2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar merhaba,

Oğlumun ağzında pamukçuk oldu, doktor spray verdi ama yanak kısımlar hala fena. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Sadece sarı iki üç cay kaşığı ancak
En masumları bunlar zaten bunlarıda yediremezsen ne yedireceksin cok merak ediyorum. meyveleri teker teker deniyebilirsin elbet sevdiği olur. Bizim oğlan Hipp 5 Tahıllı Kaşık mamasını cok severek yiyor hemde doyurucu olmadı dene istersen.

Yanne oglusun yürümeye başladı mı ya da siraliyor mu

Yanne oglusun yürümeye başladı mı ya da siraliyor mu
Canım şöyle asker sürünmesi yaklaşık bir ay sürdü. Ama son bir aydır bildiğin emekliyor. Koltuk veya bize asılarak ayağa kalkıyor. ayaklarının üzerinde duruyor tutunarak ama henüz yürüyemiyor.

Maşallah canim dil gelişimi nasıl

Maşallah canim dil gelişimi nasıl
Şöyle ilk anne dedi zaten 3,5 aylıktan beri onu diyordu. Sonra Yenge öğrendi. Bu ay bayağı atak yaptı anneanne diyor, aba , abi, çıkarılan sesleri taklit ediyor. yanlız şu sıra fark ettim ki biz konuşurken bize eşlik etme çabası var ama bunu yaprken baş parmağını ağzına sokup yapıyor. benzer sesleri çıkartıyor öyle. ama eli ağzında değilse hiç benzetemiyor. normal bebek sesleri.

Yanne maşallah benim kizim 7 aylık hatırladığım seninki de 8di. Benimki ancak çığlık atıyor 1 ay sonra bu kelimeleri dediğini hayal bile edemiyorum. Olaki derse de anne der inşallah önce

Yanne maşallah benim kizim 7 aylık hatırladığım seninki de 8di. Benimki ancak çığlık atıyor 1 ay sonra bu kelimeleri dediğini hayal bile edemiyorum. Olaki derse de anne der inşallah önce

Yannenin oglanin masallahii var ben en cok baba nerde deyince Babasına bakmasına eğer babası yoksa da kapıya da ya dışarıya bakmasına sasirmistim hem de 4 buçuk aylikken yapmıştı bunlari maşallah maşallah

evet canım 8 ay doldu bu hafta. Anneyi çok erken söyledi bizimki ondan sonra uzun bir süre birdaha kelime öğrenmedi.
Vallahi işe döndüğüm zamanlardı peşimden bi anni anni diye ağlaması vardı sabahları içim parçalanıyordu.
O anlamsız çığlıklar bizde de var.İnşallah muhtemelen de ilk Kelimesi Anne olacaktır.
bu bizimkinin videosu 3,5 aylık

Kızlar yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanicakmisiniz?
vallahi zararlarından bahsediyordu dr. çok aşırı olmadığı sürece kullanabilirsiniz dedi bizim dr. biz faydası var deyince biz. 5 aylıkken aldık kullanıyoruz. Kullanacağımda çok faydasını gördük heleki yanlızken güvende bir tek onda duruyor. Bizimki çok hereketli iki dakkika boş bırakmaya gelmiyor. Hem ayaklarını güçlendiriyor.

Allah bagislasin canim çok tatlı evladın. Ay şu iş mevzusunu hiç konuşmayalım bende 20 gün sonra başlayacağım düşündükçe gözlerim doluyor bir de arkamda ağlarsa bende ağlaya ağlaya giderim

Duymuştum bende cnm. Kızlar için bir zarar yoktur umarim

Erkekler icinde kizlar icinde uzmanlar onermiyor yuruteci.Bebeklerin yurumesini desteklemek yerine aslinda geciktirdigini parmak uclarinda yurumelerine sebep oldugunu ve en cok ev kazalarinin yurutecle olduğunu okumustum.

sağol canım Allah hepimizin yavrularını bağışlasın bize. İş zor ben cok erken başladım işe. Öyle çok zor bırakıyor insan. Anlıyorlar kaç aylık olursa olsun. Bizimkide şu sıra pzartesi sendromu yaşiyor. Hafta sonu evde oluyoruz PAzartesi Anneanne ile bayağı sorun yaşıyorlar çok huysuzluk yapıyor.

Hatırlıyorum cnm çok erken döndün sen işe ne diyim Allah kolaylık versin. Ben is yeriyle anlaştım haftanın 3 günü çalışacağım. 6 ay böyle devam ettireceğiz. Sonra tam zamanliya devam. Bebeğine kim bakıyor senin ?

senin iyiymiş bende tam zamanlı başladım ama geç geliyorum erken çıkıyorum arada gitmiyorum idare ediyorum ama işim maalesef çalışmamı gerektiriyor.çok uzak kalamıyorum.
Benim annem bakıyor Allahtan yakın sabah ben çıkmadan geliyor. Birlikte kahvaltıyı felan veriyoruz bizimki çizgi filme dalınca ben kaçıyorum. İnanmasın belki şuan hava sıcak salonun camı açık ben bahçeye iniyorum Deniz Alinin sesi geliyor Anne Anne diye...3. katta oturuyoruz. Düşün yani.

Canım bildigim kadarıyla evden ise gitmeden önce bebekle vedalaşıp ise gittiğini ama akşam geleceğini söylemek gerekiyormus ama çok agliyor diyorsun sen yine bebeğin için iyisini bilirsin :) napalim yine onlar için çalışıyoruz artık boyle avutucaz kendimizi sağlık versin Allah.

Maşallah çok tatlı bir bebek Allah bağıslasın ama bu sesleri her bebek çıkarıyor. Bence anne ya da başka bişey demiş sayılmaz. Yani bilinçli olarak seslenmek için çıkardığında konuşmuş olur. Yoksa benim oğlum aylardır anne ve dede diyor ama bu agulamak gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…