Bol dua ve teslimiyet. Olacak olan zaten belli biz sadece yaşayıp görüyoruz süreci değiştiremiyoruz. Bu Benim inanç sistemimde var boyle düşününce çok rahatlıyorum. Kimse ne suçlu ne hatalı. Hayat boyle birşey işte. Bazen mutluluk bazen hüzün biraradasana da çok geçmiş olsun canım umarım annen şuan iyidir ben kendimi toparlamıyorum bir türlü sen nasıl üstesinden geldin bu sürecin peki
Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin tez zamanda hastalığı atlatır inşallahKızlar bugün babama akciğer kanseri teşhisi kondu çok kötüyüm çocuğuma kustum onu elime bile almak istemiyorum neden böyle oldum bilmiyorum dualarınızda babama da yer verirseniz çok sevınırım
-eğitici köpekçiğin kız kardeşi aylardır oynuyor hiç sıkılmadı düğmelerine kendi basıp çalıyor artıkkizlar merhaba,benim kiza oyuncak alicam oynadiklarindan sikilmaya baslayinca kumandayi bulup tv aciyo iyice sardi tvye.sizinkilerin guzel zaman gecirdigi oyuncaklar hangisi?bi yardimci olsaniz.
Bondigonun aktivite masasiyla cok oynayan bebekler var benmki henuz oynamiyo. Fisher price zebra yurutec aldm onunla cok vakit gecirio. Bi de a 101 e gecen haftalarda araba gelmisti ona bindirip surhnce de seviyo kendi oynarken dekizlar merhaba,benim kiza oyuncak alicam oynadiklarindan sikilmaya baslayinca kumandayi bulup tv aciyo iyice sardi tvye.sizinkilerin guzel zaman gecirdigi oyuncaklar hangisi?bi yardimci olsaniz.
Merhaba lilyum.Kızlar selam nasılsınız? Hemen hemen yaşlarına geldi bebeklerimiz hatta belki yaşını doldurmuş olan bile olabilir erkenci yavrulardan :) keyifler nasıl? Bebişleriniz, sizler nasılsınız? Biz bir idrar yolu enfeksiyonu ve boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz şu ara. Onun dışında dişi 5ledik. Artık basit konumları anlıyor ve uyguluyorlar ne büyük mutluluk değil miSizleri merak ettiğim için yazmak istedim. Bebek kahkahası dolu günleriniz olsun.
lilyumcum merhaba,gecmis olsun goksu hanimcigimiza(ismini yalnis hatirlamadim ins)hastalik o kadar zor ki bizde 1 hafta iyiysek diger hafta kesin sumukleniyoruz malesef.sukurki bu hafta iyiyiz.gercekten sadece anne olunca anlarsiniz dedikleri duygulari yasamak paha bicilemez.bazen sadece otururken seyretmek bile insanin gozunu dolduruyor yada ben cok sulugozumKızlar selam nasılsınız? Hemen hemen yaşlarına geldi bebeklerimiz hatta belki yaşını doldurmuş olan bile olabilir erkenci yavrulardan :) keyifler nasıl? Bebişleriniz, sizler nasılsınız? Biz bir idrar yolu enfeksiyonu ve boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz şu ara. Onun dışında dişi 5ledik. Artık basit konumları anlıyor ve uyguluyorlar ne büyük mutluluk değil miSizleri merak ettiğim için yazmak istedim. Bebek kahkahası dolu günleriniz olsun.
Tatlim selam senin tatlisko da mi alerjikti?ya da grupta diger kizlar alerji ile araniz nasil biz bir tek yumurta gecebildik buğday denemeye korkuyorum.onun harici 8 adet dişi var. 4 aylik ilk disi cikti.tutunarak yureyebiliyor.biberon hala almiyor sutum kesildi.Devam sutunu yemegine koyup yedirebiliyorum.Alerji çilemizin bitmesini bekliyorum.Kızlar selam nasılsınız? Hemen hemen yaşlarına geldi bebeklerimiz hatta belki yaşını doldurmuş olan bile olabilir erkenci yavrulardan :) keyifler nasıl? Bebişleriniz, sizler nasılsınız? Biz bir idrar yolu enfeksiyonu ve boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz şu ara. Onun dışında dişi 5ledik. Artık basit konumları anlıyor ve uyguluyorlar ne büyük mutluluk değil miSizleri merak ettiğim için yazmak istedim. Bebek kahkahası dolu günleriniz olsun.
Merhaba lilyum.
Bebisine cok gecmis olsun hemen toparlanir insallah.
Benim oglum suan 10 ay 18 gunluk. Disini cikarali bir hafta olmadi 2 disi ayni gun cikti. Ufak ufak tay durma ve elini birakip 3 4 adim atma tatli tatli dans etme cabalari var. Ve konusmayi cok seviyo. Buyudugune hala inanamiyorum hem cok heyecanliyim hem biraz buruk:)
Seni ve bebegini opuyorum:)
lilyumcum merhaba,gecmis olsun goksu hanimcigimiza(ismini yalnis hatirlamadim ins)hastalik o kadar zor ki bizde 1 hafta iyiysek diger hafta kesin sumukleniyoruz malesef.sukurki bu hafta iyiyiz.gercekten sadece anne olunca anlarsiniz dedikleri duygulari yasamak paha bicilemez.bazen sadece otururken seyretmek bile insanin gozunu dolduruyor yada ben cok sulugozumbizde 7. disi patlattik tam 11 ayligiz.koltuklarda yuruyoruz elimi tutarak yuruyoruz ama tay tay deyince bizimki hemen oturuyor ayaktayken oturmayida ogrendi butun ev daginik heranheryerde olabiliyor,oyle daginik daginik yasiyoruz..iyiki varlar
Tatlim selam senin tatlisko da mi alerjikti?ya da grupta diger kizlar alerji ile araniz nasil biz bir tek yumurta gecebildik buğday denemeye korkuyorum.onun harici 8 adet dişi var. 4 aylik ilk disi cikti.tutunarak yureyebiliyor.biberon hala almiyor sutum kesildi.Devam sutunu yemegine koyup yedirebiliyorum.Alerji çilemizin bitmesini bekliyorum.
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl bebişleri hasta olanlara çok geçmiş olsun benim kızım 10 ay 5 günlük oldu çok hareketli cadım henüz daha dış çıkarmadık bebişi dış çıkarmayan var mı burda okuyorum 5 dış 7 dış çıkaran var bizde henüz bişey yok bizim gibi diş çıkarmayan var mi
merhaba,canim dis olayi biraz genetikmis anne baba erken cikardiysa cocukta erken cikarirmis bizim doktorumuz oyle demisti.Kızlar nasılsınız bebişler nasıl bebişleri hasta olanlara çok geçmiş olsun benim kızım 10 ay 5 günlük oldu çok hareketli cadım henüz daha dış çıkarmadık bebişi dış çıkarmayan var mı burda okuyorum 5 dış 7 dış çıkaran var bizde henüz bişey yok bizim gibi diş çıkarmayan var mi
Canım selam maşallah yavruna :) diş olayı da diğer gelişim aşamaları gibi değişken canım arkadaşımın kızı 11aylıkken çıkarmaya başladı. 14aya kadar normal demişti sanırım. Yakında patlamaya başlar kuzunun dişleri :)
Selam evet canım genetik galiba annem benimde 1 yasinda çıkardığımı söyledi demekki bana çekmiş her konuda çok becerikli hareketli bir tek dış konusunda tembel bana çekmişmerhaba,canim dis olayi biraz genetikmis anne baba erken cikardiysa cocukta erken cikarirmis bizim doktorumuz oyle demisti.
Canım babam Suan genel olarak iyi o yüzden hala inanmak istemiyorum Çarşamba günü hastaneye yatacak perşembe günü biyopsisi yapılacak çıkacak sonuca göre kemoterapi başlayacak çok sağol düşünüp sorduğun icin
Insallah sonucunuz çok guzel çıkar. Moral cok onemlı bu hastalıkta. Rabbım yar ve yardımcınız olsunCanım babam Suan genel olarak iyi o yüzden hala inanmak istemiyorum Çarşamba günü hastaneye yatacak perşembe günü biyopsisi yapılacak çıkacak sonuca göre kemoterapi başlayacak çok sağol düşünüp sorduğun icin