- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 49
Kuzucuk 9 şubat canımOh cok sukur herseyin olmasi.lazim siskinlikten atesten olecem artik pek.zor.
MasaAllah bebise ne zaman dogmustu senin kuzucuk.canim
Regl olmak için hergün bıldırcın yumurtası yemek mi gerekiyordu bir araştırınKuzucuk 9 şubat canım
Canım tabi ki önce sağlık boy ve kilo genetikte olabiliyor çoğu zamano zaman maaşallah kızımda memeyi bıraktı bırakacak formül mama yatarken veriyorum yeni beslenme düzenine geçmem gerekecek yemesi iyi boyu ortalama ama uzaması yavaşlar diye korkuyorum. Tabi önce sağlık
Kısa boylu değilim babasıda öyle kızımın persentili %25 de doğum boyu 52 cm doğum kilosu 4300 gr di buna rağmen fazla uzamadı fazla kilo almadıCanım tabi ki önce sağlık boy ve kilo genetikte olabiliyor çoğu zaman
Siz çok fazla veriyorsunuz benceBahsettiginiz olculer bana az geldi sanki. Sabah 7 de 150 cc mama
9 kahvalti
11 120 cc mama
1 bucuk ogle yemegi
4 150 cc mama
6 aksam yemegi
7 bucuk kasik mamasi
9 120 cc mama
Yemek saatinde 1 kase corba bi kase yogurt falan yiyo aksam.yemeginde de bizimle baya yiyo
Aralarda meyveler atistirmalar biskuviler de var
Ben mi cok veriorum bilemedim
Selam canim. Kizim bronsiolit oldu gecen hafta. Burnu tikandigi icin emmede cok zorlandi. Cigerlere indi. Antibiyotik kullandik. Buharla ilaclar fln derken 2. Haftamiz ama hala duzelemedi. Cok inatci bir hastalik cikti. Rsv virusu teshis edildi ona bagli bronsiolit dendi. Siki takip et cnm inan 1 saatte ilerliyor hastalik bizzat sahit oldum. Üstelik keyfi yerindeydi ve ates dahi olmadı. Sinsi bir sekilde ilerlediSevgili anneler cocuklari hasta olan var mı benim kızım hasta ve çok istahsiz.emmeye bayılırdi.beni bile emmek istemiyor bırakır diye korkar oldum
Duan kaç cm boyu canım birde kilosuKısa boylu değilim babasıda öyle kızımın persentili %25 de doğum boyu 52 cm doğum kilosu 4300 gr di buna rağmen fazla uzamadı fazla kilo almadı
Bizim de hiç ateş olmadı sadece öksürük ile başladı beslenmesi iyice azaldı kilo verdi.siz duzeldiniz mı yiyor mu simdiSelam canim. Kizim bronsiolit oldu gecen hafta. Burnu tikandigi icin emmede cok zorlandi. Cigerlere indi. Antibiyotik kullandik. Buharla ilaclar fln derken 2. Haftamiz ama hala duzelemedi. Cok inatci bir hastalik cikti. Rsv virusu teshis edildi ona bagli bronsiolit dendi. Siki takip et cnm inan 1 saatte ilerliyor hastalik bizzat sahit oldum. Üstelik keyfi yerindeydi ve ates dahi olmadı. Sinsi bir sekilde ilerledi
Yani daha yeni duzeliyoruz tam atlatamadi. Ama istahsiz olmalari normal hastayken. Bizim doktorumuz hastayken tartmiyor bile kilo vermistir zaten diye. Bogazlari acidigi icin ben sulu gidalar verdim puturluler bogazini acittigi icin yiyemiyorduBizim de hiç ateş olmadı sadece öksürük ile başladı beslenmesi iyice azaldı kilo verdi.siz duzeldiniz mı yiyor mu simdi
Bebeginiz sizi emdigi icin kac cc sut aldigini bilemiyosunuz benimki emmedigi icin net olculeri verebiliyorum. Doktorun ongordugunden az veriyorum oysa. Neye gore fazla oldugunu dusundunuz? Bana da sizin ogunleriniz az geldi 3 saatte 1 genelde sutle beslenip ek gidayi sadece aksam mi aliyoSiz çok fazla veriyorsunuz bence
Benim kızım sabah 8 de emiyor beni ise gidiyorgidiyorum 11 de 130cc anne sütü
13-14 civarinda 130 CC daha anne sütü
16 da meyve &yoğurt
18 de akşam yemeği genelde çorba sonra ne zaman emmek isterse emiyor benim kızım
Günaydın 9 şubat doğumlu 69 cm 8800grDuan kaç cm boyu canım birde kilosu
Geçmiş olsun dün kızımı doktora götürdüm hafif hırıltısı var dedi ventolin şurup yazdı teşhistede bronşiolit yazılı burun akıntısı öksürüğü var ateş bizdede yokBizim de hiç ateş olmadı sadece öksürük ile başladı beslenmesi iyice azaldı kilo verdi.siz duzeldiniz mı yiyor mu simdi
bana da sizinki az geldi. Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yok. Bende emziriyorum ve çalışıyorum net ölçü veremem ama sabah 7buçukta emiyor 10 gibi kahvaltı 12buçukta gidip emziriyorum 3te muhallebi ya da çorba 5buçuk gibi yine emiyor ve en son 7buçuk 8gibi bizimle beraber akşam yemeği yiyor. Miktar olarak çok fazla ek gıda yemiyor ama biraz daha kalorili ve vitaminli yedirmeye çalışıyorum. Çünkü artık süt yetmemeye başladı ve yeme alışkanlığı oluşması için alışması gerekiyor bence öğünlere. Tabi diş döneminde sadece emmek istiyor ama artık bebeklerimiz doyup doymadığına kendi karar verebilir benceSiz çok fazla veriyorsunuz bence
16 da meyve &yoğurt
18 de akşam yemeği genelde çorba sonra ne zaman emmek isterse emiyor benim kızım
Sen dut verdigin icin formul mama fazla gelmis olmasin hic emzirmeyen biri için bence fazla degil yuzde 70 anne sutu ya da formul mama beslenmesinin bu aylardaSiz çok fazla veriyorsunuz bence
16 da meyve &yoğurt
Bizim doktorumuz ek gıda %30 u geçmesin dedi ona dayanarak söyledim.ben çalışıyorum ve bakan kişiye ek gıda konusunda güvenmiyorum eve gelince ben verdiğim için akşama denk geliyor ek gidalarimiz.Bebeginiz sizi emdigi icin kac cc sut aldigini bilemiyosunuz benimki emmedigi icin net olculeri verebiliyorum. Doktorun ongordugunden az veriyorum oysa. Neye gore fazla oldugunu dusundunuz? Bana da sizin ogunleriniz az geldi 3 saatte 1 genelde sutle beslenip ek gidayi sadece aksam mi aliyo
Benim kızım boyu kilosu gayet iyi o yüzden pirinç unlu muhallebi yedirmiyorum sebze meyve yoğurt bakliyat yediriyorum.bana da sizinki az geldi. Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yok. Bende emziriyorum ve çalışıyorum net ölçü veremem ama sabah 7buçukta emiyor 10 gibi kahvaltı 12buçukta gidip emziriyorum 3te muhallebi ya da çorba 5buçuk gibi yine emiyor ve en son 7buçuk 8gibi bizimle beraber akşam yemeği yiyor. Miktar olarak çok fazla ek gıda yemiyor ama biraz daha kalorili ve vitaminli yedirmeye çalışıyorum. Çünkü artık süt yetmemeye başladı ve yeme alışkanlığı oluşması için alışması gerekiyor bence öğünlere. Tabi diş döneminde sadece emmek istiyor ama artık bebeklerimiz doyup doymadığına kendi karar verebilir bence
Siz çok fazla veriyorsunuz bence
16 da meyve &yoğurt
Gayet normal canım kilosu boyuGünaydın 9 şubat doğumlu 69 cm 8800gr
benim kızım ek gıdayı aylarca reddetti 8 aylıkken bireylere gecebildik.Kahvaltı yok mu acaba
Yumurta lor labne pekmez falan