- 5 Aralık 2023
- 95
- 171
- 13
Deneyimli anneler yazsa daha iyi olur.Ya benim de dolap şifonuer daha gelmedi yaptırıyoruz. O yüzden onlar gelmeden de bısey yıkayıp yerleştirmek istemiyorum gelsin yerine koyayaım direk diyorum.
Bıde puseti tek alıp sonra mı bebek arabasını alayım yoksa birlikte alınması mı lazım illa. Çok masraf oldu bize ilk bebiş olunca . Beğendiklerim pusetle birlikte 20sinde gecıyor fiyatlar. Bilemedim doğar doğmaz arabaya ihtiyaç olur mı ki yine
Biz şöyle düşündük.
Bebek arabası ilk haftalarda bile lazım olur, doktor muayenesi (hem anne hem bebek için) aile hekimine gitmek gerekecek vs.
O sırada bebek arabası kullanırız.
Bebek arabasına da anakucsğı puset takmazsak, arabanın kendi yatma haznesi yenidoğan için fazla büyük oluyor rahat etmeyebilir. Sonuçta anne karnı gibi sarıp sarmalanması lazım. O yüzden bebek arabası da aldık.
Puseti de alacağız aynı markadan bebek arabasıyla uyumlu olsun diye. sadece hangi modeli alsak arasındayız.
Bir de aldığımız markada(cybex) stoklar sürekli bittiği ve ileri teslim tarihi verildiği için (2-3 ay bekleme süreci olabiliyor), şimdiden aldık arabayı. Bu da bi faktör oldu.
Fiyatlar malesef bize de fazla geldi. Ebebekte mamas papas ürünleri hoşumuza gitmişti alternatif olarak; onlar da benzer fiyattaydı.
Son düzenleme: