmemek gerekiyor yazıyor ona taktım kafayı:cry:

Benim belirtiler erkeğe uyuyor ama hayırlısı Allah bilir bekleyip göreceğiz:KK69:
Benimde canım hayırlısı artık benim ilk oğlanda da bulantı falan yoktu bunda da yok çok şükür ama görümcem oğlunda öyle bi kusuyodu demek ki her bünye farklı :KK49:

Back