2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
o zaman maaşallah kızımda memeyi bıraktı bırakacak formül mama yatarken veriyorum yeni beslenme düzenine geçmem gerekecek yemesi iyi boyu ortalama ama uzaması yavaşlar diye korkuyorum. Tabi önce sağlık
Canım tabi ki önce sağlık boy ve kilo genetikte olabiliyor çoğu zaman

Siz çok fazla veriyorsunuz bence
Benim kızım sabah 8 de emiyor beni ise gidiyorgidiyorum 11 de 130cc anne sütü
13-14 civarinda 130 CC daha anne sütü
16 da meyve &yoğurt
18 de akşam yemeği genelde çorba sonra ne zaman emmek isterse emiyor benim kızım

Sevgili anneler cocuklari hasta olan var mı benim kızım hasta ve çok istahsiz.emmeye bayılırdi.beni bile emmek istemiyor bırakır diye korkar oldum

Sevgili anneler cocuklari hasta olan var mı benim kızım hasta ve çok istahsiz.emmeye bayılırdi.beni bile emmek istemiyor bırakır diye korkar oldum
Selam canim. Kizim bronsiolit oldu gecen hafta. Burnu tikandigi icin emmede cok zorlandi. Cigerlere indi. Antibiyotik kullandik. Buharla ilaclar fln derken 2. Haftamiz ama hala duzelemedi. Cok inatci bir hastalik cikti. Rsv virusu teshis edildi ona bagli bronsiolit dendi. Siki takip et cnm inan 1 saatte ilerliyor hastalik bizzat sahit oldum. Üstelik keyfi yerindeydi ve ates dahi olmadı. Sinsi bir sekilde ilerledi

Bizim de hiç ateş olmadı sadece öksürük ile başladı beslenmesi iyice azaldı kilo verdi.siz duzeldiniz mı yiyor mu simdi

Bizim de hiç ateş olmadı sadece öksürük ile başladı beslenmesi iyice azaldı kilo verdi.siz duzeldiniz mı yiyor mu simdi
Yani daha yeni duzeliyoruz tam atlatamadi. Ama istahsiz olmalari normal hastayken. Bizim doktorumuz hastayken tartmiyor bile kilo vermistir zaten diye. Bogazlari acidigi icin ben sulu gidalar verdim puturluler bogazini acittigi icin yiyemiyordu

Bebeginiz sizi emdigi icin kac cc sut aldigini bilemiyosunuz benimki emmedigi icin net olculeri verebiliyorum. Doktorun ongordugunden az veriyorum oysa. Neye gore fazla oldugunu dusundunuz? Bana da sizin ogunleriniz az geldi 3 saatte 1 genelde sutle beslenip ek gidayi sadece aksam mi aliyo

Geçmiş olsun dün kızımı doktora götürdüm hafif hırıltısı var dedi ventolin şurup yazdı teşhistede bronşiolit yazılı burun akıntısı öksürüğü var ateş bizdede yok

bana da sizinki az geldi. Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yok. Bende emziriyorum ve çalışıyorum net ölçü veremem ama sabah 7buçukta emiyor 10 gibi kahvaltı 12buçukta gidip emziriyorum 3te muhallebi ya da çorba 5buçuk gibi yine emiyor ve en son 7buçuk 8gibi bizimle beraber akşam yemeği yiyor. Miktar olarak çok fazla ek gıda yemiyor ama biraz daha kalorili ve vitaminli yedirmeye çalışıyorum. Çünkü artık süt yetmemeye başladı ve yeme alışkanlığı oluşması için alışması gerekiyor bence öğünlere. Tabi diş döneminde sadece emmek istiyor ama artık bebeklerimiz doyup doymadığına kendi karar verebilir bence

Sen dut verdigin icin formul mama fazla gelmis olmasin hic emzirmeyen biri için bence fazla degil yuzde 70 anne sutu ya da formul mama beslenmesinin bu aylarda

Bizim doktorumuz ek gıda %30 u geçmesin dedi ona dayanarak söyledim.ben çalışıyorum ve bakan kişiye ek gıda konusunda güvenmiyorum eve gelince ben verdiğim için akşama denk geliyor ek gidalarimiz.

Benim kızım boyu kilosu gayet iyi o yüzden pirinç unlu muhallebi yedirmiyorum sebze meyve yoğurt bakliyat yediriyorum.

Kahvaltı yok mu acaba

Yumurta lor labne pekmez falan

Kahvaltı yok mu acaba

Yumurta lor labne pekmez falan
benim kızım ek gıdayı aylarca reddetti 8 aylıkken bireylere gecebildik.
Ne yazık ki yumurta yediremedimcok denedim oguruyor loru da sevmedi.pekmez ve labne yiyor fakat onu öğün diyebilecek kadar yemiyor iki kaşık anca. Sizin kahvaltidan kastiniz nedir tam olarak bebe biskuvisiyle yapılan türden şeyler mi
boyu kilosu güzel herhangi bir sıkıntısı da olmayınca ben doğru yaptığımı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…