2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Size çok Teşekkür ederim
Herkes ne yapıyorsa evladı için yapıyor.gercekten bütün kalbimle taktir ediyorum tüm zorluklariyla ideal olanı basaranlari.

Yine yanlış yere çekildi yazdığım ve demek istediğim anlaşılmadı. Burada sıkıntılarımızı ya da sevinçlerimizi paylaşıyoruz evet. Ama ben derdi olan bi anneyle yarış içinde hissetmiyorum kendimi anladığınızın aksine sıkıntının çözümü için tavsiyelerde bulunuyoruz birbirimize. Tabi uygulamak ya da uygulamamak annenin tercihidir. Benim bahsettiğim aa senin ne kolaymış ben çok zorlandım muhabbetinin olması

Ben sizi anlayamadım öyleyse..Çünkü bana göre zorlanan annenin bir derdi vardır ki zorluğunu anlatması bundandır baska amaç gütmeden yani bunu paylasırken seninkinden onunkinden zor diye inandırma çabası yoktur .Derdini acıyordur sadece yani ben böyle düsünerek yazdım en azından ..Herkesin düsüncesi ayrı tabi saygılarımla.

Bu konu çok gereksiz uzadı ben şöyle anladım ben böyle anladım şeklinde de gidecek zaten şu an niye ve nasıl dahil olduğumu sorguluyorum çünkü çok alakasız yerlere kaydı gitti. Açıkça yazılanlar sebebiyle bi sitemde bulundum anladıklarımla veya kafamda kurduklarımla yola çıkarak yorum yapmadım. Farklı bir algı oluşturuyorsunuz her mesajınızda ya bebekleri ve sıkıntıları yarıştırdığımı söylüyorsunuz ya da derdini anlatan bir anneye niye anlatıyorsun diyormuşum gibi bir hava yaratıyorsunuz. Konumuz ek gıdaydı neler verilebilir neler yapılabilirden çıkıp sizin ne kadar hoşgörülü olduğunuz ve herkesi sevgiyle kucakladığınız benimse ne kadar her mesajı yanlış algıladığıma getirdiniz. Uzun zamandır girip bakmıyordum buralara sanırım en mantıklısını yapıyormuşum

Evet cok uzadı katılıyorum .Ama bundan sonraki yorumlarınızı daha ince düsünerek yazarsanız kendinizi aklamak için bu kadar uzun yazmanıza gerek kalmaz.Dafa fazla uzatmaya gerek yok.

Oooo Hanımlar bu mevzular bebek yarıştırmaya ne zaman geldi , çok geri kalmışız buralardan sanırım. Bir zamanlar herkes doktor kontrollerindeki eksikleri bile sorgulayıp destekleyip akıl fikir danışırken şimdi en ufak laflar dokunur mu oldu ? Herkes anne herkesin bebeği kendine kıymetli evet ama anne olmak birazda empati ve hoşgörü değil mi ya ben mi yanlış düşünüyorum ? Şey de olacak mı benim ki yürüdü senin ki yürümüyor mu aaaaa ?! Yapmayın allah askına.. Burada bile yorum yazarken bırakın her bebeğin nasıl nerede ne durumda yetişip ne yiyebildiğini anneyi de düşünün bence biraz. Her anne de aynı durumda değil aynı pozisyonda değil.. biraz sevgiiii lütfen.

Sahte ve yapmacık bir üslupta tüm dünyayı kucaklar gibi yapmaktansa karşımdakine laf anlatma çabam varsın kendimi aklama çabam olsun...

Anne olarak bukadar saldrgan olmanızı size yakıstıramadım.İnsanın fikri neyse zikri de odur Dünyayı kucaklamanın sahtelikle ilgili olduğunu sanmıyorum ama bu tarz cevapların dürüstlükten çok kavgacı tavır olduğunu düşünüyorum bir eğitimci olarak.Size ayıracak zamanım artık yok.

Son düzenleme:
Kışkırtmak için elinizden geleni yaptıktan sonra saldırmam size neden garip geldi? Mesela şu anda da anneliğime laf ediyorsunuz. Her söylediğimi farklı bir yerden çektiniz. Yazık ki bir eğitimci olarak anlamaya çalışmak yerine insanları yaftalamak... Bana zaman ayırmayın lütfen rica ediyorum

"Anne olarak" "egitimci olarak" insanlara yukardan bakip aba altindan sopa gostermek size yakismis ama bayagi. Insanlara ders vermek sizin haddinize degil. Burayi is yerinizle karistirmayin lutfen.

Gercekten pes ..anneliğinize laf etmedim ki okuduğunu anlamakta sıkıntınız var ve ben suan size cevap veriyor olmaktan yeterince rahatsızım eğitimciliği kullandığmı atlamıssınız onuda yazın birdahaki sefere.Allah ıslah etsin artık diyecem dini kullanıyorsunuz diyeceksiniz artık susuyorum .

Herkes ulu orta konusucak @gu
Ne güzel söyledin Gullya hanımın ne demek istediğini anlayıp kendimden bir örnek vermistim konu nerelere geldi herkes kinini kusucak yer arıyormus meğer seytan oldum surda resmen gülsemmi ağlasammı ?Gercekten sunları yazıyor olmaktan rahatsızım hem bi anne olarak hem yetişkin koca insanlarız kimse kimseye haddini bildiremez burda.Yapmayın lütfen bu denli yükselmek yersiz ve komik yani.

Aa lütfen hala bana vakit ayırıyorsunuz. Bir eğitimci bir yetişkin ve mükemmel sakin anlayışlı bir anne olarak yapmamalısınız böyle ama. Ayrıca turgutailesi siz de en başta yazdıklarımı yanlış anlayıp savunmaya geçtiniz zaten yalnız değil yani kendisi

Evet sevineyize göre insan bulsanız sokak ağzı kavga etseniz de içiniz soğusa da rahatlasanız susucaksınız. Üzülüyorum sizin adınıza.Ne yazarsanız yazın daha cevap vermeyeceğim burdaki insalara saygımdan ötürü kimse bukadar çirkinlik dolu konusmaları okumak zorunda değil çünkü cok doluysanız özelden sogutun içinizi sıkıntı yok.

Benim kimseyi yanlış anladığım yok. Kimseyi savunduğumda yok bence aksine orta yollu konuşmaya çalışıyorum çünkü söyledikleriniz buraya yakışacak şeyler değil böyle bir forumda olmaması gereken konuşmalar söylemler diye düşünüyorum. Söz konusu olan evlatlar , kimse çocuğu üzerinden eleştirilemez. Kimsenin haddine değil bir başkasının ne yaptığına karışmam.Her bir de eklemeden edemeyeceğim , belli bir yaşta ve olgunluktaki hiç kimsenin savunulmaya ihtiyacı yok bence , bunun adına savunma değil fikri ayrımı deniyor. Herkes sınırını bilsin yeterli olacaktır. Ben burada bir rumuz altında atıp tutan biri de değilimdir tanıyan arkadaşlar bilirler o yüzden daha net olalım biraz ,ona biraz buna cevap vereyim derken başka yerlere kaymasın lütfen konular. Bebeklerden çıkıp ağız dalaşına gidiyor sanki dur denmeli bence BlueSpace

Geçmiş olsun dün kızımı doktora götürdüm hafif hırıltısı var dedi ventolin şurup yazdı teşhistede bronşiolit yazılı burun akıntısı öksürüğü var ateş bizdede yok
Ventolin sürüp bugün bize de yazdı doktor yeniden götürdüm ama verip vermemek ye kararsız kaldım herkes (sosyal medyaki doktorlar)öcü gibi bahsetmiş bebeğe taşikardi ye bile yol açabilir yazmislar.sizin öksürüğü kesti mı yani ise yaradi mi

Öksürüğüne hırıltısına ne yazıkki bir faydası olmadı 3 gün oldu bende bu şurubu düşünüyordum bebeğe içirmek ne kadar mantıklı

Öksürüğüne hırıltısına ne yazıkki bir faydası olmadı 3 gün oldu bende bu şurubu düşünüyordum bebeğe içirmek ne kadar mantıklı
3gunden fazla kullanmayın dediyazan doktor bana birde azitro antibiyotik verdi onu vermeye başladım fakat ventolin vermeyi düşünmüyorum.eczaci da ventolin sprey de var o kana karışmıyor daha güvenli dedi bilmiyorum ne yapacağımı bende sadirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…