Size çok Teşekkür ederimYasadıklarımız benzer evet ama görüşler farklı sanırım .Saygı duyuyorum .Burası bi paylaşım platformu kimimiz hastalığı kimimiz aile sorunlarını kimimix uykusuzluğunu kimimiz bebeğiyle ilgili bir durumu meme reddi vs herseyi paylaşıyoruz yeri geldiğinde. Ve ben derdi olan bi annenin yazdıklarını okuduğumda konu nolursa olsun bi yarış içinde hissetmiyorum aynı durumlar içindeysem aynı Zorluklar ve dahası yani onu gercekten anlayabiliyor yalnız olmadığımı anlıyorum üzülüyorum tabiki ve onada dua ediyorum paylaşılanlar bu yüzden rahatsız etmiyor sanırım.
Herkes ulu orta konusucak @guOldu olacak bir yer belirleyip kadını hırpalamak için falan davet edelim ? Aba altından sopa göstermiş gibi durmuyor yazdıklarında sanki. Ne oluyor yahu anneler kim kime ne hakla yukarıdan bakabilir burada kimse de bir dur demiyor
Ne güzel söyledinOldu olacak bir yer belirleyip kadını hırpalamak için falan davet edelim ? Aba altından sopa göstermiş gibi durmuyor yazdıklarında sanki. Ne oluyor yahu anneler kim kime ne hakla yukarıdan bakabilir burada kimse de bir dur demiyor
Ventolin sürüp bugün bize de yazdı doktor yeniden götürdüm ama verip vermemek ye kararsız kaldım herkes (sosyal medyaki doktorlar)öcü gibi bahsetmiş bebeğe taşikardi ye bile yol açabilir yazmislar.sizin öksürüğü kesti mı yani ise yaradi miGeçmiş olsun dün kızımı doktora götürdüm hafif hırıltısı var dedi ventolin şurup yazdı teşhistede bronşiolit yazılı burun akıntısı öksürüğü var ateş bizdede yok
Öksürüğüne hırıltısına ne yazıkki bir faydası olmadı 3 gün oldu bende bu şurubu düşünüyordum bebeğe içirmek ne kadar mantıklıVentolin sürüp bugün bize de yazdı doktor yeniden götürdüm ama verip vermemek ye kararsız kaldım herkes (sosyal medyaki doktorlar)öcü gibi bahsetmiş bebeğe taşikardi ye bile yol açabilir yazmislar.sizin öksürüğü kesti mı yani ise yaradi mi
3gunden fazla kullanmayın dediyazan doktor bana birde azitro antibiyotik verdi onu vermeye başladım fakat ventolin vermeyi düşünmüyorum.eczaci da ventolin sprey de var o kana karışmıyor daha güvenli dedi bilmiyorum ne yapacağımı bende sadirdimÖksürüğüne hırıltısına ne yazıkki bir faydası olmadı 3 gün oldu bende bu şurubu düşünüyordum bebeğe içirmek ne kadar mantıklı