Ek gıda her bebekte yürümüyot arkadaslar kasık reddini de meme reddini de iyi bilirim yemeyen iştahszı bebekle ugrasmak zor cok zordur baska bi sabırdır inanın. Benim kızımda bugüne kadar ne emmesi süperdi nede buna keza ek gıda iyi gitti kansızlık vs yok ama iştahsız minyon bi bebek hersey binbir eemek yesin die yada emsin die aylarca ugrastım aldığı her gramda gözyasım var desem yeridir.bizde sabah 7 gibi emiyorız saat 10 da kahvaltı ama ölcüm yarımcaybardagı sonra 12 de tekrar emip uyuuor 2 de sebze yemeği veya corba oda bir caybardagı yine yok 4te tekrar emıp uyuyor saat 7 gibi meyveli yogurt oda aynı ölcüde aonda 8 bucuk da emiyor 10 gibi emip yine uyuyır yüzde 70 annesi sütü veya formül mama yasına kDar böle dedi benim de doktorum yasındadan sonra yarı yarıya olucak ben yarımcaybardagını gectimi zil takıp oynayasım geliyor hala püre yiyor malesef birde
alıstırmaya calısıyorum ama basarılo olamadım herdefaasımda kusmayla sonuclanıyor.ama böle yiyyen cocuk görünce duyunca yada kalbim huzur doluyor her bebek farklı işte bin sükür yinede sağlıklı olsunlar tek temennim