How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bişey soracam aile hekiminize bildirdiniz mi hamile olduğunuzu bir arkadaş bildirmemenin cezası var demişti bu konuda bilgisi olan var mı

Ben bildirdim evet cezası varmış ama sanırım 8 haftaya kadar zaman varmış

20 ve 24 hafta tetanos aşıları sağlık ocağında yapılıyormus onu için mutlaka gel dediler :)

Bitki çayları bazı bitkiler ton balığı sucuk salam işlenmemiş ürünler çiğ et yumurta vsvs zararlı diye :)

Hadi ya bana ton balığı zararlı diyen olmadı. Ben salatayı onsuz yiyemem ki. Doktoruma da söyledim halbuki yediğimi ama yeme dememişti bana üzüldüm şimdi

Kizlar vcye gittim biraz zorladm kndmi cok afedersnz. Snra biraz leke geldi vajinadan cok korkuyorum . ilkinde de hep kanam oldu 5 aylikken kaybettim yine oyle mi olacaktr szce

Bende de aynı şekilde olmuştu canım kabızlıktan zorluyordum kendimi sonra lekelenmem başladı ihmal etme progestana başla

Günaydın kızlar İkiz bebek fikrine yavaş yavaş alıştım . Bir de kalp atışlarını duysaydım miniklerin içim çok rahat edecekti . Ben normalde de kilolu olduğum için kıyafetlerim şu an sıkıntı yaratmıyor . Ama hevesten hamile kıyafetleri alaşım var hele şu tişörtleri acayip beğeniyorum . Çok erken biliyorum ama bebişe bir şeyler aldınız mı ?

görüntülü bebek telsizi dışında daha hiçbir şey almadım:KK45: şu 3. ayı da atlatıp hayırlısı ile rahatladıktan sonra başlamayı düşünüyorum

Simdi nasilsin canim ne yapyrsn ilaç iciyor musun hapimi kullaniyrm leke kahverengi oldu cok sukur kesiliyor

toplamda 5 gün boyunca sürdü benim 6 da olabilir. 5+1 deydim o zaman. Şükür şuan yok ama progestana devam ediyorum kutu bitmedi daha doktor 2 günde bir vajinal al dedi şuan öyle yapıyorum. senin de biter bikaç güne sıkma canını moralini yüksek tut. Ama bu süreçte bol bol uzan dinlen, ben 5 gün rapor almıştım. Çalışıyorsan rapor almanı öneririm

Bya azaldi bnm ama sanirim hep gelecek boyle kan rahmim ciftmis dusuk olabilir yda erken dogum dedi doktor
Canım baska bir dr a da görünsene nasış karar verdi cift rahmin olduğunu hemen anlamıyorlar onu galiba
Eğer öyleyse cok dikkatli bir hamilelik geçirmen gerekiyor hamileliğin ilerleyen döneminde sıkıntı oluyor bebek büyüdükçe şimdi pek sıkıntı vermez

Back