Rica etsem bana da gönderir misiniz lütfen çok sevinirimbenimki de kalkmıyor ve elimde denver testi parametre cetveli var ona göre de çocukların 8-11. Aylar arası yattığı yerden oturması bekleniyormus
Deniyorum özel mesajdanRica etsem bana da gönderir misiniz lütfen çok sevinirim
Benim kızımda tam 9 buçuk aylık. Yattığı yerden oturur pozisyona geçmiyor. Ama henüz öyle bir beklentim de yok çok küçük daha bebişimRica etsem bana da gönderir misiniz lütfen çok sevinirim
Bana da gonderebilir misin lutfen?Deniyorum özel mesajdan
Ben bulamadım şahsen ise de gidiyorum uykusuzluktan catlicam.Kızlar geceleri saat başı on dkkada bi kalkmalara çözüm bulan var mı, tavsiyesi olan?? Kendimi camdan aşağı atıcam az kaldı
merhaba uyaninca pispis yapip uyutuyomusun yoksa besliyormusun.gece uykusuna gecmeden 1 saat once organik irmik almistim muzlu irmikli muhallebi tarzinda bisey yapip yediriyorum ve yogurdunuda gece uykusundan once yedirmeye basladim.gece 1 kere beslenmeye kalkiyor artik yada hic kalkmiyor.(nazar degmesin)sadece odasini ayirdik ondan beridir gece uykusuna gecisi cok zor oluyor.bazen biz yatana kadar 1-2 kere uyaniyor yatakta oturmus oluyor zaten yatiriyorum sirtina masaj yapiyorum tekrar daliyor.Kızlar geceleri saat başı on dkkada bi kalkmalara çözüm bulan var mı, tavsiyesi olan?? Kendimi camdan aşağı atıcam az kaldı
Maşallah diyim önce, bende gece yatmadan 1.5 saat önce muz yoğurt irmikli gece maması yapıyorum ama faydası yok. Gece uyanınca pışpışlayarak uyutursam yarım saat sonra daha büyük bi ağlamayla geri dönüp emmeden uyumuyormerhaba uyaninca pispis yapip uyutuyomusun yoksa besliyormusun.gece uykusuna gecmeden 1 saat once organik irmik almistim muzlu irmikli muhallebi tarzinda bisey yapip yediriyorum ve yogurdunuda gece uykusundan once yedirmeye basladim.gece 1 kere beslenmeye kalkiyor artik yada hic kalkmiyor.(nazar degmesin)sadece odasini ayirdik ondan beridir gece uykusuna gecisi cok zor oluyor.bazen biz yatana kadar 1-2 kere uyaniyor yatakta oturmus oluyor zaten yatiriyorum sirtina masaj yapiyorum tekrar daliyor.
Canım aynı huzursuzluk bizdede mevcut dislerden diyorım amaa huyuda değişiyor işte prenses diyorduk 2 ay öncesine kadar suan canavar moddayız.Böle böle büyücekler herhalde sen çiş için bezimi değistirsen nasıl çiş bu anlayamadımGünaydın kızlar son bir aydır gaz sıkıntısı geri geldi gazdan dolayı gece sürekli uyanıyo. Gazını atınca rahatlıyo ancak ozmn rahatlıyo. Birde ben geceleri altını değiştirmiyorum kaka yapmadığı sürece. Cunku bidaha uyumuyo. Ama gaz yapmak icin ıkınırkenmi bilmiyorum çiş kacırıyo kıyafetlerine En az haftada birkere ne yapıcam bilmiyorum valla Bide 9 aylık olduk ayın 12sinde son iki haftadır cıldırmısgibi sürekşi huyauz yapmadıgı şeyleri yapıyo herseye sinirleniyo. Yemek yemiyo bebek arabasında hic durmuyo cok zorlu geciyo suan valla benzeri bi durum yasıyan varmı ya ins gecicidir
Valla aynen oyle bi anda sesiz çocuk iki haftadır canavar oldu cmm valla biz doğdugundan beri slepy kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık ama bu aralar bi çiş kaçırma oluyp anlamadım 4₺ kullanıyoduk oyle olunca 5e grctik yine arada oluyo anlamadım valla. Yemekde yemiyo hiç bu aralar baya bi sorunluyuz yaniCanım aynı huzursuzluk bizdede mevcut dislerden diyorım amaa huyuda değişiyor işte prenses diyorduk 2 ay öncesine kadar suan canavar moddayız.Böle böle büyücekler herhalde sen çiş için bezimi değistirsen nasıl çiş bu anlayamadım
Merhaba. Acaba cetveli bana da gönderebilir misiniz?benimki de kalkmıyor ve elimde denver testi parametre cetveli var ona göre de çocukların 8-11. Aylar arası yattığı yerden oturması bekleniyormus
O yemek sıkıntısı bizdede var emiyormu canım uzmanlar yüzde 70 anne sütü yüzde 30 ek gıda diyor yasına kadar sadece beni emdiğinfe kilo alamıyor azda olsa bişiler yemeleri gerek artıkValla aynen oyle bi anda sesiz çocuk iki haftadır canavar oldu cmm valla biz doğdugundan beri slepy kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık ama bu aralar bi çiş kaçırma oluyp anlamadım 4₺ kullanıyoduk oyle olunca 5e grctik yine arada oluyo anlamadım valla. Yemekde yemiyo hiç bu aralar baya bi sorunluyuz yani
Emiyor allaha sükür yemek az cok yiyodu da şimdi hic yememeye basladı vallaO yemek sıkıntısı bizdede var emiyormu canım uzmanlar yüzde 70 anne sütü yüzde 30 ek gıda diyor yasına kadar sadece beni emdiğinfe kilo alamıyor azda olsa bişiler yemeleri gerek artık
Selam cnm bende atak döneminde olduğunu düşünüyorum inş kısa zamanda gecer şuan 38ç haftadayız inş daha uzamaz dün zor uyuttum 9da uuuyan cocuk 11de uyudu valla allah yardım etsin tüm annelereSelam tüm güzel annelere :) okuduğum kadarıyla bu ara çoğumuzun bebişlerinde gece uyanması ve ekstra huzursuzluk söz konusu. Doktorumuzun dediğine göre ve okuduğum kadarıyla 9.ay ciddi bir mental atak zamanı. 32. Haftalardan başlayıp 37-38.haftalara kadar hatta bazı bebeklerde ekstra bir iki hafta daha süren, uzun ataklardan birisi bu. Benzeri bir mental atak 16-17.ayda da olacak. Doktoru, kendi sınırlarını belirlemeye başladığı bir döneme girdiğini söyledi ve gece rüyalarında kendilerini yataklarından başka yerde oyun oynarken görürmüş, uyanıp yatakta olduğunu anlayınca bulunduğu durumdan kurtulmak için ağlarmış. (Sadece oyun değil tabii ki örnekler çeşitlendirebilir) bu süreçte ten teması daha fazla önem kazanıyor, güvenli bağlanmanın son aşamalarındayız artık. Bu atakla birlikte birçok yeni kavram hayatına girmiş olacak. Az kaldı -umarım- dayanın anneler
Amin canım :) az kaldı bitiyor atakları sonra biraz nefes alıyoruz ve hop yenisi başlıyorSelam cnm bende atak döneminde olduğunu düşünüyorum inş kısa zamanda gecer şuan 38ç haftadayız inş daha uzamaz dün zor uyuttum 9da uuuyan cocuk 11de uyudu valla allah yardım etsin tüm annelere