Aynen ilk çocuk. Vicdan azabı her anne gibi benide mahvediyor malesef birde hamileyim aklımda hamile olmasam daha sabırlı biri olabilirdim belki düşünceside çok zorluyor malesef.ama gaz sancısı bittikten sonra o kadar mutlu bir bebek bir çocuk olmuştu ki her gören ne kadar mutlu maşallah derdi bide suanki durumumuza bakıyorum tam tersi durumdayız.ve sanki bu süreç geçemeyecek gibi geliyor (
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ne guzel birlikte buyurler :) Rabbim canlarini sag etsin saglikli olsunlarda yeterki hepsi buyudukce gecicek hem fiziksel,hem ruhsal ve zihinsel olarak buyumek onlar icinde karmasik ve zor bi durum bizler onlara yol gosterici ve arkalarinda dag gibi duran anneler olmaliyizki onlarda sureci kolay atlatsin ama gel gelelimki hayat sartlari herkesi oyle yoruyoki o masumlara canimizin parcasi olan yavrularimiza bile tahammul edemez duruma geliyoruz.Daha simdi uyutabildim beynim patlamak uzere sinir ve stresten dislerimi sıka sıka cenem agriyo Allah calisan ve birkac cocuklu annelere yardim etsin gercekten inanilmaz saygi duyuyorum hepsine evde olmama ve yardim edenim olmasina ragmen zorlaniyorum ve senin karninda bir can daha var yorgunlugun kat be kat daha fazla Allah yardimcin olsun umarim hepimiz bu sureci kolay atlatiriz kahraman anneler olarak :)