How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen canım gidince bi sor yine de

Sağlık ocağı d vitaminine bakmıyorMuş devletten sıra aldim bakalım

Benimki de folio B12 ve iyot varmış içinde ama tüm folik asitler aşağı yukarı aynı o yüzden marka çok önemli değil

Sadece 400 Mg içilmesi gerekiyor ya bazıları 2 3 tane içince 400 oluyormus bu direk 400 olduğu için günde 1 tane daha iyi oluyor bi de hatirlatici kurdum aksamlari içiyorum :)

Sen de güzel haber getir foto da Paylaş bizimle :)
Bana b12 normal diye öyle vermedi galiba bende sabah ac karna içiyorum öyle dedi aksamda tok karna magnezyum içiyorum doktor kagida yazdi eksik kanlari gosteririm saglik ocağına hangilerini yapiyorlarsa artık
Ayy bir gelse de o gün görsem de paylassam canım :anneadayı:

Bugün baya bulantim var büyüdükce bulanti cogaliyor mu ne:bicak:

Bana b12 normal diye öyle vermedi galiba bende sabah ac karna içiyorum öyle dedi aksamda tok karna magnezyum içiyorum doktor kagida yazdi eksik kanlari gosteririm saglik ocağına hangilerini yapiyorlarsa artık
Ayy bir gelse de o gün görsem de paylassam canım :anneadayı:

Bunu folik asit ben kendim almıştım canım eskiden doktor da tamam devam et dedi :)

Kızlar bişey soracam aile hekiminize bildirdiniz mi hamile olduğunuzu bir arkadaş bildirmemenin cezası var demişti bu konuda bilgisi olan var mı

Tamam canım ben devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım zaten ama ararlar diye bekledim aramadılar bana da biraz ters yeri sağlık ocagının bildirmek zorunda oldugumu bile bilmiyordum

Tamam canım ben devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım zaten ama ararlar diye bekledim aramadılar bana da biraz ters yeri sağlık ocagının bildirmek zorunda oldugumu bile bilmiyordum
beni araa ariyorlardi cep telefonundan. oğlumdan dolayi da. kaydetmistim. gebelik kesinleşince telefonla bildirdim bende gitmedim. zaten tetanoz asilarim tam. ona gerek yok dedi hemsire. arada kilo ve tansiyon kontrolüne gelin dedi. tamam dedim.

Kızlar bişey soracam aile hekiminize bildirdiniz mi hamile olduğunuzu bir arkadaş bildirmemenin cezası var demişti bu konuda bilgisi olan var mı
Beni geçen sağlık ocağı aradı. Ramazanın son haftasında gelin kayıt yapalım diye. Sizi aramadılarmı

Beni geçen sağlık ocağı aradı. Ramazanın son haftasında gelin kayıt yapalım diye. Sizi aramadılarmı
gecen sene ki gebelikte beni de aramislardi. hatta bir ay sonra kan verdigim de 5. 14 cikmisti. tekrar aramislardi. 3-4 ay once aradilar gebelik var mi diye. yok dedim. bizi bilgilendirin dediler. artik sistemden goremiyoruz dediler.

Back