- 9 Mayıs 2017
- 215
- 156
- 37
Aynen oyle valla biraz duryldu gibi şükür. Ama gece gaz sıkıntısı ve çiş kacırmaları devam ediyo arada inş onlarda çözülürAmin canım :) az kaldı bitiyor atakları sonra biraz nefes alıyoruz ve hop yenisi başlıyor
Aynı durum bizde de bar 12 ocak doğumlu oğlum bizde çare bulmadık ama geçecek inanıyorum. Ne geçmedi kiGünaydın kızlar son bir aydır gaz sıkıntısı geri geldi gazdan dolayı gece sürekli uyanıyo. Gazını atınca rahatlıyo ancak ozmn rahatlıyo. Birde ben geceleri altını değiştirmiyorum kaka yapmadığı sürece. Cunku bidaha uyumuyo. Ama gaz yapmak icin ıkınırkenmi bilmiyorum çiş kacırıyo kıyafetlerine En az haftada birkere ne yapıcam bilmiyorum valla Bide 9 aylık olduk ayın 12sinde son iki haftadır cıldırmısgibi sürekşi huyauz yapmadıgı şeyleri yapıyo herseye sinirleniyo. Yemek yemiyo bebek arabasında hic durmuyo cok zorlu geciyo suan valla benzeri bi durum yasıyan varmı ya ins gecicidir
Aa benim kızım da 12 ocak doğumlu azaldı gibi huysuzlukları şükür ama uyku sorunu hala var. Bebeğiniz uykuyu çok sevecek diyr bi kitap aldım inş işe yarar uyku eğitimi açısından. İnş sizin bebişte biran öncehuysuzlupu gider. Böyle böyle büyüyecekler inşAynı durum bizde de bar 12 ocak doğumlu oğlum bizde çare bulmadık ama geçecek inanıyorum. Ne geçmedi ki
Geliyorlar annesi alt bi bakmissin cikmis bizim oyle oldu sonra ust yanlar cikti cok komik oldu ustler en son cikti ama epey incesinden sisti kizardi cok zorladi insaAllah kolay atlatir biz 8 ledik daha dis cikmaz bu usak neden yemez diyordumki hasta olduk burnumuz musluk siz neler yapiyorsunuz boyle durumda gripecevirtmemem lazimKızlar merhaba oglumun ust on iki disinin ustundeki dis eti sisti disle alakali biseymidir bu yahenuz hic disi yok ama alttaki belirginlesti cikicak galiba
Geliyorlar annesi alt bi bakmissin cikmis bizim oyle oldu sonra ust yanlar cikti cok komik oldu ustler en son cikti ama epey incesinden sisti kizardi cok zorladi insaAllah kolay atlatir biz 8 ledik daha dis cikmaz bu usak neden yemez diyordumki hasta olduk burnumuz musluk siz neler yapiyorsunuz boyle durumda gripecevirtmemem lazim
Hemde ne sisme kizarma misir patlagi gibi bembeyaz su toplamis gibi sisti cok zor cikardi onleri agzina dokundurtmadi. Gecmis olsun canim bende doktora getirmedim calpol verdim serum verdim hava makinasiyla bide burun damlasi var bakalim ins uzun surmezSizinde sistimi ya kimi disten diyo kimi disle alakası yok diyo tedirgin oldum bizim usakta sinuzit oldu antibiyotik kullandik yeni heni atlatiyo
Hemde ne sisme kizarma misir patlagi gibi bembeyaz su toplamis gibi sisti cok zor cikardi onleri agzina dokundurtmadi. Gecmis olsun canim bende doktora getirmedim calpol verdim serum verdim hava makinasiyla bide burun damlasi var bakalim ins uzun surmez
Bence gerek yok ateşi varsa verin kesinliklekızlar bebeğim dişten dolayı çok kötü
ağrı kesici vermeli miyim sizce?
O ağrıyı her diş çıkarışında çekecek hep mi ağrı kesici vereceksin cnm, nereye kadar? Dr tavsiyesiyle diş jeli kullanabilirsin ama ben faydasını görmedim mesela. Ateşi yoksa ilaç kesinlikle vermemelisin. Bak gece 28363938 kere uyanıyorum abartısız dişten dolayı. Çekeceğiz yapacak bir şey yok.kızlar bebeğim dişten dolayı çok kötü
Canım bizim doktorumuz kesinlikle diş çıkarırken diş agrısı olduğunu ve agrısı olduğu zaman mutlaka agrı kesici vermemizi söyleyen bir doktor bende veriyorum açıkcası ayrıca kendini bir düşün 20 ilk dişlerin çıkarken neler yasadın küçücük çocuk nasıl dayansın onca ağrıyakızlar bebeğim dişten dolayı çok kötü
Kızlar moralim o kadar bozuk ki sabahtan beri basımın ağrısı geçmedi biz o dönemleri geçtik diye düşünüyorum ama gene de dikkatli olmakta fayda var arkadaşının 3.5 aylık bebeği kusmugunun ciğerine kaçması be ciğerini patlatması sonucu bugün vefat etti bir haftadır yoğun bakımdaydı ben hala arkadaşımı arayıp baş sağlığı dileyemedim arayıp ne diyeceğimi bilemedim rabbim çocuklarımızı her türlü kötülükten korusun hayırlı yazılar yazsın hepsine
Allaha emanet yavrularimiz korusun tüm çocuklarıKızlar moralim o kadar bozuk ki sabahtan beri basımın ağrısı geçmedi biz o dönemleri geçtik diye düşünüyorum ama gene de dikkatli olmakta fayda var arkadaşının 3.5 aylık bebeği kusmugunun ciğerine kaçması be ciğerini patlatması sonucu bugün vefat etti bir haftadır yoğun bakımdaydı ben hala arkadaşımı arayıp baş sağlığı dileyemedim arayıp ne diyeceğimi bilemedim rabbim çocuklarımızı her türlü kötülükten korusun hayırlı yazılar yazsın hepsine
Icime okuz oturdu. Allah kmseyi evladiyla sinamasinKızlar moralim o kadar bozuk ki sabahtan beri basımın ağrısı geçmedi biz o dönemleri geçtik diye düşünüyorum ama gene de dikkatli olmakta fayda var arkadaşının 3.5 aylık bebeği kusmugunun ciğerine kaçması be ciğerini patlatması sonucu bugün vefat etti bir haftadır yoğun bakımdaydı ben hala arkadaşımı arayıp baş sağlığı dileyemedim arayıp ne diyeceğimi bilemedim rabbim çocuklarımızı her türlü kötülükten korusun hayırlı yazılar yazsın hepsine
Allah sabır versin vallahi çok kötü hissettim kendimi. Dünde 2 yaşında kızın boğazına çekirdek kabuğu kaçtığı için haberlerde 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat ettiği haberini izlemiştim kafamda o gezinirken şimdi bu çok fena oldum. Allah esirgesin korusun herkesin yavrusunu vallahi çok zor.Kızlar moralim o kadar bozuk ki sabahtan beri basımın ağrısı geçmedi biz o dönemleri geçtik diye düşünüyorum ama gene de dikkatli olmakta fayda var arkadaşının 3.5 aylık bebeği kusmugunun ciğerine kaçması be ciğerini patlatması sonucu bugün vefat etti bir haftadır yoğun bakımdaydı ben hala arkadaşımı arayıp baş sağlığı dileyemedim arayıp ne diyeceğimi bilemedim rabbim çocuklarımızı her türlü kötülükten korusun hayırlı yazılar yazsın hepsine
Bizde de aynı. bizim bile ufacık disimizde sıkıntı olsa bütün gün mutsuz huysuz şekilde geziyoruz. Onlar minicik dertlerini de anlatamıyorlar o yüzden sürekli miz miz huysuzlanıyorlar. Ben diş için doğal bir damla kullanıyorum. Çok şükür onu içtiği an 2 dk içerisinde sakinliyor. Çocuk bile damlayı görünce ağzını açıyor biran önce içmek için. 2 yasa kadar dişler boyle..KIzlar bu dişler bizi mahvetti sürekli ağlayan bir bebeğim oldu nur topu gibi susmadan ağlıyor Ağrı kesici veriyorum gene aynı gene aynı sizde durumlar nasıl
Adini soylesen de faydalansa bu naçar analarBizde de aynı. bizim bile ufacık disimizde sıkıntı olsa bütün gün mutsuz huysuz şekilde geziyoruz. Onlar minicik dertlerini de anlatamıyorlar o yüzden sürekli miz miz huysuzlanıyorlar. Ben diş için doğal bir damla kullanıyorum. Çok şükür onu içtiği an 2 dk içerisinde sakinliyor. Çocuk bile damlayı görünce ağzını açıyor biran önce içmek için. 2 yasa kadar dişler boyle..