- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) seni cok seviyorum anne yazmiş geçen gün, gercek gibi heyecanlandım: )Hahah aynen bi de arada uğra yalniz bırakma diyor ya :)
doktorum ıkınmayacaksın dedi, demek ki zararı var, ıkınırken karın kaslarinı da sıkıyoruz ya ondandır, kalp atışlarını göreceksiniz canım Allahin izniyle,İkinmak tehlikeli mi diyorsun yani . bunu ben hic dusunmedim. Benim kalp atisi dha gorulmedi bi hafta snra doktra gttgmde gozkrse progestan yazacgm demisti. Yarin dogumevinin aciline gitmeyi dusunuyorm. İlkinde de hep progestan kullanmstm
:) seni cok seviyorum anne yazmiş geçen gün, gercek gibi heyecanlandım: )
Canimmmm, cok sevindim, sağlıkla alalım kucaklarımızaa :) ben progestan dışinda hicbir sey kullanmiyorumMerhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım hamilelik Nasıl gidiyor :) ben dün doktora gittim kalp atışını duydum çok çok şükür onun dışında Demir eksikliği d vitamin eksikliği ne ararsan var hemen ilaç başladı. Sizler kullanmaya başladınız mı ilaçları
off ayneeen ya, cikamadik evden bulantilar yuzundenbol bulantili bir pazar sabahından herkese günaydın.
yok canım 3. ayı bitirmden bebegime ben bir sey almayacagim sanirim, ama heves etmiyor da degilim :)Günaydın kızlar İkiz bebek fikrine yavaş yavaş alıştım . Bir de kalp atışlarını duysaydım miniklerin içim çok rahat edecekti . Ben normalde de kilolu olduğum için kıyafetlerim şu an sıkıntı yaratmıyor . Ama hevesten hamile kıyafetleri alaşım var hele şu tişörtleri acayip beğeniyorum . Çok erken biliyorum ama bebişe bir şeyler aldınız mı ?
aminnn canimmm Allah kullanmayı nasip etsin, iyi yapıyorsun söylememekte :) bende mi alsam :)Ben aldım canım. Ama kimseye söylemiyorum bukadar erken alınır mı derler diye :)
Ben hamile kalmadan önce almıştım bazisini:)
Kıyafet aldım battaniye aldım :) hepsi çok güzeller allahım giydirmeyi kullanmak nasıp etsin inşallah![]()
ben erkek hissediyorum hatta rüyalarıma giriyor ama tüm testler kız gösteriyorKızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz.
Kizlar ben gunes kremine karar veremedim hala benzophenone diye bi madde hormon sistemini bozuyormus alkol icermicek paraben de...bulamiyorum uygun bi marka var mi bi oneriniz yuz icin de ayri bakiyorun
sebebi erik olabilir, ben erik yiyince bagirsaklarim yumuşuyor, hissediyorum, evet canım yeşil erik, hatta sanki bulamtimi da hafifletiyor gibi, oyuzden disari cikarken yanima birkaç tane erik aliyorum :)Canim yesil erik mi? Bende inanılmaz kabizlik vardi ve ben bu ara yesil erik karpuz falan cok yiyorum o yuzden kabizligim duzeldi. Sebebi erik mi acaba![]()
Canım ben bunu aldim, tanidigim bir eczacım önerdi, hamilelikte bunu veriyoruz dedi, ama yüz için. tüp kücük zaten.Kizlar ben gunes kremine karar veremedim hala benzophenone diye bi madde hormon sistemini bozuyormus alkol icermicek paraben de...bulamiyorum uygun bi marka var mi bi oneriniz yuz icin de ayri bakiyorun
Bende öyleyimKızlar yemek yiyemiyorum karnım aç ama yiyemiyorum eşim de çok baskı yapıyor yemem için ne yapacagım bilmiyorum aç olup yiyememek
Üzülme canım yemeye çalış ama bebek etkilenmez şimdiKızlar yemek yiyemiyorum karnım aç ama yiyemiyorum eşim de çok baskı yapıyor yemem için ne yapacagım bilmiyorum aç olup yiyememek
Kızlar yemek yiyemiyorum karnım aç ama yiyemiyorum eşim de çok baskı yapıyor yemem için ne yapacagım bilmiyorum aç olup yiyememek
Siz neler düşünüyorsunuz kızlarTabi öncelikle her şeyin hayırlısı olsun inşallah
![]()
Benimde canım hayırlısı artık benim ilk oğlanda da bulantı falan yoktu bunda da yok çok şükür ama görümcem oğlunda öyle bi kusuyodu demek ki her bünye farklıBenim belirtiler erkeğe uyuyor ama hayırlısı Allah bilir bekleyip göreceğiz![]()