2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İYİ geceler arkadaşlar
Epeydir yoktum umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Önemli bi soruyla geldim belki konuşuldu bilemiyorum menenjit aşısı vurulan var mı biraz konuşalım istiyorum

Biz 9 ve 13. Aylar olmak üzere iki doz vurduracagiz

Bebeginde besin alerjisi olan anneler ek gida olarak neler veriyorsunuz benim bebegime sanirim bezelye alerji yapti

Bizim doktorumuz meningokok bizim ulkemizde gorulen bi tür degil suriyelilerden sonra olmaya basladi 1 yasindan sonra tek doz oneriyorum dedj kafami karistirdi benim bu asiyla ilgili

Bizim doktorumuz meningokok bizim ulkemizde gorulen bi tür degil suriyelilerden sonra olmaya basladi 1 yasindan sonra tek doz oneriyorum dedj kafami karistirdi benim bu asiyla ilgili

Zaten ya 9 ve 13. Aylar olmak üzere 2 doz

Ya da 1 yaşından sonra tek doz diyorlarmis

Bizimki 2 dediği için 2 yaptıracagim

İYİ geceler arkadaşlar
Epeydir yoktum umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Önemli bi soruyla geldim belki konuşuldu bilemiyorum menenjit aşısı vurulan var mı biraz konuşalım istiyorum
Ayin 10 unda oglum vurulcak. Doktorumuz 7. Ay ve 13. Ay dedi.

İyi geceler kızlar oğlum alerji oldu sanırım İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı
Cok alerji gibi durmuyo bence. Alerji daha yogun dokuntu seklinde olur die biliorum. Sinek isirigina daha cok benziyo

bebe bıskuvılerını denedın mı kahvaltı ıcın onu sevıyor bebekler mesela bızım doktorumuz hıpp ve hunnap onerdı onu anne sutu yada sıcak su ıle ıslatıp yumurta peynır pekmez muz yada baska meyve ekleyıp verıyorum cok sevıyor

Onlarda seker ilavesi var bende hunnap almıştım seker katkisini gorunce kullanmadim en guzeli ev yapimi

Deneyeceğim canım ama kaşıga ağzını açmıyor

Sadece kollar da var bir tek yoğurt yiyordu azıcık yumurta ile onları da yemezse hiç bir şey veremeyeceğim meyve bile yemiyor
Canım yumurtanın sadece Sarısı veriliyor. 1 yaşına kadar beyazını vermiyoruz. Sen nasıl verdin yumurtayı?

Özel bir aşı mı kaçıncı Ayda vuruluyor
Özel bi aşı bu ay vuralım dedi doktor 7.aydayız
Bizim doktor 7 dedi nedense yaptığım araştırmalarda 9-23 veya 1yaş sonrası tek doz olarak vurulduğu yönünde
Benim de çok kafam karışık yakalanma yüzdes çok düşük fakat yakalananların karşılaştığı problemler çok ciddi sağlık sorunları
Ayin 10 unda oglum vurulcak. Doktorumuz 7. Ay ve 13. Ay dedi.
BİZE de 7-12 dedi bu tarihler değişiklik mi gösteriyor anlamadım

Sadece kollar da var bir tek yoğurt yiyordu azıcık yumurta ile onları da yemezse hiç bir şey veremeyeceğim meyve bile yemiyor

Alerji olsa tum vucutta urtiker gibi olurdu sanki ama yogurtta yumurtada alerjen besinler isterseniz bikac gun ara verin ek gidaya bi bakin duruma

Bende sadece 9-13 diye okudum hep doktorun 1 yas sonrasi tek doz demesine kafam karismisti ama rotavirus gibi farkli dozlarda yapilabilen bi asiysa 1 yas sonrasi tek doz mantikli gibi Allah esirgesin cumlesinin evladi hastaliktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…