İYİ geceler arkadaşlar
Epeydir yoktum umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Önemli bi soruyla geldim belki konuşuldu bilemiyorum menenjit aşısı vurulan var mı biraz konuşalım istiyorum
Bizim doktorumuz meningokok bizim ulkemizde gorulen bi tür degil suriyelilerden sonra olmaya basladi 1 yasindan sonra tek doz oneriyorum dedj kafami karistirdi benim bu asiyla ilgili
Bizim doktorumuz meningokok bizim ulkemizde gorulen bi tür degil suriyelilerden sonra olmaya basladi 1 yasindan sonra tek doz oneriyorum dedj kafami karistirdi benim bu asiyla ilgili
İYİ geceler arkadaşlar
Epeydir yoktum umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Önemli bi soruyla geldim belki konuşuldu bilemiyorum menenjit aşısı vurulan var mı biraz konuşalım istiyorum
Kızlar sinirden ağladım 15 gündür ek gıda için savaş veriyorum. 5 aylıktan beri ara ara yoğurt beriyordum yiyordu ek gıda için sebze meyve püresi denemdipimden beri ağzını kaşıga açmıyor. Blw yapayım diyorum kopardığı parçayı ağzında bekletip atıyor. Sütüm yetmiyor artık bir şeyler yese en azımdan bir öğün diyorum. Ne yapacagımı bilmşyorum. Benim durumumda olup ağzını kaşıga kitleyen var mı??
bebe bıskuvılerını denedın mı kahvaltı ıcın onu sevıyor bebekler mesela bızım doktorumuz hıpp ve hunnap onerdı onu anne sutu yada sıcak su ıle ıslatıp yumurta peynır pekmez muz yada baska meyve ekleyıp verıyorum cok sevıyor
bebe bıskuvılerını denedın mı kahvaltı ıcın onu sevıyor bebekler mesela bızım doktorumuz hıpp ve hunnap onerdı onu anne sutu yada sıcak su ıle ıslatıp yumurta peynır pekmez muz yada baska meyve ekleyıp verıyorum cok sevıyor
Bende sadece 9-13 diye okudum hep doktorun 1 yas sonrasi tek doz demesine kafam karismisti ama rotavirus gibi farkli dozlarda yapilabilen bi asiysa 1 yas sonrasi tek doz mantikli gibi Allah esirgesin cumlesinin evladi hastaliktan